Min pojkvän och hans jävla hund

CoCoChanel1 +1
Hej fina ni
Hoppas ni har ork att läsa detta men nu är det så att jag har ingen jäkla aning vad jag ska ta mig till.
Såhär är det.
Men innan jag börjar jag har själv en liten hund och en katt så jag älskar djur MEN
Min kille är 35 och har en hund amstaff. Hans hund kommer inte överens med min hund eller med min katt han har kissat på min katt och skrämt livet ur honom.
Jag har försökt en milj gånger att gilla honom men hans hund förstör verkligen vårt förhållande.
Vi kan inte göra nåt vi kan inte åka iväg hans föräldrar kan inte passa hunden för dom orkar inte, dom tjaffsar hela jävla tiden, han bor hos sina föräldrar. Vi bor inte i samma stad....

Han har hunden vart han än sticker, hans mat ligger vid sängen inne i hans rum han är väldigt äcklig, har sin tuggben på sängen o tuggar på den i timmar och allt stinker från den hunden, allt man rör är äckligt bara... och för att inte tala om sängkläderna .... fyfan jag vill spy varje gång jag tänker på det. han är inte pedant det är jag, jag duschar 2 ggr om dagen och de gör inte min kille de kan gå 2 dagar sen dushar han..har pratat med honom men de funkar inte... han använder inte ens deo.... jag är helt utmattad jag orkar inte mer... vi gjorde slut och grejen är att jag verkligen trivs med honom och älskar honom för den har är och att han lixom ger mig kärlek men vi kan inte komma nånstans pga hans hund. han vägrar sälja den och på tal om allt när vi pratade så säger han att han ska skaffa en hundpsykolog om vi flyttar ihop... jag vill typ strypa honom när han kommer med sånna korkade ideer vad fan ska jag göra lixom ?

Har försökt gilla honom men de går inte jag hatar han avskyr den hunden... han ska alltid gulla sig o prata bebisspråk o skit med hunden... fine han älskar honom men vafan ska han skaffa familj med hunden elr med sin flickvän?

Jag kanske överdriver vetifan men jag är totalt förvirrad...
kom med tips om ni har.
uppskattas... kram på er

8 svar

kiko +1
Hur han beter sig mot hunden tycker jag att du ska acceptera. Du är med honom för den han är o du kan inte ändra på någon. Däremot art han behandlar sin hund som en bebis och inte tar sitt ansvar att uppfostra hunden är sjukt.
Hans hund är lika viktig som dina djur är, ni visar det på olika sätt bara. Ni bör definitivt lösa detta innan ni flyttar ihop.
Kanske ni ska prata med någon också?
kiko +1
Sen förståt jag dig lite, hade inte klarat av o vara med en sån människa som inte verkar hygienisk men du kanske ska fundera på om du vill leva med en sån person? Har ni pratat lugnt om detta utan att liksom anklaga honom?
CoCoChanel1 +1
Till @kiko
Absolut men min katt o hans hund kommer inte överrens och jag klarar inte den hunden, han hoppar på en och han har inte uppfostrat honom... det är synd om honom.... sen är han så låst han har ingenstans o lämna hunden... vi kan inte ens sticka till stan o då tänker han oj ok nu är kl så mycket senast vid den tiden måste vi hem ska ut med hunden... man bara wtf asså .... vi har inte ens kommit till stan o han tänker redan hur han har det o vad han gör o sen börjar han prata om honom.... bara hunden i centrumet... blir fan knäpp han är 35!

hade varit så lätt om han skaffar en liten hund istället än en sån stor jävla häst...
CoCoChanel1 +1
Till @kiko
Asså jag har pratat med honom och försökt ge honom tips o ider och pratat med honom är väldigt lugn av mig men detta funkar fan inte asså... vi gjorde slut och sen bad han mig komma tillbaka och att han skulle skärpa sig men nu är de samma skit igen...
AKAmini +1
Han är alltså 35 år gammal, bor med sina föräldrar och klarar inte av att uppfostra sin hund eller vet vad hygien är? Jag vill inte verka elak men, du kan nog få bättre...
FoxyCleo +1
Känner med dig, tyvärr verkar killen väldigt WT. Särskilt med tanke på hunden (så WT att ha "amstaff") han inte kan hantera. Ni borde flytta isär om inte annat.
bejs94 +1
Till @CoCoChanel1
För det första verkar du vara väldigt egoistisk som tycker han ska sälja hunden över dig. Du valde honom då får du uppskatta hela honom. Tänk om han sagt samma sak om dina djur?
Såklart man tänker på hur hunden har det och hur länge den kan vara själv när man åker bort. Jag tycker du ska se över dig själv och söka efter en kille som matchar dina krav.
Merida +1
Till @AKAmini
Word!