hur ska jag få min drömkille att prata med mig?

loulou3 +1
Hej tjejer!

Som titeln säger, jag ser alltid kall ut när det handlar om att prata med den person är värt för mig. Jag har försökt prata med honom många gånger men den gick åt helvete. En gång vände jag ryggen på honom när han skulle sitta bredvid mig under en föreläsning, då lämnade han en stol töm mellan oss).

Sedan dess ser jag knappt honom i universitet (åtminstone kom han oftare förut). Jag skrev till han på facebook för att kunna be om ursäkt facetoface om att det var ingen mening att jag vände ryggen mot honom, men han läste den och svarade alls. Ska jag ge upp eller försöka säga hej nästa gång vi ses?

men det finns ett problem, jag blir alltid blackout när jag ser honom, jag tappar ord och vet ej vad jag ska säga och då ser jag som en kall människa ut fästän tänker jag annat på insidan. JAG ÄR EN JÄTTEBLYGG TJEJ.

GE MIG PLEASE RÅD!

3 svar

Pumpking +1
Om du känner att du stelnar när du försöker prata med honom när ni ses, kan du inte försöka skriva lite mer med honom först då? Då blir det ju lättare att ta upp något som ni har skrivit om också när ni väl ses. Det är svårt för killen att förstå att du är intresserad av honom när du vare sig visar det på dit sätt eller försöker inleda någon typ av kontakt med honom. Våga ta chansen, även om du är blyg så vill du inte att du inte ens ska ha försökt.
loulou3 +1
Det har jag verkligen försökt att göra! Jag skrev till han 4 gånger på facebook och den 5de var då jag omedvetet vände ryggen mot honom. (Det har gått 2 månader nu sedan denne händelse.. ) men borde han inte kommunicera tillbaka? Jag FATTAR EJ HAN1 eller kan det vara att han ej bryr sig om mig längre efter denna händelse?? Jag ville verkligen inte tappa honom, men att han dissade mitt meddelande på facebook var icke okej,. så jag vet ej vad jag ska längre... Till @Pumpking
Pumpking +1
Möjligt att han inte är intresserad, så kan det alltid vara. Men om du vill veta så borde ta lite mer definitiva steg och verkligen undersöka om det är så. Fråga honom vad han har för planer för helgen och om han vill ses och hitta på något.