Moneyslave - skulle ni?

109808 +1
Hej! Jo.... Det är så att jag är medlem på en dejtingsida där en kille frågade mig om han kunde bli min "moneyslave". Min första tanke var vad detta nu var, men tydligen är det att han har en fetish där han tycker om att skämma bort "snygga tjejer" utan att han vill få något tillbaka. Hahah alltså va!? Tycker att det hela verkar rätt creepy och skumt, liksom OM jag nu skulle hoppa på erbjudandet, hur säkert är det på en skala att gå runt med en helt okänd kille på stan?

Och jag skulle bara känna det som att jag utnyttjade honom med en gnagande känsla att han vid något läge kommer vilja få något tillbaka tillslut. För det jag har lärt mig under hela mitt liv är att allt man gör får konsekvenser och att handlingar alltid för krav med sig. Men ja... man är ju en fattig student.. Haha nej gud! Vet inte ens hur jag ska tänka.

Hur skulle ni gjort i en sådan situation? Skulle ni hakat på? ;)

16 svar

111038 +1
Tror att det förutsätter lite att man ligger med honom. Vad ska han göra när han skämt bort dig liksom?
Merida +1
Det är ju detta man går igång på om man är en gold digger. :) Tycker du att han är attraktiv? Go for it. :)
HeliFilm +1
Go 4 it, om du behöver sakerna,

De är bara att du gör klart för honom vad som gäller..
Så att han inte förväntar sig nått mer utöver att få spendera pengar på dig.
ishet +1
Tror din instinkt är bra- Sällan något är grattis.

Även om du kan avbryta det när du vill och du intalar dig själv att det är för hans skull så kommer det här sätta ett pris på dig. Snubben köper ju dig för ett par jeans och du kommer leva med att du har sålt dig för resten av ditt liv för något som skänker dig lycka ett ögonblick jämfört med idén om vad du har gjort i ditt huvud.

Säkert ingen som håller med mig men stolthet är viktigt för mig och såhär hade jag resonerat oavsett om jag skulle vara "fattig student" eller inte.
Nathaliemedh +1
Håller med dig ishet till 100 %...!
bubblegummy +1
+1 ishet
robino +1
Hon har ju bara sålt sin tid isåfall? Säljer man sig själv om man umgås med en kompis fastän man inte vill också då?

Jag skulle tackat nej men inte av den anledningen att jag skulle känna mig utnyttjad, utan för att jag inte vet vad mannen är kapabel till eller vad han kanske får för sig att han ska få i gengäld (trots att han säger att det inte behövs kan han ju pressa dig efteråt eller på plats)
Merida +1
Äsch, jag tycker man kan göra det man vill utan att säga det till andra. För andras värderingar spelar absolut INGEN roll. Jag ser faktiskt detta som en läggning och det har ingen annan med att göra! :)
mamacitaa +1
Håller också med ishet. Han köper ju inte bara hennes tid om det kommer fram att han ex vill ligga i utbyte. Fråga honom vad han vill ha i gengäld och utgå därifrån :)
robino +1
Men han vill ju inte ha något i gengäld, Mamacita! Det är hans fetisch.
Merida +1
Precis som visa mön tycker om att ha en härskarinna utan att få ha sex med henne. :) Men han tycker om att skämma bort en tjej.

Många här inne har problem med andra människors läggningar.... Jag förstår inte detta riktigt....
mamacitaa +1
Efter lite läsning så förstår jag, aldrig hört talas om det innan. Inget jag skulle göra själv men ser inget fel på det :)
MissTycker +1
Fått flertalet moneyslave erbjudande, ingen är seriös när det kommer till kritan.

Sista jag hade, verkade otroligt seriös. Han ville följa med mig ut på stan och köpa skor åt mig (han var fotfetishist), i slutändan var denna person inte seriös ändå vilket är tråkigt när man själv varit seriös och ägnat tid åt regelskrivande och annat arbete runtomkring.
P-Floyd +1
Hur ska du få sakerna?
Han behöver din adress?

Vet sedan vart du bor och våldtar dig sedan
ishet +1
Första gången jag stöter på det här fenomenet och vet bara det som står i ts text. Så det är mycket möjligt att jag missförstått något.

Robino-Fast då är det ju du själv som aktivt har valt att inbilla dig att du bara säljer din tid. Det som håller dem ihop i det här fallet verkar ju vara hans plånbok, right? Stänger han plånboken och det inte finns någon attraktion på något plan från ts sida har jag en känsla av hennes ”tid” inte läggs på honom i fortsättningen.
Men det är upp till var och en och bestämma VEM man är så länge man känner sig trygg med sitt val.

Förresten har ingen nämnt något om problemet med hans läggning, jag tycker bara den verkar fett onödig.
gavlenils +1
Pressa honom mot ruinens brant och med ett elakt flin så sparkar du honom utför stupet. Och NJUT av det.