Jag behöver hjälp, göra slut?

yeuu +1
Jag behöver hjälp. Sedan 1 år och 2 månader tillbaka har jag varit tillsammans med en kille, allt började så där bra med romantiska träffar, fjärilar i magen och allt sånt. Jag trodde verkligen ja hade hittat rätt. Men ett halvår efter så började allt bli knas.

Vi bor 6 mil ifrån varandra och kan endast träffas på helger, så efter sommarlovet förstod vi båda att vi inre kommer kunna träffas så mycket då han börjar på hockeygym och vi bor 6 mil ifrån varandra, så han började bli osäker på sina känslor och några månader senare när vi ändå försökte, så var han otrogen. Efter det gav ja han en andra chans eftersom han sa att han skulle ta sitt liv om han inte fick leva med mig o han skulle bevisa att ja kan lita på honom och att det är mig han vill leva med.

Jag älskade honom fortfarande, så ja, jag gav honom en till chans. Det började bra efter det och det kändes som han bevisade för mig allt det han lovat, jag började känna igen honom innan allt blev knas, det blev romantiskt och fjärilar i magen igen. Men min kille är väldigt kontrollerande, så efter ett tag började det med att han inte ville att ja skulle kontakta andra killar eftersom han själv bara skriver med sin mamma och mig. Jag slutade kontakta mina killkompisar. Men sen såg ja att han ändå hade tjejer på sin bestfriendlista, det va tjejkompisar men ja blev ändå upprörs eftersom han faktiskt ljög om att han bara kontaktade mig o hans mamma.

Han sa då att han skulle ta bort alla tjejer på snap så ja skulle lita på honom, men när ja senare kolla på hans snap såg ja att han inte alls hade det & han sa då att han glömt.. Sen så har han också loggat in på min snap för att se killar ja har kontakt med så att ja har fått bytt mitt lösen, han har även gjort en fake snap som han skrivit till mig från för att typ se hur ja reagerar när andra killar skriver till mig tror jag.. När ja kom på att det va han så skulle han ej använda den mer, men ja har ändå sett hur hans score har gått upp men han vägrar erkänna att han använder den. Tillslut slutade scoren gå upp, men samtidigt berättade min bästa vän att en fakesnap har lagt till henne och skriver att hon är skit snygg, han vägrar erkänna först att det är han som har gjort det, men tillslut erkände han. Han lovar att det verkligen är sista gången han gör nåt nu för han vill bara leva med mig osv. Jag älskar honom, men förstår att jag inte kan leva så här heller, det känns som ja inte kan leva utan honom för ja har nästan inga vänner ja umgås med där ja bor och ja bor utan mina föräldrar, så jag är så rädd för att ja ska må sämre av att lämna honom och känna mig så himla ensam, och att han hittar en ny.. Jag älskar ju honom så lan inte se han med någon annan. Snälla hjälp, vad ska jag göra ?

6 svar

Johanna +1
Han låter väldigt ostabil och smått psyko så lämna så fort du kan. Han behöver nog hjälp att bearbeta sig själv låter det som. Han har säkert massa problem i sitt liv.
Aceton +1
När man gör slut med någon söker man sig automatiskt till nya personer. Så det tycker jag inte du ska oroa dig över. Du kommer förmodligen hitta en massa nya vänner relativt snabbt just eftersom du "måste".

Av det du skriver tycker jag inte det verkar som du kan lita på din pojkvän. Du förlät honom för något oförlåtligt, och det verkar inte som om han lärde sig sin läxa. Snarare låter de som han är påväg in på samma spår igen. Det är super svårt, men du borde verkligen lämna honom innan det blir en ond cirkel och du plötsligt befinner dig i ett destruktivt förhållande som är otroligt svårt att komma ur.
mamacitaa +1
Du ska aldrig vara rädd för att lämna med tanken att du kommer bli ensam. Det må vara ensamt ett tag men någon dag kommer du att träffa någon ny som tar dig för den du är och som inte kontrollerar dig. Jag sitter lite i samma sits där jag slits mellan att stanna kvar eller släppa taget. Det är svårt att lämna någon man älskar men ibland måste man sätta sig själv före andra och göra det som får en att må bra.

Jag kan också känna att jag skulle bli ensam om vi gjorde slut och jag hade inte heller velat se honom med någon ny, men jag har mått väldigt dåligt under en lång tid och jag känner att göra slut kanske kan ge mig en nystart och i framtiden kanske jag träffar någon som förtjänar mig och behandlar mig så som jag förtjänar att bli behandlad. Dom problemen ni verkar ha har inte vi i vårt förhållande så det är bara du som kan känna efter hur du vill göra men han låter inte helt frisk tyvärr.

Det är han som begått misstag tidigare i erat förhållande och det har gjort honom kontrollerande. Jag hade aldrig litat på min kille igen om han hade varit otrogen. Utan tillit går dom flesta förhållandena sakta men säkert i kras. Jag förstår att du älskar honom men du verlar inte må bra utav ert förhållande. Det kanske är dags att gå vidare.
Merida +1
Jag tycker absolut att du bör lägga din energi på något viktigare. Er relation har börjat gå ut på att kontrollera varandra och det är aldrig ok. Bryt trenden och träffa någon ny.
Ravn +1
Han har redan varit otrogen. Skit i det där aset, imo.
Miikaelaa +1
Tycker du det låter normalt att han kräver att du tar bort dina killkompisar, och du då får rätten att begära att han tar bort sina tjejkompisar?
Sådana kontrollerande förhållanden tar alltid slut. Det finns ingen tillit alls.

Hans krav och kontroll skapas automatiskt för att han själv är otrogen och får tankar om att du är då den som är det. Som att han lägger sina handlingars skulder på dig