Nervös inför resa

Lollaa +1
Lite backstory:
jag har träffat en kille ett tag nu genom en gemensam kompis. Jag tycker sjukt mycket om han och han tycker om mig med har han sagt. Ingen av oss är speciellt bra på att prata känslor, men det har vi liksom establerat iallafall. Han flyttade till finland för att jobba för ett tag sen och han har varit hemma och hängt med mig typ 3 tillfällen sen dess.

Nu är det min tur att komma och hälsa på han och jag är så SJUKT NERVÖS. Jag ska bara vara där i 3-4 dagar men jag blir så nervös, och jag vet inte varför! Tror det är för att även om vi har varit med varandra mycket så har vi aldrig som "levt" med varandra flera dag i sträck. Alltid nån som ska göra nåt på dan tillexempelt och sen träffas man på kvällen och sover tillsammans. Nu blir det liksom så intensivt på nåt sätt?

Tänk om det blir stelt? Vad fasiken ska man prata om i 4 dagar? Hur ska man... gå på toa..? och sådana saker! Hahaha blir tokig!

Kom gärna med tips och om det är nåt jag borde tänka på :)

6 svar

Merida +1
Jag tror det är viktigt att man inte pratar hela tiden. Att man låter det vara tyst. Att hålla på och kryst-prata i 4 dagar kan nog bli jobbigt...!

Men jo, det kommer bli intensivt. :)
Tottin +1
Ni kan ju alltid hitta på saker, åka in till stan, gå på bio osv så finns det lite mer lättsamma saker att prata om naturligt.

Gå på toa och gör nr 2 när du ska duscha. Sätt på duschen innan så hörs inget och lukten hinner antagligen försvinna medan du duschar :)
YourMajesty +1
Säg att du ska gå ringa ett samtal och gå långprommis eller träna ute själv osv
108352 +1
Min var på semester i grekland och träffade en kille där. De träffades några kvällar och umgicks med sina vänner men aldrig på tu man hand. De bytte nummer och hon åkte hem.
För några veckor sedan bad han henne komma dit och sa att hon får gärna bo hos honom så behöver hon bara betala flyg. Hon var jättenervös för samma saker som du skriver.

Det hade gått jättebra! De hade vart ute och festat första kvällen och dansat och haft kul. Det hade fallit naturligt att de sov tillsammans. Han tog med henne på dejt nästan varje kväll. På dagarna gick hon promenader själv och ibland åkte de med hans vänner och badade så det blev liksom inte så intensivt så att det bara var det två hela tiden.
Det där med toalett löste hon som så att hon gick och bajsade på någon offentlig toalett när hon var ute på sin egentid eller så gjorde hon det som någon annan skrev innan duschen hehe..
Bodka4Life +1
Jag älskar er tjejer och era toalett problem. :)
Merida +1
HAHAHAHA! Jo, det är ganska underhållande... Precis som om tjejer inte bajsar lila mycket som killar! ;)