Hur ska jag kunna komma över mitt livs kärlek?

andrea8384 +1
Hej, för ca en månad sen snart så hamnade jag och min pojkvän i ett "bråk" och efter de bråket så var de som om något bara switchade på honom, han ville ta en paus som vilket blev i slutändan att han ville göra slut och nu har det gått en vecka sen han tog det beslutet. Vi hade diskuterat om framtiden och enligt honom hade jag hörts vara väldigt negativ och "hopplös" om vår framtid, då han snackade om att plugga utomlands och jag hade varit ganska negativ till distansförhållande o massa mer..

vilket jag ångrade direkt efter för han trodde att jag inte såg någon framtid med honom vilket verkligen är allt jag någonsin sätt. Jag sa saker jag absolut inte menade men han tog det väldigt hårt och därefter ändrades allt för honom, jag gjorde ett jävla stort misstag ska jag säga. Han säger dock att det inte är anledningen till att han gjorde slut utan känslorna bara försvann utöver det och det är inget han har kunnat hjälpa. Vi hade haft det bra mellan oss innan just det bråket, så de gav mig en stor chock när han inte ville direkt lösa eller gå vidare från det och ta en paus, sedan avsluta det.

Jag vet inte hur jag ska känna mig längre, jag har i en hel månad nu varit så jäkla rädd, gråtit konstant varenda dag och så fort jag har fått lite hopp om att han lär ta tillbaka mig så har den på något sätt förstörts. Inte ett enda ben av min kropp känner någon lycka och jag kan inte distrahera mig hela tiden genom att vara med vänner, jag har själv inte så många vänner som alltid är tillgängliga och jag går själv inte på några aktiviteter utan är väl en sådan person som oftast sitter hemma och kollar serier haha. Gymkort har jag men jag orkar inte ta mig till gymmet då jag inte ser någon mening i det längre.

Så dum som jag är så har jag varit inne på hans Facebook varje dag nu, läst hans konversationer med sina vänner och jag vet att det är hur patetiskt och dumt som helst och ingen borde göra så men allt jag vill veta är om han känner något hopp för oss då han inte pratar med mig alls och han säger ju liksom om allt om oss till sina vänner. Jag vill inte längre läsa hans meddelanden på Facebook för allt jag får läsa är att han vill gå vidare ensam och annat som får mig må sämre och varje gång jag loggar ut så vaknar jag dagen efter och automatiskt loggar in och jag hatar det! Jag har tagit bort alla våra bilder och gett mig av med allt som påminns om honom och jag vet att det är slut, de ingen paus vi har längre det är slut och jag vill verkligen verkligen gå vidare men jag känner mig så beroende av honom och kan inte hjälpa att "stalka" låter kanske brutalt men ja, stalka honom runt Facebook, Instagram osv. Hur kan jag sluta göra det hur kan jag intala mig själv att det är över? Vi var tillsammans i nästan 3 år och nu känner jag mig helt förvirrad, lost och vet inte

längre vem jag är och allt jag tänker på är att han lär gå vidare, träffa nya och bara leva sitt liv fullt ut medans jag kommer sitta här månader, kanske tom år ensam och förvirrad. Det värsta är att jag intalar mig själv att inte ha någon kontakt med honom alls, men de slutar alltid med att jag skriver till han och låter känslorna ta över och får mig själv att se dum ut. Vilka tips kan ni ge för att jag ska kunna släppa honom lättare, inte stalka honom runt varenda sociala medier och inte skriva till honom mer? Jag känner mig så misslyckad och svag, han är min första riktiga kärlek och en del av mig, hur ska jag någonsin kunna komma över honom? Vi pluggar på samma skola, bor i samma lilla stad och vart jag än går ute så påminns allt jag ser om honom. Vi ska även gå balen tillsammans som är om några månader, allt känns bara hopplöst. Jag har gått igenom massor med grejer i mitt liv men detta är utöver den värsta smärtan jag känt i mitt liv. Han skrev faktiskt på alla hjärtans dag att han tänkte på oss och att han ser inte detta som ett avslut medans han igår verkade helt inne i sig själv och sa att vi borde gå vidare, och allt bara förvirrar mig men vad jag vill är bara att glömma mina känslor jag har om honom och bara gå vidare, jag vet själv att det tar tid och det är jobbigt men jag klarar inte denna smärtan mer och jag vill inte känna mig så beroende av honom. Jag vet inte hur jag ska ta mig till, inga av mina vänner har gått igenom det här och jag vet inte vart jag ska ta min hjälp ifrån.

Blir så tacksam för svar!

1 svar

Merida +1
Redan innan bråket så hade han gett upp. Ditt beteende blev en dealbreaker där och då. Man kan inte begära att någon ska få tillbaka känslor de inte vill ha... Dessvärre...

Du ska inte fokusera på att gå vidare. Du ska fokusera på att bearbeta de känslorna du har. Lev här och nu. Gör saker som gör dig gladare än du är just nu. Känner du dig rastlös så dejta dig själv. Tex köra go-cart eller lär dig dreja.