Min pojkvän har blivit så tråkig

rebeckasss +1
Jag och min nuvarande pojkvän har varit tillsammans i 5 månader. I början av relationen så var allt så spännande och nytt och han var jätte gullig mot mig. Vi gjorde också väldigt mycket tillsammans och han fick mig att känna mig som världens viktigaste person. Han överraskade mig också med lite små presenter då och då, han köpte bland annat blommor på alla hjärtans dag också gick vi ut och åt på en fin resturang.

Men nu på senaste tiden har han blivit så torr och tråkig, när vi pratar så säger han knappt nånting också har han inte tid för mig längre då han är med sina kompisar och snackar med dom. Jag börjar tröttna på honom men jag älskar han fortfarande.. Men jag känner mig absolut inte lika kär som jag var från början. Vårt förhållande har blivit väldigt tråkigt och så, och jag känner inte att jag betyder lika mycket. Även fast han sagt att han fortfarande är kär osv när jag frågar. Har ni varit med om något liknande? Varför blir det så?

4 svar

Mliillo +1
Förälskelsen går över. Nu är frågan om du är kär trots förälskelsen eller om ni bara är vänner?
Däremot är det tråkigt att han inte anstränger sig längre. Visst man kan inte gullegulla konstant men man får ju hålla förhållandet vid liv. Men sen kan man inte förvänta sig mycket av en 17-årig kille.
Merida +1
Alla har vi varit med om det. Hur uppvaktar du honom tillbaka? Anstränger du dig lila mycket för honom?

Jag tycker att ni kanske ska ha lite mer tid från varandra. Boka upp dig och se om han blir förvånad när du inte kan på hans villkor! :)
Nathaliemedh +1
Hitta på nå saker med varandra än att sitta hemma och göra samma sak hela tiden.
Jag börja tröttna på min kille eller tröttna och tröttna det som händer inget längre och vi har varit tsm över 2 år. FIck lite pepp av min syster och nu ska ja och min kille köpa tennisracket och börja träna tsm, även hitta på massa äventyr som att gå runt en sjö som inte är så långt härifrån vi bor och kanske börja fiska.
Gäller att hitta på saker med varandra för att förhållande ska leva :)
rebeckasss +1
Tror att jag ska se om han reagerar att jag inte kommer kunna idag! Så får vi se vad som händer :)