Olycklig förälskelse i en småbarnspappa

Oneedis +1
Ibörjan av Maj så gjorde jag slut med mitt ex efter 4 års förhållande. Jag hade inga känslor kvar för honom och jag började inse att vi inte kunde få en framtid tillsammans. Många pusselbitar saknades i vårt förhållande och jag blev allt mer som en husmor åt honom.. det blev lika tråkigt sexliv varje gång vi sågs.. passionen försvann och jag mådde bara sämre och sämre. För minsta lilla sak så fick han utbrott och blev arg.

Efter en vecka så var jag hos min tjejkompis och vi började prata om killar.. naturligt vis. Hon sa att jag skulle släppa loss i mitt singelliv och uppleva nya äventyr. Så jag gjorde ett konto igen på Badoo (dejting-app).. och började skrolla och swipa.. det dök upp den ena efter den andra och så var jag inne i flört-världen igen.... jag tänkte att jag aldrig skulle nät-dejta igen eftersom jag gjort det förut. Men när jag skrev med andra så var jag på andra tankar.

En eftermiddag så skrev en kille till mig, 39 år.
Han såg rätt så bra ut, vältränad! Han hade en bild på sitt ansikte, en på sin mage och en hund. Han var den som började skriva till mig först och jag föll för hans smicker direkt. Vi skrev långa sms om hur våra förhållanden hade varit och vad vi vill ha i ett förhållande osv. Vi skrev ett tag och jag kände att vi klickade direkt. Vi tog varandras nummer och någon dag senare så pratade jag med han i telefonen. Han var väldigt social och pratade hela tiden, han har en son på 4 år och driver företag och gymmar ofta.

Han bor i helsingborg och jag pluggar i Växjö. Jag såg inte det som något hinder alls.. jag frågade om hans son och jobb och han föll för mina ord om barn och att jag själv ville ha i framtiden, att om vi nu skulle bli tillsammans så sa jag att jag inte kan bli en första mamma till hans son, utan en bästavän till honom där vi kan hitta på en massa roligt tillsammans. Efter någon vecka eller 2 så började vi få känslor för varandra... jag ville träffa honom och han mig. Första dejten var en katastrof.. han dök inte upp och jag hörde aldrig av honom.. hade fixat mig i timmar och stod och väntade i timmar. Så jag åkte med tårarna rinnandes för min kind till min tjejkompis.. sedan får jag ett sms av honom där han sagt att han hade vänt om och insåg att han inte kunde dra ifrån allt där hemma med jobb osv. Han ville träffa mig så mycket så han struntade i allt det viktiga han egentligen hade att göra med sitt/sina företag. Han sa att han var ledsen och hade en enorm ångest.. jag gav han en chans till och så åkte han en dag till mig i min lägenhet vid skolan där jag pluggar. Han sov en natt hos mig, vi hade inget sex, bara hångel och kramar. Han hade magont den dagen och natten, så han var tvungen att åka hem dagen efter. Trots hans magont så fick han mig att må så jäkla bra. Han hittade mina svaga punkter direkt så han smickrade mig extra mycket..

Vi skrattade, pratade mycket, han smekte mitt hår och allt var så otroligt passionerat..

Efter ett tag så ville han höja min puls, så han tog tag om min hals med sina händer och drog i mitt hår och jag har aldrig fått vara med om det innan. Jag var rädd ett par sekunder först, men jag tyckte om att han tog hårt tag om mig och jag var inte rädd längre. Dagen efter var otroligt jobbig. Han skulle åka hem och jag visste inte när jag skulle få träffa honom igen.. så jag fällde en liten tår som han såg och han kramade om mig hårt.. jätte fånigt av mig! Jag vet, men jag fick känslor för honom direkt. Vi blev mer kärleksfulla på sms. Dock hade han svårt att höra av sig dagtid, han skrev på nätterna och jag försökte både ringa och smsa han, men han var upptagen med sitt. Han började ändra sitt humör och blev väldigt ojämn. Han skrev att jag inte förtjänar honom och att jag skulle gå vidare.. men att han tyckte om mig så otroligt mycket. Jag sa att jag tyckte om han sjukt mycket också och ville träffa han igen. Jag sa att allt skulle lösa sig. Vi blev kärleksfulla mot varandra igen och vi skickade varandra bilder och hjärtan på snapchat och så en dag skrev han att han älskade mig. Jag kunde inte motstå hans charm så jag skrev samma sak tillbaka.

