Pojkvän gillar en annan tjejs bilder

feliciaam +1
Hej! Min pojkvän o jag har varit tsm i ca 2 år. Vi har varandras lösenord till Facebook så vi kan ju kolla varandras när vi vill. Har upptäckt på sista tiden att han gillar en viss tjejs bilder på sig själv. Hon har liksom ingen text som man gör att man gillar bilden utan man tycker att bilden är fin liksom. Han har gillat 5 bilder på hennes ansikte typ sista 2 månaderna.

Han brukar aldrig gilla tjejers statusar överhuvudtaget på facebook, det är därför jag tycker det är konstigt. Jag kan ju inte heller fråga honom varför han har gillat hennes bilder för då får han ju veta att jag snokat på hans facebook.. Jag har frågat honom om han är minsta intresserad av någon annan men han säger nej och att han fortfarande älskar mig. Vårt förhållande är hyffsat stadigt ungefär som vilket förhållande som helst. Vad tycker ni?:)

35 svar

pingglans +1
Är du vän med tjejen?
Då behöver du ju inte säga att du snokade inne på hans konto utan att du upptäckt det själv när du tittade på hennes bilder ;)
Carrosh +1
Ett gilla på facebook betyder ungefär lika lite som ett simpelt hej till en bekant.
Om han inte gett dig anledning att misstro honom så tror jag absolut inte du behöver oroa dig.
engstrom +1
Jag håller inte med, gillar man bilder på en tjejs ansikte så tycker jag att man säger till den att man är lite intresserad. Fast det beror också på om det är en vanlig vardagsbild med värdens leende och en glass eller hund eller nåt vid sidan av bilden, men är det bara en seriös ansiktsbild så tycker jag att det är fel, så länge dom inte är tighta vänner eller så.
113908 +1
Håller med engström. Jag tycker att det är lite skumt faktiskt. Fråga honom varför han gillar hennes bilder.
Carrosh +1
Det gäller fem bilder på två månader. Och att tycka fem bilder är fina/vackra/gilla är en sak, att ragga är en annan. Nej, jag kan inte se var han gjort fel. Han är ju uppenbarligen också öppen med det eftersom man för det första kan se vad andra gillat (facebook är inget låst och hemligt) och för det andra har TS fått lösenordet till hans konto. Han har uppenbarligen inget att dölja, varför då göra en höna av en fjäder undrar jag?
Beka +1
Håller med Carrosh. Det handlar om några gillningar...
AKAmini +1
Håller också med Carrosh. Begriper verkligen inte varför tjejer ska vara så himla skitnödiga över gillningar på fb jämt...
SkyddsAngel +1
Helt sjukt va facebook blivit så seriöst nu för tiden. Folk gifter sig på facebook, skaffa barn på facebook. Det finns en bättre värld som heter: "verkliga världen".

Och nu över till det här fallet som handlar om en simple "gilla-knapp" och man kan gilla om vad som helst. Man kan till och med gilla nånting på fb bara för man har sett den. Det här handlar ju inte om att han skrivit eller ens kommenterat hennes bild.

Jag kan också gilla någons bild utan att mena att "lägga in stöten" på henne. Utan helt enkelt att jag sett den bilden. Den dagen där han skriver till henne och flörtar med henne, då kan du börja å ta upp detta men just nu är det ingenting konstigt än. Alla gilla olika bilder huller om buller ändå.
Mliillo +1
Även om det är en löjlig sak så reagerar alla olika. Något som vi tycker är löjligt är kanske jobbigt för andra. Att gilla hade jag inte brytt mig om, men sen beror det på VAD personen gillar och om man upptäcker att det pågår något intresse eller flört på nätet.. Hade min kille gång på gång gillat en halvnaken brud hade jag såklart reagerat. Men handlar om något som statusar eller en fin bild, who cares?
75572 +1
Min kille hsde gjort likadant (han vsr iofs världens största skit och var otrogen osv) men jag reagerade starkt på att han gillade en gemensam kollegas profilbilder hela tiden. (Handlade om 5-10 och han gillade ingen annans än mina innan. Plus att de "skojflirtade" på jobbet konstant när jag inte såg). När jag påpekade det tog han bort likesen, men ja det slutade ändå med att han låg med henne sen. Men det var han det, och för att han inte kunde hålla sig till en tjej. Sen träffade han sitt ex bakom ryggen på mig också men det var en annan historia.

