Jag behöver verkligen råd från er :((((((((((((((((

nad-aa +1
Hej!

Jag och min kille har varit tillsammans nästan 2 år, men i februari flytta jag till Stockholm o han bor i Malmö. Sen jag har flyttat så har jag haft den känslan att han är otrogen o är med andra tjejer.

Just nu är jag på besök hos honom, när han gick in o duscha så gick jag igenom hans mobil, jag såg grejer som krossa mig helt, han har fixat instagram och blockar mig för att jag inte ska veta om de han har massa tjejer o han har skrivit med dom, han har smsat med massa tjejer och såg bilder som med tjejer, jag vet inte vad jag ska göra nu åker på tisdag och jag vill inte vara med honom längre känner mig lurad dum och sårad.

Vet inte om jag ska säga till honom att jag gick igenom hans mobil eller bara åka o sluta höra av mig. Snälla behöver verkligen råd.

4 svar

tomcollins +1
Har ni varit tillsammans i två år bör ni kunna prata med varandra. Finns inget sätt att släta över det faktum att du kollat i hans mobil men att sluta höra av sig är fegt. Ta det som två vuxna människor, det är det enda rätta.
nad-aa +1
Till @tomcollins
Menar du att jag ska säga att jag gick igenom han mobil?
kiko +1
Du måste berätta vad du sett o ställa honom mot väggen. Känn inga skuldkänslor, det är HAN som gjort fel.
Merida +1
Säg att du misstänkt att han varit otrogen och att du därför kollade igenom hans telefon. Och dina misstankar visade sig vara rätt. Så därför lämnar du honom.