Hur tycker ni tjejer är jobbiga i ett förhållande?

rebeckasss +1
Som rubriken lyder. Hur tycker ni tjejer är jobbiga i ett förhållande? Är det typ om dom skriver för ofta eller är dryg tex? Jag vill gärna veta vad ni tycker så kommentera gärna!

57 svar

YourYana +1
Utveckla frågan, vad menar du? Vad som gör en tjej jobbig?
muffinsmuff +1
Jag tror killar finner detta jobbigt:
Svartsjuka - i för stor mängd.. som att killen inte får snacka med tjejer, inte får gå ut med vänner osv.
Krävande -
Bestämmande - ja, helt enkelt bestämmer för mycket över honom/deras förhållande
Lätt irriterade: blir sura för att dem inte svarar på sms, "klickar" eller glömmer att ringa tillbaka... liksom please.. killen har väl annat för sig & har inte tid att prata, get over it?
Hm.. ja de finns väl säkert fler grejer, men det är väl dessa jag kan komma på i stunden, som jag troor killar iinte uppskattar så mycket..
Mliillo +1
För dålig självkänsla och osäkerhet, gäller både killar och tjejer. Om man inte har ett liv utanför förhållandet och blir för krävande.
Merida +1
Jag tror att de flesta tjejer analyserar för mycket. Och de har ett SÅ stort bekräftelsebehov att det tar upp 90% av deras liv.

Därför är tjejer jobbiga i ett förhållande.
chiino +1
Då är fan min kille tjejen i förhållandet. Han vill bestämma mycket, ha mer uppmärksamhet, lättirriterad, blir sur om man slutar messa eller klickar. Och svartsjuk med.... Samt tror jag vill göra slut så fort jag klagar på hans beteende.
DET är jobbigt med en sådan person i ett förhållande
muffinsmuff +1
Hahah förlåt, men hur orkar du med en sån kille? :P Jag hade fått PANIK!
111038 +1
Tjejer som är helt obsessive och oresonliga, samt passivt aggressiva tjejer.
chiino +1
Jag är väldigt lugn som person så allt lagrade på mig, igår exploderade jag haha. Skällde ut han som fan. Så igår och idag har han skärpt sig lite. Har väl varit dålig på att visa var gränser går..
Men han är faktiskt underbar också, har gjort så mycket och gör mycket för mig ;)
119712 +1
Borderline tjejer.. haha
Tyvärr många tjejer som har såna tendenser även om de inte har diagnosen
picknick +1
Kan tänka mig att många tjejer vill ha ständig uppmärksamhet och umgås hela tiden. Om killen inte varar på ett sms inom 10 min så blir hon sur och tjurar nästa gång de ses När killen frågar vad det är så säger hon "Inget :)" och fortsätter tjura. Han får knappt umgås med sina vänner och absolut inte med andra tjejer för det är att vara otrogen. Hans mobil är även hennes mobil som hon ska ha full tillgång till när som helst för att se till att han inte flirtat med någon annan. Gärna mail och facebook också.
108042 +1
Picknick beskriver du dig sj eller? för det är långt ifrån många som är så crazy
picknick +1
Va nej? Men en tjej som är så är jobbig, var inte det frågan eller? Menade inte många som i alla men det finns
108042 +1
Jaha du menar så, okej :) sorry!
muffinsmuff +1
Jag vet faktiskt en del som varit så.. och nu när jag snackar lite med en snubbe, så gick de nästan en vecka innan han svarade på mitt sms.. all my friends be like: SKIT I HONOM, du är ska inte tolerera det osv..
vet t.o.m en tjej som har GPS i mobilen på sin pojkvän... hon är 16-17 ska tilläggas..
Johanna +1
Hmm, tror min sambo tycker det jobbigaste med mig är att jag tjatar för mycket om städ och liknande här hemma. Annars vill jag tro att jag är en rätt schysst flickvän, eftersom han vill göra allt med mig hela tiden haha :)
Sockertroll +1
Jag va otroligt jobbig i min första relation, väldigt krävande, ville att han bara skulle umgås med mig, svartsjuk som fan osv. Men tror det gäller de flesta oavsett kön, att alla kan vara sådär jobbiga alltså.
Nu är jag som tur va inte lika jobbig, har utvecklats en hel del och relationen är också ganska annorlunda. Det min fästman antagligen tycker är jobbigt är att tjatar ibland :p
119712 +1
"Men tror det gäller de flesta oavsett kön" Knappast!
Sockertroll +1
Har stött på en hel del jobbiga killar, allt beror ju på vad man stör sig på.
119712 +1
Rätt säker på att ni är ledande när det gäller att starta "onödiga" bråk osv. fantisera fram problem som inte finns,
De jobbigaste personerna att ha att göra med i en kärleksrelation är borderline personligheter, och de tendenserna och diagnoserna är nästan enbart tjejer som har, det är ett faktum
Sockertroll +1
Har ju inte varit i relation med någon tjej men träffat en hel del killar och många av dessa har faktiskt varit otroligt påfrestande, men inte på samma sätt som tjejer beskrivs.