Oerfaren, hur blir man tillsammans?

godisugglan +1
Okej så för att göra en lång historia kort..... jag träffade en kille genom gemensamma kompisar,har aldrig varit med om att jag någonsin klickat så bra med någon så fort. Dock tappade vi bort varandra i slutet av kvällen. Vi har träffats fler gånger men jag är oerfaren och blyg vilket gör att vi klickar som bäst på fyllan. Det har alltid varit något särskilt mellan oss och tydligen har även vår gemensamma kompis uppfattat detta då hon försökt para ihop oss utan min vetskap. Dock ska denna kille ha sagt att han bara ser mig som vän. Däremot har jag själv känt att han aldrig släpper mig med blicken osv.

i somras blev även en annan kompis till oss intresserad av han och jag pushade henne till att försöka men killen var alddrig intresserad av henne. sedan dess har jag inte träffat honom.. förrän på en halloweenfest förra veckan. han var full och jag var full = vi klickade jävligt bra och mina kompisar påpekade gång på gång på gång att han bara hade ögonen för mig och verkade jävligt intresserad. vi hånglade i slutet av kvällen. dock hånglade han varannan med min kompis som stod bredvid och var nästa dag för full för att komma ihåg detta. vi har alltid haft en grej att skojbråka med varandra och denna gång gick de överstyr.

nästa dag hadde han addat mig på facebook och bett mig ringa honom (antagligen för att be om ursäkt) men jag vågade inte utan skrev bara att allt var lugnt, dock är den gemensamma kompisen skitsur på honom och vägrar prata med han förrän han bett om ursäkt vilket han inte verkar vilja göra. han har läst mitt meddelande på facebook men ej svarat.

vet egentligen inte vad jag själv undrar än hur blir man egentligen tillsammans med någon? jag har aldrig haft ett förhållande och endast kysst 2 pers, vill inte att han ska tycka jag är dålig.

41 svar

HateMeLater +1
Jag vet faktiskt inte :D därför borde jag egentligen inte svara, alla gör nog olika.
Jag brukar hänga ihop ett tag, en dag eller så och så frågar jag: "Är vi ihop nu eller nåt?" och då svarar han nåt. typ "Ja det tycker jag att vi är" eller "vad tycker du?" osv.
godisugglan +1
Hahah en lööööööve ju it om de är så lätt!
Miikaelaa +1
Han verkar ju inte ens vilja?
godisugglan +1
Det är de jag får så mixade signaler kring... han är jävligt på de gånger vi festat tillsammans och visar intresse men inte annars...
Miikaelaa +1
Men för att svara på hur man blir tillsammans: båda vill, man träffas ofta eller håller åtminstone kontakt via tele (om man bor en bit ifrån varandra) och båda är med i varandras dagliga rutin. Så småningom lär man känna varandra bättre, börjar prata mer privat och blir flörtiga. Sen börjar "ensamrätten" på varandra och man "får" alltså inte hålla på med andra. Då är man nog tillsammans, och kan börja prata seriöst

Jag har aldrig frågat "är vi tillsammans nu?" utan har bara blivit så
Miikaelaa +1
Men att han hånglar med en annan emellanåt på en fest känns väldigt oseriöst. Någon han har kul med på fyllan, men inget mer (eftersom han verkar ointresserad när han är nykter)

Men jag tycker du ska ringa honom som han bad dig. Han kan fatta tycke om dig om ni börjar prata osv
robino +1
Ring honom som han sa och fråga vad han ville! Han kanske tog ditt "det är lugnt" + att du inte ville ringa som en diss?
HateMeLater +1
Ah okej, tycker det verkar mer komplicerat för att man inte har ett "avtal" utan man bara antar att man har "ensamrätt".
När man har stadiet "båda är med i varandras dagliga rutin. Så småningom lär man känna varandra bättre, börjar prata mer privat och blir flörtiga" och då frågar jag om man är ett par liksom. Då är korten på bordet. därifrån kan man bli ihop, fortsätta som för, bli kk, sluta ses eller what ever. :)

Lätt och straight up. no confusion. no games. men alla gör olika :) jag är noob på den fronten.
Miikaelaa +1
När man är flörtig kommer ju kommentarer om att man har ensamrätt, typ "du är min". Sånt sa iaf jag och min kille till varandra, och blev smått svartsjuka om man pratade om någon annan kille eller tjej.

