Måste träffa ex. Hur ska jag bete mig?

Fansa89 +1
Mitt ex gjorde slut med mig i slutet av sommaren. Jag bodde hos honom men flyttade ut direkt till mina föräldrar. Nu har jag egen lägenhet och måste hämta som saker jag har kvar hos exet. Kommer behöva vara där en dag och packa. Har bett honom hålla sig undan medans jag gör det men kommer behöva träffa honom för att komma in i lägenheten. Det känns jättejobbigt! Har varit och är väldigt ledsen för att det tog slut. Vi har haft lite kontakt sedan det tog slut.

Träffats ett par gånger och pratat precis efter och för någon månad skrev jag till honom att jag tänkte ta bort honom på fb och gav honom en chans att spara gemensamma bilder där. Har visat mig sårbar och att jag är ledsen och vill inte göra det mer. Tanken på att träffa honom gör att jag drömmer om att han ska ta mig tillbaka fast jag vet att det inte är bra att tänka så.. Hur ska jag försöka bete mig? Vara normal och trevlig? Vara sval? Vad tycker ni? Tacksam för svar :)

1 svar

119906 +1
Svårt att säga hur du ska bete dig då vi alla tar saker på olika sätt, men jag SJÄLV hade varit normal och inte otrevlig och dramatisk, bara normal!