Komplicerad kärlek - Distans

121647 +1
Hej! jag har ett litet dilemma som jag behöver hjälp med.. Jo, såhär är det: I år tog jag studenten och nu till hösten ska jag resa väldigt mycket. Har även planerat flytt till London i ett halvår då jag verkligen vill se mig om i världen ordentligt. Jag har aldrig tidigare haft en pojkvän utan har alltid haft extremt otur i kärlek. Har inte heller letat efter en pojkvän. Nu är det dock så att jag träffat en kille som är HELT fantastisk och jag är jättekär i honom.

Timingen kunde ju dock inte vara sämre? Vet inte hur jag ska göra nu. Är liksom hemma i två månader till och sen är jag iväg hur länge som helst? Jag har inte sagt till honom än att jag kanske ska flytta till London för vet inte hur jag ska få fram det.. Vet att jag måste säga det men Aa.. Hur klarar man ett distansförhållande när förhållandet är så pass nytt? Allt är så jäkla komplicerat just nu. Har äntligen hittat någon jag verkligen tycker om och så ska jag bara åka iväg..?

3 svar

FoxyCleo +1
Om man gillar varann tillräckligt mycket spelar det ingen roll hur långt bort man är från varann
Mliillo +1
Håller med ovan. Dock är det ju riktigt dumt att du inte har berättat. Det skulle du ha gjort från början. Har resan varit planerad länge?
58736 +1
Ni kan hålla ihop trots distans. Ni får försöka hälsa på varandra!

Ingen kan ju säga vad du vill göra mest; vara med honom eller resa. Men hade det varit jag skulle jag förmodligen ångrat mig långt senare om jag inte reste. Det hade varit en annan sak om förhållandet varat länge, då kanske jag skulle tänkt om.

Alla har så skev syn på distansförhållanden. Det ÄR jobbigt som fan och det ÄR bökigt med att ringa ofta eller skypea - men vadå, älskar man varandra så gör man det ju gärna!!