Jag har varit otrogen och dåligt samvete har jag inte

Louise9898 +1
Okej jag är tillsammans med världens snällaste och finaste kille, han är lojal, ser jätte bra ut, hur fin personlighet som helst. Allt är perfekt. Men som vi nästan alla människor gör (särskilt tjejer) så dras vi till det vi inte kan få. Jag behöver spänning i mitt liv och i min vardag, jag vill ha en mer ”bad boy” någon som inte är rädd för att förlora mig.

Låter förjävligt jag vet men förstår ni vad jag menar? Min nuvarande är för bra för o vara sant och älskar mig alldeles för mycket. Nu till problemet jag var otrogen förra veckan utomlands med en kille som jag inte kan sluta tänka på, hur jag träffade han var för att jag laddade ner tinder så jävla dum som jag var.... jätte risky jag vet.

Vi har dock ingen kontakt har blockat han överallt. Men jag tror inte jag älskar min pojkvän, vill bara ha han för jag vet att jag inte kan få bättre, han älskar mig verkligen för den jag är och vet om nästan alla mina sidor även de dåliga. Vad fan ska jag göra? Vi har dessutom ett jätte dåligt sexliv, han är inte så erfaren vilket gör att han är jätte dålig och vet inte vad jag ska göra. Vi har vart tsm i några månader nu. Det värsta av allt är att jag inte får dåligt samvete över att jag var otrogen, helt sjukt det måste vara något fel på mig? Har liksom planerat att leva med detta och inte säga något till honom. Vet ju att han aldrig hade gjort något liknas de mot mig, ALDRIG, otrohet är det värsta han vet. Men VAFAN ska jag göra????

2 svar

Love96 +1
Gör slut. Ni har bara varit tillsammans i några månader och ändå känner du dig tveksam till din kärlek till honom, ert sexliv är inget vidare och du har varit otrogen. Även om han nu är en bra kille så kan du uppenbarligen få ett bättre och mer tillfredställande förhållande med någon annan.

Du behöver inte ens säga att du varit otrogen anser jag, det får du avgöra själv men för en utomstående så är det ganska självklart att du bör göra slut, antingen för din egen skull och att du faktiskt kan få någon som är bättre för dig (trots att han är världens bästa kille så är han kanske inte den du söker), eller också lägger du ner egot och tänker att HAN förtjänar någon bättre.
Aikos +1
Var ärlig, varför ska du vara både otrogen och falsk? Bättre att säga som du känner