Hur träffade ni er flick/pojkvän?:)

Dinny515 +1
Hur träffades du och din flick/pojkvän, och hur länge har ni varit tillsammans? :D
Skulle vara kul att veta då man själv är heeelt ensam och känner att lite kommentarer från er skulle få mig att le. :)!

Tack på förhand :)

26 svar

Liela +1
Jag och min pojkvän träffades och lärde känna varandra för att vi båda bodde i samma studentkorridor där vi och tio till delade kök med varandra så det blev en del häng i köket på kvällarna. Blev intresserad av honom nästan direkt men det tog tid innan vi började umgås på tu man hand, efter några månader började vi kolla på en tv-serie tillsammans och efter det så flöt det på väldigt bra. Vi har varit tillsammans i ett år och två månader och bor i studentlägenhet tillsammans nu. :)
Dinny515 +1
Till @Liela
Åh vad mysigt det låter :D hoppas det går bra för er :)!!
Miikaelaa +1
Jag jobbade på en krog och hans vän var min kollega så det blev att han hängde där ofta. Speciellt när han började fatta tycke om mig.
Jag hade aldrig gett mitt nummer till någon och dissade precis alla stammisar, tyckte det var vidrigt folk som hängde där.
Men just honom blev jag intresserad av, faktiskt på grund av att han var galet snäll.

Eftersom hans vän jobbade där också så blev det att han brukade stanna kvar vid stäng dags med oss andra i personalen, och skjutsade hem oss tjejer. Och han har berättat flera gånger hur nervös han var första gången han körde mig, för han hade droppat av alla då det bara var jag kvar i bilen. Så då tänkte han "vad fan ska jag säga" och fick inte fram några ord. Minns det så väl. Men sen flöt det på och vi snackade i bilen i 40 min haha.
Sedan dess höll vi kontakten och precis idag har vi varit tillsammans i 1 år 3 månader.
benandjerry +1
På min en nära väns födelsedagsfest, ingen av oss kände honom då haha. 8 månader idag :) Väldigt lycklig!!
SandraLind +1
På högskolan, vi gick i samma klass. Inte så romantiskt kanske men ändå. Han fick mig att göra slut med min dåvarande..
Merida +1
Hemmafest hos honom. :) La till honom tre månader efter på Facebook.
122783 +1
Cyklade igenom Europa och på vägen stannade jag till för att uppleva en stad. Samma kväll som jag anlänt (det var en lördag) så gick jag och hon jag skulle bo hos ut för att kalasa lite. När vi kommer fram till klubben så träffar vi hennes vänner, och en utav dem är det finaste jag någonsin sett.

Hon presenterar sig på svenska vilket bara gör mig ännu mer betagen. Jag bestämmer mig väldigt tidigt för att jag vill ha henne, och jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag vill kyssa henne. För att göra historian kort så fattade hon tycke för mig med, vi har varit tillsammans i lite över ett år nu även om vi känt varandra mycket längre än så.
mamacitaa +1
Lärde känna varann genom bilddagboken när vi var 14/15 bast. Var vänner sen dess men fick sedan känslor för varann och nu har vi varit tillsammans i 2 år och ett par månader :)
Dinny515 +1
Till @Miikaelaa shit låter ju hur otroligt kul som helst :D!
Dinny515 +1
Till @mamacitaa
Åhh bdb som man kallade på den gamla Goa tiden :D! Vad kul !
Dinny515 +1
Oj vad kul! :o helt spontant och mysigt låter de som !!:) Till @Mastodonten
Dinny515 +1
Haha så du tog initiativet att lägga till, nice !!:D och ni är gifta? Sett att du sagt " make, man " i vissa inlägg :)!! Till @Merida
Dinny515 +1
Joo låter romantiskt som helst faktiskt :)!! Spontant! Och din dåvarande, var han en bra kille då eller? Eller var de bara skönt att de tog slut :)? Till @SandraLind
Dinny515 +1
Åh gulligt!! Vad kul att ni fortfsrande håller ihop :)!! Till @benandjerry
mamacitaa +1
Till @Dinny515
Haha ja han tycker det låter lite barnsligt att berätta att det var så vi lärde känna varann när folk frågar hur vi blev tillsammans men jag tycker det är gulligt :)
Merida +1
Till @Dinny515
Vill jag ha något så tar jag det. :) Man är sin egen lyckas smed! ;)
Pawni +1
Genom skolan. Såg honom någon gång i skolan och tänkte "SHIT vilken snygg kille", sedan la han till mig på facebook. Ett år senare började han snacka med mig på facebook, och så träffades vi. Nu är vi förlovade! :)
benandjerry +1
@pawni förlovade så tidigt?! Grattis!
Pawni +1
Till @benandjerry
Jag är snart 19 och han 20, vi har vart tillsammans 1.5 år så det är nog lagom ändå :) Vi båda vet vad vi vill
SandraLind +1
Till @Dinny515
Jag trodde att han var en bra kille, men det visade sig i efterhand att han nog inte var det.. Skulle haft svårt att vara med honom igen på grund av allt som han gjorde, även om vi hade det bra för det mesta när vi var ihop :) Vad nog bra att jag träffade någon att jämföra med, och jag tror att jag gjorde rätt val :P