Hur snabbt kan man känna sig kär?

yeuu +1
Jag undrar, hur snabbt kan man egentligen känna att man är kär i en annan person? Jag har träffat en kille i en månads tid, jag tycker om honom jättemycket. Jag har tidigare varit fast i en oerhört destruktiv relation under flera års tid, & har därför varit väldigt rädd för att visa kärlek för någon annan. Men det känns som jag o den här killen verkligen klickar. Och nu har han öppnat upp sig o berättat va han känner för mig, och säger att han känner sig kär.

Min kompis skrattade bort det lite o sa att det var sjukt att han sa att han känner sig kär, men jag tycker inte att det låter helt ologiskt att man kan känna sig kär i någon efter en månad, en del säger ju att de känner det redan efter första träffen? Det här mindfuckar mig lite, då ja är rädd för det min kompis säger, som att han bara skulle säga de och kanske itne tycka om mig egentligen.. vad säger ni , hur snabbt kan man känna sig kär?

3 svar

kiko +1
Tycker det e skillnad på att bli kär o förälskad. Att bli förälskad är enkelt. Att bli kär är att välja denna personen som sin partner o man har börjat bry sig om varann mer samt känner varann på djupare plan. Beror på hur man tolkar dessa begrepp. Det viktigaste är vad ni båda känner:)
ecochicgirl +1
Tycker inte det finns nån tidsgräns. Man kan bli kär på en halvtimme helt ärligt.
Merida +1
Vissa blir aldrig kära igen. Hur långt fram kan du se med honom? Glöm inte att ärligheten mot dig själv är viktigast. Hur du gör mot andra är inte lika viktigt egentligen.