När jag skulle på klassfest så började han skriva hur jag hade det och att jag skulle ha det roligt. Jag kunde inte svara han direkt just då. När jag kollade på min mobil så hade han skrivit "är det så många snygga killar där så att du inte har tid att skriva med mig? :( " Då svarade jag att många av killarna var upptagna och att det inte är en enda kille som jag skulle tänka mig att bli kär i för 5 öre. Då blev han lugn och sa att han tänkte på mig och älskade mig.

Efter ett par dagar så skriver han långt sms igen och säger att han ville gå vidare. Att han inte var en bra kille och säger att han är si och så som person, brutit mot lagar och regler. Blivit stämplad som "farlig" förut.. men att han fortfarande tyckte om mig. Jag svarade att "livet är som en bok, man kan inte ändra de sidor som redan är skrivna, men man kan börja på ett nytt kapitel". Han sa att det stämde och att det var sant som det var sagt.

Men mina kloka ord till honom hindrade inte honom för att börja svaja i humöret iallafall. En dag innan vi sagt att vi skulle ses så släpper han en bomb. Han sa att jag skulle gå vidare och att vi inte skulle ses.

Jag blev lack och han gjorde det inte bättre med att kaxa upp sig och säga att han kunde få en annan tjej som inte smög med att ringa. (För jag fick cykla iväg eller smyga pga att jag inte ville att mamma eller pappa skulle få reda på om oss). Jag sa att det var orättvist sagt och han bara kastade skit på mig. Det mesta var mitt fel. Så efter ett tag så skrev jag med en ny kille pga att jag var arg och irriterad.. men vi skrev inte mycket. Blev korta ord som "hej vad gör du" men mina tankar gick endån till han jag tyckte var en idiot. Sedan blev det bara kaos. Jag skulle försöka skriva och få han inse att jag bara tänkte på honom. Men jag skrev såhär.. "jag försökte gå vidare som du sa, även om jag skrivit med några så har jag bara haft dig i tankarna". Sen blev han sur och trodde inte det om mig att jag hörde av mig till en kille så fort vi hade bråkat.

Han hade fortfarande känslor för mig som jag inte visste om. Så han hakade upp sig på det flera gånger och sa att han inte kunde sluta tänka på vad jag hade "gjort". Det slutade med att vi bråkade om det. Sedan tog det säkert 1-2 veckor innan han skrev på snapchat och sa att han saknade mig och att känslor inte bara går över sådär..

Han sa att han hade träffat en tjej under tiden vi bråkat.. men att han tänka på mig och dumpade tjejen. Sedan tog vi kontakt igen och jag föll för hans ord om att han ville vara med mig, han älskade mig sjukt mycket, saknade mig och kände sig dum över att han överreagerat så som han gjort. Vi sa att vi skulle börja om och vi pratar inget alls om det "bråk" som varit. Det tråkiga är att jag nästan alltid fått börja skriva till honom först, sen svarar han nästan aldrig tillbaka på mina sms.. Jag vet att han har ett företag och sin son. Men inte kan han väl vara så upptagen att han aldrig har tid för mig? Han svarar flera timmar senare och gett mig falska förhoppningar om att ringa. Men han gör inte det. Han lovade mig för en dag sedan, sen svarade han inte på hela kvällen. Mår sjukt dåligt

samtidig som jag tänker på han och vill träffa
honom pga stor saknad.. vad ska jag göra? :(

2 svar

kiko +1
Jag är ledsen tjejen, jag ser detta från ett helt annat perspektiv där du faller för honom så fort han visar sin mjuka sida, men du måste vakna upp och inse att han är inte bara en softish utan har en dold manipulativ sida med. Du är bättre än så och jag tror inte du vill ha en sådan människa i ditt liv som redan nu visar tydliga tecken på östabilitet och otrygghet.

Han är inte den han utger sig att vara och jag tror att du fallit i en djup förälskelse och det är en enorm skillnad på det och att vara kär i någon. Lämna och gå vidare innan ni ens hunnit påbörja något. Det är inte normalt att ha det såhär ostabilt och redan bråka innan ni ens hunnit påbörja något.

Läs din text med öppna ögon, försök att lägga dina känslor bakom dig och läs detta som om det vore någon annan som skrev texten.
Merida +1
Du är kär i bilden av ett liv tillsammans med honom. Du är inte kär i honom. Släpp och gå vidare.