Man lär känna varandra genom att träffas och hålla kontakten.
Jag skulle aldrig fråga en kille efter ett par dagar "är vi ihop nu?". Skulle blivit rädd om han frågade mig efter så kort tid. Att fråga öht skulle jag personligen tycka känns konstigt.
Det är något man vet då båda visar och vill
HateMeLater +1
Ne ett par dagar är för kort tid. :) om du syftar på "hänga ihop ett tag, en dag eller så" så menar jag att man kan fråga när man har umgåtts under en dag, så att man inte skickar ett sms och frågar, det ska va face to face, fast jag har hört att endel blir ihop via facebook civilstatus förfrågan till partner :D
(accepterar du Namn som din pojkvän/partner) och så står det på ens facebook att man är ihop, så kan man väl kanske också göra, om man har facebook.
Miikaelaa +1
Ja, men håller med dig om att det bör vara face to face man frågar det, om man väljer att fråga.
Relationsförfrågan på facbook skulle jag knappt skickat när jag var 12
Merida +1
Skicka:
"Får jag chans på dig? ;)"

Hade jag tyckt varit störtkul! :D
godisugglan +1
Men han är typ aldrig inne på facebook och svarar knappt på sms. vi pratade om det förut eftersom han fortf inte svarat på min kompis sms och han bah jag svarar kanske på var 5e... kan är precis lika kort i tonen till våran gemensamma kompis. Det är mer ringa som är hans grej... jag hatar att prata i telefon haha
Mliillo +1
Man blir tillsammans genom att prata om att man vill vara med varandra, men ni verkar inte riktigt känna varandra eller vara där än?
Merida +1
Är verbal kommunimation något som skrämmer dig så ska du nog vänta med förhållande.
Miikaelaa +1
Att du känner dig jätte osäker visar nog att det finns en eller flera brister till att bygga upp ett förhållande. Du vågar ju inte ens prata med honom...
Man ska ju känna en större säkerhet än så om man är redo att bli tillsammans
Miikaelaa +1
Är det just honom du har svårt att prata med i telefon, eller gäller det allmänt?
Sådant är jätte bra att träna bort, genom att... Börja våga prata. Sådant släpper efter man klarat av utmaningen
godisugglan +1
Absolut är jag nervös över att ringa honom... för att jag är blyg egentligen och rädd att de ska bli stelt. inget konstigt enligt mig. Gillar väl inte jättemycket att snacka i telefon, inte alla som gör men gör det ändå emellanåt. Ångrar dock som fan att jag inte ringde honom när han bett mig för då skulle han ha mitt nummer och han är sån att hans vänner typ fasar för att ringa honom för han slutar aldrig snacka haha.

Dock har han hört av sig igen och bett om ursäkt för sist. Jag försökte svara lite chill osv men han har inte svarat på mitt meddelande trots han sett det. Misstänker han bara skrev och bad om ursäkt för att våra gemensamma vänner skulle snacka med honom igen.

Han är verkligen ingen facebookmänniska samtidigt som jag tycker att om man är intresserad så svarar man, dock svarar han inte ens sin brorsa på facebook eller vår gemensamma vän när hon skriver. Vill verkligen bygga upp en relation med honom, vänskaplig om inget annat men vet inte riktigt hur. Vi ahr ändå nåt speciellt mellan oss när vi väl ses.
Merida +1
Så, du kräver att han ska vara en facebook-person för att du ska slippa prata med honom?

Sms, chatt och all annan text är det BARNSLIGASTE kommunikationsmedel som finns. Hade någon inte ringt mig när jag bett dem så hade jag med slutat höra av mig. Och hade mina vänner varit fittor som tagit en tramsig fjortis på orden hade jag varit en vuxen människa, bett om ursäkt, och struntat i dig fortsättningsvis.

But hey, det kanske bara är jag. :)
Mliillo +1
Min kille orkar inte med sms eller facebook. Jag harar och rata i telefon. Det blev jag som fick s.k ge mig för han svarar aldrig via sms eller chatt nstan haha. Ska ni lära känna varandra och ens se om ni funkar ihop kanske ni ska bestämma träffar först?