Känner mig bortprioriterad av pojkvän

Intaning +1
Vi har varit tillsammans i lite mer än ett halvår. Vi bor inte ihop. Vi ses mest på helgerna, så lika med en till två gånger i veckan. Jag kan tycka det är för lite. De senaste gångerna vi har träffats har jag känt mig mer och mer bortprioriterad av min kille.

Ena gången satt han och kollade på fotboll, pratade med en kompis via skype samtidigt och även spelade dataspel. Jag stannade extra kvar den helgdagen hos honom för tänkte vi skulle umgås. En annan helg gjorde han samma sak. Även att han stack sedan iväg för att se på fotboll men frågade inte en mig vad jag skulle hitta på under dagen.

Där brast det för mig. Jag är en känslig person men kan tycka att detta är lite väl själviskt och självupptaget att göra mot sin tjej. När jag kommer extra till honom för att vi ska umgås, när vi inte ses ofta alls och istället gör han annat. Som om mitt sällskap inte duger ;(

Jag har börjat få konstig vibbar i vårt förhållande, som om han kanske inte är mogen att han en flickvän...

Någon som varit med om samma sak?

5 svar

kiko +1
Har du pratat med honom om hur du känner?
mamacitaa +1
Var med om samma sak med mitt ex. Säger så här, man gör tid för det man vill ha tid för. Ville han umgås hade han tagit sig tiden att göra det. Han har redan börjat ta dig för givet och den är en ond cirkel att ta sig ur. Prata med honom och om han inte förändrar sig bryr han sig inte och då föreslår jag att du lämnar.
Intaning +1
Till @kiko
Nej, men han borde märke att jag stänger av mer å mer från honom..
kiko +1
Till @Intaning
Typiskt tjejer att sura och tro att pojkvännen ska läsa ens tankar...du måste ju prata med honom. Denna leken är så barnslig bara. Var rak fram och berätta hur du känner. Hur ska ni annars kunna gå framåt och lära er att kommunicera?
Merida +1
Fråga honom varför ni ska ses när han ändå alltid är uppbokad. Att leka "kan du komma på vad jag tänker på?" är inget för ett förhållande.