Jag blev svartsjuk, men han försöker dölja saker för mig!

alighton +1
Min pojkvän har gillat denna tjejen, W.

En superkort historia: Jag har iallafall känt att han vid ett tillfälle prioriterade henne över mig. Han verkade så himla intresserad av henne och han verkade hela tiden vilja vara nära henne så jag kände mig bortglömd. Du är ihop med mig bort mig, hallå jag är här också! Så hemma bröt ihop och började gråta för jag kände mig bortglömd. Första gången jag kände stark svartsjuka. Jag har helt enkelt varit svartsjuk och höll känslorna samt försökte undantränga mina känslor och inte förrän 6 månader senare så berättat detta för honom.

Han har ju sagt ju att han inte tycker om henne längre. Han gillar ju mig och det är därför vi är tillsammans, korrekt? Varför ska jag konfrontera honom då om de snapchatar? Jag är bara löjlig och känslan går över, bara ta in att de är vänner och så länge jag inte ser något med mina egna ögon som är olämpligt så existerar inte det. De är vänner intalar jag mig själv varje gång jag känner mig lite svartsjuk.

Så jag stalkar hans snapchatat-poäng. Den höjs... Tänker: "det måste vara W han snapchatar med"... Men det är OK. De är vänner och även om jag har denna obekväma känslan just nu så kommer det gå över. Jag försöker att lita på min pojkvän.
...and so on.

TILLS. TILLS igår när jag vaknade upp... Kollade hans mobil. Gick in på hans bilder, då var han snabb med att scrolla upp till hans gamla bilder som han vet att jag redan sett. Halvvägs genom bilderna rycker han sin mobil från min hand men jag reagerade snabbt och höll fast den. Efter kämpande vann han. Han fick mobilen och sa "nu går du upp ur sängen". Jag sa att jag vägrade förrän jag fick kolla klart på bilderna, därför att jag kände att det var något lurigt på G. Varför fick han sån panik? Han gick ut ur rummet och jag skyndade mig efter för jag VISSTE att han skulle börja radera nytagna bilder. JAG VISSTE. Tur att jag var snabb för jag hann se när han tog bort hans bilder. Han raderade till och med hans raderade bilder så att jag ej fick se vad han raderade. Givetvis lackade jag. Vi började bråka.

Slutade med att han sa att han raderade för han skämdes. Han skämdes för han hade screenshottat två bilder på W's husdjur. Alltså tjejen han en gång tyckt om. Jag sa att jag tyckte att det var idiotiskt och att han inte ska dölja saker för mig. Men han förstod inte att det han gjorde var fel, för jag blev riktigt ledsen.

Vad tycker ni om situationen? Tankar?

8 svar

benandjerry +1
Låter som att han hade bilder på något lite värre än på hennes husdjur. Tycker det låter som att din pojkvän är en opålitlig idiot. Lita inte på honom. Hade aldrig accepterat om min pojkvän var sååååå mån om att dölja något på sin mobil- då vet man att något är fel.
Man ska inte kolla varandras mobiler hela tiden men man ska få hålla i dom liksom om man vill.
alighton +1
Till @benandjerry
Han sa att anledningen var för att han skämdes. Ja, det är väl klart? Varför han skäms är ju att han VET att jag inte hade varit ok med det. Visst, han kanske ville dölja det för att jag inte skulle lida och dampa sönder, vilket jag Inte hade gjort om han bara hade stått för det han gjorde. Herregud... Jag sa att de skulle sluta skriva för jag tappade all min tillit för honom.
benandjerry +1
Tycker det är en självklarhet att man inte skriver med folk man haft något med, jag sa det til min pojkvän i början av vårt förhållande och han accepterade det.

Vet du vad de har skrivit? Förlåt men låter ju som att de är mer än vänner när han är SÅ rädd att du ska se något på hans mobil? :S Till @alighton
alighton +1
Eller hur! Om han döljer något så är det självklart man tänker att det är någonting mer. Han sa att det var mest jobbrelaterade saker. Men trots det så blir jag ändå orolig och svartsjuk. Varför ska HON få veta allt han gör? Varför ska hon då vara delaktig, borde vara jag. Ja, nu är det säkert min svartsjuka som talar, men det finns en anledning till varför jag känner så. Kan vara hos mig själv, men också, honom. Man döljer inte saker!
Pawni +1
Han låter omogen, troligtvis inte redo för ett förhållande. Man ska inte ha nåt att dölja alls.
Hur gamla är ni?
58736 +1
Är man tillsammans så har man ingen anledning att dölja saker för varandra. Man måste inte dela ALLT, men man har ingen anledning att bete sig som han gjorde om det inte handlade om något som han själv vet inte är okej. Han låter väldigt omogen och idiotisk. Fråga honom vad han skulle känna om du smög omkring med meddelanden och bilder från andra killar.
benandjerry +1
Jobbrelaterat? Är de kollegor? Tycker inte att det är din svartsjuka som talar, du har inte gjort något fel! Det är han som beter sig som ett svin, ärligt talat :( Till @alighton
119906 +1
jag undrar NÄR han gillade henne? hur länge sen var det?