Jag tror min lärare gillar mig?!?? Hjälp

Anonyym01 +1
Det är ju en ny termin nu så vi har fått en ny matte lärare som också är min ansvarspedagog och om jag ska vara helt ärlig så ser han jätte bra ut, han har ljusbrunt hår, ljusbruna ögon, stubb och han är endast 22 år. Han ser faktiskt lite ut som Christian grey från fifty shades of grey förutom att min lärare har ljusbruna ögon och inte blåa hahah..

Jag har iallafall varit utomlands i några veckor så jag kom nyligen tillbaka så har liksom inte hunnit lära känna honom så bra än, men grejen är att när jag är på hans lektioner så kollar han alltid på mig på ett sätt som han absolut inte kollar på de andra eleverna (man märker det väldigt mycket och JAG märker det) vi får ofta ögonkontakt väldigt länge och när jag ropar på honom för och fråga om hans hjälp så kommer han och sätter sig väldigt nära mig eller står väldigt nära mig och förklarar det jag behöver hjälp med och samtidigt VERKLIGEN kollar in i mina ögon och ler och varje gång vi ser varandra i korridorerna så får vi ögonkontakt och han ler som vanligt mot mig hahah..

Men jag vet liksom bara inte vad allt det här betyder? Han kanske gillar mig? Men det vägrar jag ju och tro på eftersom att det är min lärare... Men så mycket som jag vägrar och tro på att han gör det så tror jag ändå att han kanske gör det?? Gud vad allt det här låter så konstigt men vet bara inte vad jag ska göra eller tro på? och nästan ALLA tjejer i klassen gillar honom och tycker att han är sjukt snygg och det kan jag ju faktiskt hålla med om hahahah... De flesta av mina vänner har till och med märkt att han väldigt ofta kollar på mig och dem har även sagt till mig t.ex: Sättet ni kollar på varandra och hur han ler mot dig hahah, jag tror verkligen han gillar dig och då har jag bara svarat: hahah nej det tror jag absolut inte, det är ju vår lärare

Men om jag ska vara ärlig så gillar jag verkligen honom men jag försöker och inte göra det eftersom att jag vet att det är förbjudet då det är min lärare.. Någon som vet vad allt det här betyder och vad jag kan göra, hjälp??? Ni som kanske tror att jag bara "inbillar" mig att han gör det, det gör jag inte.

12 svar

mamacitaa +1
Om jag ska vara ärlig så låter han som en sådan kille som är medveten om att han ser väldigt bra ut och sådana brukar veta hur dom ska använda det. Han kanske kollar så på var och varannan kvinnlig elev. Om det hade varit jag hade jag iaf inte känt mig speciell med tanke på hans yrke; han vistas bland tjejer i din ålder hela tiden, han själv är väldigt ung och ser bra ut. Låt det bara vara. Kolla så mycket du vill :)
58736 +1
Tror du inte att du och dina vänner tolkar hans allmänna trevlighet som att han skulle gilla dig, för att du gillar honom och dina vänner vet det?
Och du kan visst inbilla dig :) absolut
58736 +1
Eftersom han är din lärare är det väl bara att ignorera så länge det inte blir obehagligt. Är det obehagligt eller stör dig så säger du till en annan lärare eller rektorn.
Aceton +1
Hur vet du att du inte inbillar dig? Klart du kan göra det. I vilket fall tycker jag inte du ska göra något åt det över huvud taget. Notera att han kanske gillar dig, men det är liksom inte mer med det.
Anonyym01 +1
Till @mamacitaa
Nej tror inte han är en sådan kille, inte för att jag känner honom sådär JÄTTE bra men tror inte han är medveten om att han ser bra ut osv.. Han är faktiskt jätte schysst och rolig som person och han brukar skoja mycket med sina elever :)))
Mliillo +1
Även om du skulle inbilla dig eller inte så finns det inget du kan göra. Han är din lärare och kan förlora sitt jobb.
Merida +1
Bara för att han är en snygg och trevlig lärare som har ögonkontakt med sina elever så behöver han inte gilla dig.
benandjerry +1
Hur gammal är du? :)
Merida +1
@benandjerry kontot är avregistrerat
Charlotta +1
Han är en kille. Med en kuk. That should tell you something.
Akta dig för att inte hamna i nåt som kan nå dagspressen framöver. Relationer mellan lärare och elever är förmodligen inte populära företeelser i skolans styrdokument.
mamacitaa +1
Vad är mening med att skapa en sån här tråd och sedan avregistrera sig haha?
58736 +1
Fick kanske inte "rätt svar" ;)