låta han bestämma om mina val?

Thekiingh +1
min kille & jag har varit tillsammans i snart 7 månader, jag börjar trött ganska mycket, då han lätt blir avundsjuk & jag känner mig väldigt instängd.
Förra sommaren ( innan jag träffade min kille ) hade jag bestämt att jag skulle åka till Göteborg ( 5-6 timmat ifrån mig ) & gå på konsert, träffa kompis & kolla lite möjligheter till jobb som stylist. kompisen har jag snackat med i ca 5 år, en som jag känt en lång tid innan jag träffade min kille, har precis fyllt 18, så det är nu som jag får åka.

Har inte sagt något till honom än, för jag vet inte riktigt hur han kommer reagera, vill heller ej ha med honom upp, då jag vill träffa kompisar som jag har där själv utan att ha honom som en hök över axlarna.

det är redan nästa helg som jag ska åka isåfall. hur ska jag säga det till honom ?
Har även funderat på att göra slut då han vill förändra allt i mitt liv.. men samtidigt så vill jag ej.
han gillar heller inte Göteborg & hade tänkte att flytta dit efter studenten för att starta upp en karriär som stylist & då blir det särbos i några år :/ hur ska jag göra med allt detta ?!

Fråga om det är något.. har bara slängt ihop en text eftersom att han snart kommer hem & då kommer jag ej kunna skriva något om detta eftersom han är som sagt som en hök..... ( Vet inte vad jag skulle ha som rubrik, så ta det med en nya salt )
Tacksam för lite råd & svar ! // en 18 åring förvirrad tjej...
( helst inga elaka kommentarer )

5 svar

Ravn +1
Om du känner att han är som en hök över axlarna att ha med så tycker jag det låter som att ni borde göra slut. Din partner ska vara din livskamrat, inte någon sorts belastning i ditt liv.
Merida +1
Jag hade sagt "oh, förresten så sticker jag till Gbg nästa helg. :) Så vi kanske får ses under veckan?". Du ger honom alltså inget VAL utan du bara INFORMERAR honom om vad du ska göra.

Dumpa kan du göra sen. Förstör inte din helg i Gbg nu! :)
Niccci +1
Håller med Merida helt! Ge honom inget val, säg bara att det är något du ska göra och låt honom tycka precis vad han vill om det :)
Saandraaaa +1
Till @Ravn Det är så att han har sina stunder som de flesta & haft dåliga förhållanden sedan innan, han är väldigt osäker & därför hålla koll, dock är detta väldigt jobbigt, men alla bra stunder vi haft tillsammans överväger det dåliga! :)
men visst har man funderat & vi båda vet att vi är väldigt olika, men vi får helt enkelt kämpa & jag måste kunna ställa mer krav :/

Till @Merida & @Niccci Tack så mycket! tänkte inte ens på att säga så, ska prata med min mor om att åka iväg & blir det så, så han får nog reda på det på måndag isf :) kan ej träffa honom på vardagarna då vi bor ca 3 timmar ifrån varandra :/ men är ju hos han nu & har varit sen onsdags, så han borde ju kunna släppa mig för en helg haha :)kom inte ihåg mitt lösenord.. så fick göra en ny användare.. haha
Merida +1
Till @Saandraaaa
Tyvärr har jag inte mod-funktioner som skulle hjälpa dig få ditt lösen ändrat heller... Hade hemskt gärna fått det däremot... :P

Ja, ibland får man bara TA sig för sitt liv och inte låta någon annan styra en.... ;) Har haft my fair share av svartsjuka pojkvänner förr! ;)