Jag har blivit till en Galen Ex Flickvän

121279 +1
hej

jag blev väldigt illa behandlad av mitt ex som sedan gjorde slut med mig.

det var en jobbig, plötslig och förvirrande breakup för mig

jag hade det svårt att sluta skriva till han för att ifrågasätta allt som hände, och för att "skälla ut" honom

Han var ändå där för mig en period och sa att han alltid kommer att finnas för mig. Men när jag frågade massa frågor t.ex. frågor om tjejen han va otrogen med osv så blev han alltid så irriterad och det var det som gjorde att han tog distans.

Jag skrev till hans familj och vänner om det han gjort. Skrev till en tjej som han var otrogen med och kallade henne för fula namn.

Känner verkligen att jag blivit till en galning.

Känner att jag varit så respektlös mot honom också av att jag skrev till hans vänner.

Jag har sagt saker som att han borde "gå och dö" och andra elaka saker.

Känner att jag har slösat min egen tid och energi på en onödig människa, tappat min självrespekt och värdighet. Vet att det han gjorde var hemskt men jag borde bara lämnat han och inte blivit helt galen.

Har skämt ut mig själv framför hans familj och vänner.

Ångrar verkligen allt jag gjort. Och känner mig som en galen ex flickvän

Någon som har haft liknande erfarenheter eller som vet hur man ska hantera den ångesten man har över allt galet man gjort ?

Tack


3 svar

121279 +1
dessutom känner dom här vännerna mina vänner och bekanta till mig så skäms verkligen över att jag kunde sjunka till en sån låg nivå att jag skrev om honom till dom. Vet helt säkert att folk kommer att prata om det här och att det kommer att skapas rykten. Men det är inte det jag är mest oroad över utan är bara orolig för känner mig inte som mig själv. Det är lixom inte "jag" att vara galen. har alltid varit ödmjuk och lugn
Merida +1
Beroende på hur gammal du är och vad du har för sysselsättning så kan du få samtalskontakt. Skolan har alltid en kurator eller en psykolog tillgänglig. Om du är äldre så har Företagshälsan en samtalskontakt. Men den betalar företaget och de är väldigt restriktiva med det.
Pumpking +1
Det är fullt naturligt att handla känslomässigt i samband med uppbrott. Det är inget du behöver skämmas för eller känna att du har någon skuld i, oavsett om det inte är hur du brukar bete dig.

Jag har själv erfarenheter av båda delar, både att jag har haft svårt att bara släppa "henne" och kanske varit för efterhängsen, men även tjejer som har haft svårt att släppa mig. Visst kan det ses som extremt, när man t ex får 30 meddelanden på raken utan att svara, och de bara fortsätter. Men samtidigt har jag förståelse för det. För det är jobbigt och är man "den andra" personen tänker man inte klart och vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Man bara måste.
Försök få distans till det och gå vidare.