Intresserad och allt bra men får en klump i magen?

Fnitterfia +1
Kort och gott:
Har träffat en kille på krogen, 1,5 månad senare bokade vi en spontantripp utomlands i 9 nätter och det var helt fantastiskt, vi betedde oss helt och hållet som ett nyförälskat par och vi hade sex och hela baletten. Kom hem nu i veckan. Inställningen på resan var verkligen inte detta, utan vi båda ville resa och så boom blev det av bara!

Vi båda har erfarenhet av långa förhållanden och vet vad allt innebär.

Jag tycker om denna kille oerhört mycket, han och jag passar som handen i handsken, vi har roligt, samma tycke och tänk om mycket utan att bli sådär jobbigt lika. Olika på ett bra passande vis. Och det underlättar inte heller att människan ser äckligt bra ut.

Jag sov hos honom igår första gången efter resan och han tog upp det, frågade vad jag kände nu då vi kommit hem igen (dock bara varit hemma i några nätter). Så sa att jag är intresserad men om jag ska ha förhållande så är det med en som jag kan gifta mig med och skaffa barn med. Och jag känner att trotts att vi har så mycket bra saker tillsammans och jag vill vara med honom säger min magkänsla nej. Eller det blir en liten klump och det känns som att jag kör ett spel bara för att ha någon där. Eller jag vet inte alls vad jag vill.. Kan ju också vara så att vi intensiv-lärde känna varandra och har kanske låtit de gå lite fort fram, med tanke på att vi bara känt varandra i 2 månader nu.

Så vi sa de att vi kör in oss på vardagen igen så får vi se vad som sker, men att han inte kollar på någon annan så att säga sa han.

Jag sa att jag inte ville vara i ett förhållande utan leva detta singelliv tills jag finner den rätte vilket han förstod, men man kan ju inte hjälpa att en superfin människa bara dyker upp framför näsan på en!

Blir bara så confused över denna magkänsla som dyker upp, som ett slag i magen och blir som, känner mig inte rättvis på något vis... Varför känner jag såhär??? Allt passar så bra men det där extrema kärlekspirret finns inte.. än.

3 svar

Titara +1
Varför kan ni inte bara ta en dag i taget? Lära känna varandra bättre och njuta av att vara tillsammans. Varför rusha fram ett förhållande? Fattar inte.
Miikaelaa +1
Jag tror att du känner osäkerhet för att ni inte känner varandra så bra.
Ja. Man kan ha det intimt och kul, känna att man klickar på 9 dagar i streck. Men varför inte ta det därifrån? Lugna ner er. Bestäm träffar, umgås, känn efter och bli kanske sedan ett par utan att förhasta något redan nu.
Merida +1
Kärleken kommer när man letar som minst. :)

Du får nog bara en klump för att det inte blev som du planerat... Fortsätt träffa honom och ha KUL! Tänk inte så mycket. :) Så gjorde jag och min man under våra första tre månader av dejting. Blev hur bra som helst! :))

Ska tilläggas att vi var överens om att vi skulle ha ensamrätt på varandra ganska snabbt. För mig är det sjukt avtändande med killar som har många järn i elden...

Så, chilla. Ta dagen som den kommer. Njut och ha KUL! :)