Men i alla fall, om en kille skulle göra så nu (med det jag har i bagaget) skulle jag reagera lite. Inte ställa till med världens scen, men fråga om de är nära vänner eftersom han verlar gilla många av hennes bilder. Anklaga honom inte, för att gilla nåns bilder är inte att vara otrogen :p det skulle va om dom börjar prata/flirta och ses utanför din vetskap!
75572 +1
Precis. Han visar intresse genom att gilla många av hennes bilder (när han annars bara gillar dina). Påpeka det på nåt smidigt sätt utan att anklaga :) säg attdet har kommit upp på din wall, för det kan det göra. Men om han börjar visa intresse mer än att likea (prata, flirta) får du sätta ner foten
gloow +1
Detta har ja också reagerat på tidigare med mitt ex och min nuvarande kille. med mitt ex som va ett svin så va de hans sätt att försöka locka andra tjejer men med min nuvarande så gjorde han det bara random t ex på instagram o fb o likar typ första bilden lr nåt mest för att ngn utav dom tjejerna likat hans bild/er..

o ngn bild på en tjej kan ha varit hans kompis bara och då förklarade han för mig att de va inget liksom o när ja tog upp att ja inte gilla det med tanke på hur mitt ex va så lyssnade han o har slutat för gott nu :) så tycker ändå du ska prata med din kille istället för att hålla på att snoka runt.
Fliingan +1
Big deal om din kille gillar en annan tjejs bild?
Både mina tjej och killkompisar gillar mina bilder på fb, det måste alltså innebära att även mina tjejkompisar är intresserade av mig då? Kom igen, detta är bara löjligt. Var ärlig mot din kille istället och säg att du va inne på hans fb och såg att han har gillat bilderna, så får väl han ta ''straffet'' för dessa brott sen.
stayeen +1
Du har ju redan kollat hans facebook och jag antar att du även kikade hans meddelanden samtidigt och om det inte fanns något där så är det nog lugnt.
SkyddsAngel +1
Håller med Fliingan!

Folk tar facebook för seriöst. Dessutom handlar det om en "like-knapp" och inte nåt meddelande. Du har ju hans lösenord, kan lätt kolla upp om han skrivit nåt till henne och har han inte gjort det så kan du inte bli arg på honom precis :S

Gå du själv och like:a nån utav dina killkompisars bilder så får vi se hur han reagerar men förmodligen bryr han sig inte heller så länge du inte flörtar helt öppet med meddelande!
feliciaam +1
Jag förstår hur ni menar och jag hade väl heller egentligen inte reagerat. Men grejen är att han aldrig gillar tjejers vanliga textstatusar ens, knappt mina liksom och nu har han gillat vartannat inlägg av henne och alla de bilderna har varit på henne där hon är välsminkad och försöker se söt/snygg ut.

Kanske ska säga att vi var iväg i två veckor under dessa två månader där han inte hade tillgång till facebook.. Hon är helt okej söt, påminner faktiskt ganska mycket om mig. Fast om jag ska va ärlig utan att skryta så ser jag bättre ut. Fast hon har kanske 50 gillningar o jag 10. Men det har ju ganska mycket med att göra vilka kretsar man är i, sånt orkar jag inte bry mig om..
Aikos +1
Snälla, blanda inte in Facebook i ett förhållande..
SkyddsAngel +1
Aikos, +1!
ronjawood +1
Äsch, jag bryr mig inte ett dugg om vilka bilder min kille gillar på fb, så ta det lugnt
visst han kanske tyckte hon såg bra ut men jag antar att du också tycker att andra killar gör det ;) :)
feliciaam +1
Okej men jag förstår fortfarande inte meningen med att gilla bilder på hennes ansikte om han inte är intresserad. Jag har sett bilder på snygga killar många gånger på facebook men jag gillar inte deras bilder. Det är helt meningslöst eftersom jag har pojkvän och behöver liksom inte visa andra killar att jag tycker dom är snygga. Sånt gör jag när jag är singel och vill ha en killes uppmärksamhet!