"Kärleks" chatt med annan kvinna i 16 år!

vaiogirl +1
Ja då var då var man tillbaka i ett förhållande som inte funkar.

Jag har varit tillsammans med en 15 år äldre man nu i ett år. Vi är /var superlyckliga och hade precis pratat om boende o framtida familj.

Jag har berättat min familj nyligen om oss o berättat om hur bra han är.
Och jag trodde han var de.

Men i helgen såg jag nått på hans iPad när jag skulle byta på Spotify. En kvinna som skickade en massa "fina meddelanden"

Ja , jag kollade då. Är inte den som snokar men nu fick jag de ju rakt i ansiktet.

Så här är de : han har träffat denna kvinna 1996 på en krog. Sedan dess påstår han att dom bara chattat o levt ett kärleksförhållande i cyperspace så att säga. Dom chattar så här: jag saknar ditt leende , du är så vacker, jag skulle göra allt för dig, du är min prinsessa, jag har tänkt på dig hela dagen, de pirrar när jag ser bilder på dig.

Han säger att dom inte har träffats och ja de kanske är så. Jag har iallafall blivit totalt hjärtekrossaf av detta. Jag ser de som en otrohet. Men jag vet inte om jag överdriver.

Om vi säger att dom bara skrivit såhär, ska jag släppa de då o ge han en chans, och bara se de som en chatt?

Snälla ge mig råd jag har inga vänner att prata med om detta ... :(

7 svar

Mliillo +1
Nej du överdriver inte, han har inte varit fysiskt otrogen kanske men jag kallar detta otrohet känslomässigt och det är nästan värre.
Du verkar vilja förlåta det innan ni ens har pratat om det, innan du ens tänkt efter hur fel det faktiskt är. Jag kan säga att jag varit med om ett ex som gjort liknande bakom min rygg och han slutade aldrig. Har svårt o tro att han skulle göra det Heller. Jag menar vakna upp lite tjejen o se vad han gör bakom din rygg.
Kan du verkligen se detta som "bara" en chatt? Han skriver känslomässigt till en annan kvinns än dig?
Hurrdurr +1
Näe, jag tycker att det är otrohet. Ej ok om man har partner.
58736 +1
Du kan ju fundera över vad det betyder. Är du inte tillräcklig för honom? Behöver han ständigt boost och uppmärksamhet av andra kvinnor för att må bra? Det är ju knappast sådant man erkänner för sin tjej och om det är så lär han inte sluta. I alla fall inte under någon längre tid. Jag ser det också som otrohet, verkligen!
Anonyym01 +1
Nej du överdriver absolut inte!!! Om jag var du så hade jag lämnat honom.
vaiogirl +1
Till @Mliillo
Håller med dig. De känns som jag vill förlåta snabbt för att glömma att de hänt men de gör ont i mig
Mliillo +1
Jaa jag får dem vibbarna och jag har själv varit där. Förlåta bara för att glömma att det har hänt. Men det kommer bara bli värre då. Ni måste bearbeta detta, du måste konfrontera honom. Men tyvärr brukar inte såna här killar förändras. Dessutom reagerar jag på att han är betydligt äldre än dig. Har själv haft en så pass äldre och med tanke på vad han gör bakom ryggen så handlar det oftast om något bekräftelsebehov. Behöver itne alls vara samma problem men det låter som det. Där är något som inte räcker för honom att han måste ända sig till andra.

Kan du verkligen gå vidare utan att känna att han kanske ändå går bakom ryggen på dig?
Charlotta +1
Svälj stoltheten och D.U.M.P.A. Det där borde han ju fan lagt ner och raderat sekunden ni bestämde att det är ni. Herregud, käftsmäll skall han ha. Jättebebis!