Min kille taskiga saker till mig

124682 +1
Jag har ett problem , jag och min kille har varit tsm ett tag nu och vi älskar varandra jätte mycket och vi har jätte bra kemi med varandra men han kallar brukar kalla mig fet och andra taskiga ord även fast han tycker de är roligt så tycker jag inte om att bli kallad för fet och när jag tar av mina tröjor så hoppar magen ut säger han och när han pratade med sin kompis så sa han att jag har mycket att ta i , jag har sagt till honom att de inte är roligt när han kallar mig fet för blir ledsen men då skrattar han .
bara..

Vad kan jag säga till honom för blir sårad när han säger sånt ?

8 svar

kiko +1
Säg exakt det du skriver här, att du inte tycker om att han säger så för att du blir sårad och ledsen. Vad är det för kille som ens säger så? För övrigt tycker jag att du kan hitta någon bättre.
vinklan +1
Nästa gång han säger det, så säg bestämt "det är INTE okej att du kallar mig det, snälla sluta med det". Och om han skrattar, så titta allvarligt och ruska lite på huvudet med typ frågande blick vad det är som är så roligt. Hjälper inte det så ignorera honom och säg att han kan vara väldigt barnslig ibland, och fokusera sen på något annat. Och talar han med sina kompisar på det viset som du skriver, så säg att du har mycket med en jättebäbis att göra. Stå på dig, och visa att du menar allvar genom att markera gränserna när det händer.
mamacitaa +1
Han har ingen som helst respekt för dig, om han inte rycker upp sig föreslår jag att du dumpar karln
124682 +1
Till @vinklan
Tack för tipset! har blivit så mycket bättre!
124682 +1
Till @mamacitaa
Han har blivit bättre i sitt sätt!
kiko +1
På bara 5 dagar? Vänta någon månad, då kan du säga om han verkligen har förbättrats!
Merida +1
Tror du ska ta och göra slut med killen och fokusera på din relation med din mamma istället... :/ Pojkar kommer och går.
Nathalie194 +1
Lämna honom du förtjänar en kille som accepterar dig som du är och aldrig kallar dig för saker!!