Hur ska jag göra, utan att det blir pinsamt?

s1990 +1
Det finns en kille på mitt sommarjobb som jag redan från början vart intresserad av. Vi pratar och skojar de dagar vi ses på jobbet. Jag kan väl inte säga helt säkert om han är intresserad av mig också, men det är ofta han börjar prata med mig, och "retas" med mig. Men han är kanske sådan som person också, eftersom jag inte har känt honom mer än några veckor så har jag ju lite svårt att avgöra sånt.

Men mitt stora problem är att ta det ett steg längre, än att bara träffas på jobbet. Men den stora frågan är hur jag ska lägga fram det utan att det blir konstigt?För jag vill ju verkligen inte sätta mig i någon pinsamt situation, tex att han egentligen kanske inte alls vill träffa mig, och då inser att jag vill något mer, för jag måste ju träffa honom flera gånger i veckan hela sommaren.

Så är det någon som har något förslag på hur jag ska göra? Jag har inte lagt till honom på facebook heller. Jag lägger sällan till folk där, utan väntar på att dem ska lägga till mig. Jag tror alltid att alla andra ska tycka att jag "stalker" om jag letar upp dem på facebook, liksom att jag tar mig tid att sitta och leta efter dem. Jag vet att det är jätte löjligt att tänka så, men det är så jag känner. Jag tycker ju tex inte att någon är en stalker som lägger till mig på facebook.

19 svar

Mackanlol +1
Vågar du inte förlora kan du aldrig vinna
s1990 +1
Svar: Haha, nej jag vet. Om det hade varit någon som jag faktiskt kunde undvika sen om jag skulle misslyckas så skulle det inte vara samma sak. Men nu kommer jag ju faktiskt träffa hon hela sommaren, så jag vill ju inte göra bort mig. Men samtidigt så borde jag inte vara så feg, jag borde göra något.. Men problemet ligger nog hos att jag är så himla feg.
s1990 +1
*honom
Mackanlol +1
Du är bara feg om du tänker att du är feg. Tänk att du är den mest super attraktiva tjejen som finns och att han bara längtar efter att gå ut med dig. Fake it till you make it. Sen blir det din sanning.
Perplexor +1
Varför skulle det bli pinsamt om det visar sig att han inte är intresserad av dig? Den detaljen förstår inte jag. Han kommer inte tycka att du är konstig ifall du vill mer än ses på jobbet, men inte han. Dessutom så tycker jag det låter som att han är precis som dig, nyfiken men blyg.

Lycka till!

JK
hannyyy +1
Sluta tänk så mycket. Lägg till honom på facebook, ta hans nummer, fråga om han vill hitta på något, sådanna småsaker är guld i din sits. Avvakta och se om han verkar intresserad eller om han liksom inte lägger manken till alls.

Ett tips om du ska fråga om hans nummer eller eventuellt fråga ut honom. Du ska bete dig som att det är det absolut naturligaste för dig och visa lite självsäkerhet. Om det skulle misslyckas så var det väl synd, då är det bara bita ihop och vara stolt över att du inte är en fegis.
hannyyy +1
Sådana*
s1990 +1
Tack för allt stöd ni ger mig! :) Det får mig faktiskt att bli lite modigare, nu blir steg ett att faktiskt skicka en vänner förfrågan på facebook. :)
RebeckaLA +1
Man ska inte tänka, bara göra! :) har ni inte lunchraster eller nått så är de ju bara att fråga om ni ska ut och äta nått då eller nått! :)
RebeckaLA +1
Man ska inte tänka, bara göra! :) har ni inte lunchraster eller nått så är de ju bara att fråga om ni ska ut och äta nått då eller nått! :)
Perplexor +1
S1990: Vill du inte svara på min frågeställning?

JK
s1990 +1
Tyvärr har vi inte lunchraster så, utan vi måste vara väldigt flexiba typ, och ta lunch när det passar, så det varierar från 12-15. Så jag har i stort sett alltid med mig lunch, så det är ju svårt att pricka in och få lunch samtidigt, tyvärr. Annars hade det varit värsta bra förslaget, helt perfekt, men ändå diskret. :)

Perplexor: Jag trodde du inte skulle bry dig så mycket om du inte fick ett konkret svar. :P men det jag menar är att om jag försöker att visa intresse, och så är inte han intresserad alls. Så kommer ju jag känna mig värsta "dissad", och han kommer ju förstå att jag vill något mer. Och om han inte vill något mer så känner jag att det är bättre för mig att han inte vet något alls då. Så slipper jag vara den som blir dissad. Förstår du hur jag menar?
Perplexor +1
Jag förstår hur du menar, men inte behöver det vara pinsamt? Hade jag varit killen och inte haft sådana känslor för dig hade jag bara tagit det som en komplimang.

JK
s1990 +1
Perplexor: Jag håller fullständigt med vad du säger. För om jag hade fått veta att en kille gillade mig men inte jag honom så hade jag också tagit det som en komplimang. Så det är väl antagligen bara jag som är töntig, och tänker så. Jag borde kanske börja tänka hur jag skulle reagera i hans situation istället, så kanske det hela skulle gå lättare, utan att jag skulle tycka att allt vart så töntigt.
Flingans +1
Jag skulle fortsatt flirta lite utan att bli för uppenbar, typ skojja och försöka bli lite mer fysisk :P Typ kittlas, skojboxas lite, lägga en hand på hans arm eller axel osv :) Sen hade jag nog avvaktat och låtit honom ta första steget till en dejt. Men har det inte hänt något mot slutet av sommaren så skulle jag nog ta chansen då :)
s1990 +1
Jag vill bara tacka för era uppmuntrande och peppande ord, som faktiskt gjorde att jag skickade den där vänner förfrågan på facebook. Han har accepterat den utan att verka tycka att jag "stalkat" honom. Hehe.. Och han till och med skickade ett mail till mig.
Perplexor +1
Kul för dig! Lycka till! :-)

JK
RebeckaLA +1
Vad bra! :) det är bara fråga om han har lust att ses!
Carming +1
En dag när det är stekhett ute så kan du fråga om han har lust att ta en glass. Helt spontant.