Pojkvän och krogen.

Boogie +1
Hej!
Jag undrar hur ni reagerar när era pojkvänner går ut på krogen? Och hur nu beter er i just den situationen.

Jag älskar min kille men har just det problemet att jag ogillar när han går ut på krogen, egentligen vill jag inte bry mig om att han går ut på krogen med sina killkompisar, eftersom att han ska ju få umgås med dom.
MEN jag blir grinig och får panikångest när han har dragit ut, jag tycker det är sjukt jobbigt och vill bara bli av med det! Min kille dricker även en hel del när han är ute, gör era de med?

16 svar

108642 +1
Åååh jag e i samma sits som dig!, vet exakt hur de känns, men försök intala dig om att när han e på krogen, så är han där för att umgås med ''grabbarna'' och supa, inte för att ragga eller så, ja tror inte killar som går ut med grabbarna på krogen bryr sig om andra tjejer, :P Jag låter min pojkvän få gå ut på krogen, men jag frågar honom alltid efter ifall han gjort något som han borde berätta, typ otrogen lr så, sen har jag fått hämtat honom från krogen en gång när han slutade svara på¨mess, och jag såg honom hela tiden, han stod och prata med vakter osv, och jag fick vänta i en ungefär timma typ och han kollade inte sin lur, men när jag stod och iaktog allt, så blev ja lungn, han kollade inte en enda gång på¨ alla snygga tjtjer som gick förbi, så de känns skönt, ja litar på han. haha
mandies +1
Jag litar på min pojkvän så jag har egentligen ingenting emot att han går på krogen. Han brukar inte vara där så ofta och mest blir det ju då med hans killkompisar. Men sen finns det ju gånger då man ändå känner en inre oro på något sätt, haha. Det är bara att acceptera att killen måste få vara utan dig ute och ha kul med sina kompisar. Så brukar jag tänka ;) Brukar försöka att inte visa det så mycket, men ringer kanske någon gång under kvällen eller så gör han det. Säger att han ska en rolig kväll, och sen brukar han oftast dra hem till mig och slagga efter.
Qbrium +1
Jag tyckte det var sjukt jobbigt tidigare då jag var sjutton och han fick gå på krogen. Men sen när jag blev arton så uppmuntrade han mig till att gå på krogen och att det är klart att jag skulle vara med mina vänner. Så därav har jag fått hans godhjärtade tankesätt. Det är klart han får gå ut!

Han brukar i och för sig inte vara så ofta på krogen längre. Han är mest på hemma-fester med sina vänner. Känner ibland att det kanske inte är så kul att sitta hemma medan han är och festar med sina vänner då hans vänner består till 90% av tjejer. Jobbigast är det när det är tjejer jag inte träffat eller känner... men jag litar på honom trots allt och försöker behålla hans tankesätt i huvudet, "det är klart att man får gå på krogen och festa med sina vänner!".
myuziq +1
Min kille brukar gå på pub då och då, men nu jobbar han mer så han är med mig när han inte jobbar. Men jag har aldrig haft problem med att han går ut med sina grabbar, han vill bara ta det lugnt och ha roligt. Samma sak när det gäller mig med att vara med tjejkompisar och festa. *

Jag behandlar honom som jag själv vill bli behandlad. Har aldrig haft problem med att han går ut och han har aldrig haft problem med att jag går ut. Det har blivit så att han har varit ute med sina grabbar och jag har t.ex. varit ute och vill vara med honom då kan han komma till mig direkt, jag behöver bara säga "kan vi träffas" så träffas vi. Men jag skulle aldrig ta det för givet, som att be honom att komma för jag inte gillar att han går ut eller så, no no =)
Lykka +1
Jag brukar bara säga att jag hoppas han får en riktigt kul kväll. Så säger han till mej också. Och vi går båda ut varje helg och dricker ganska bra båda två. Om jag inte hade litat på honom skulle jag inte orka ha ett förhållande.
drenise +1
Micke1990: Tyvärr så ser ofta verkligheten ut så :( Just därför ska jag aldrig mer ha ett förhållande.
Avliden +1
Jag tror det är mer sällan än ofta verkligheten ser ut så.
drenise +1
Avliden: Nej du är bara blåögd & godtrogen om du tror det på riktigt :P
Amandie +1
Att säga att man aldrig mer kommer ha förhållande när man är 21 år tycker jag låter väldigt blåögd & godtrogen. Dock håller jag med dig. Folk är fan otrogna hela tiden
JustSomeone +1
Jag tycker med att det är sjukt jobbigt, speciellt eftersom jag har höört sååå många av mina killkompisar som säger att killar går bara ut på krogen av en anledning och det är att ragga på brudar. sen om de gör något eller inte när det väl kommer till kritan det är ju en annan sak.man får ju boppas att killar med flickvän inte gör det men vem vet.

till och men JAG har varit otrogen en gång vilket jag självklart berättade för jag skulle aaaldrig kunnat leva med en sådan lögn. (som tur var lyckades vi komma över detta tillsammans) men jag är VERKLIGEN ingen sån tjej, hade någon sagt att det skulle hända bara någon vecka innan hade jag bara skrattat. därför förstår jag inte hur man ska kunna lite på någon..
muffinsmuff +1
Jag reagerar dåligt :
Avliden +1
Haha..
Avliden +1
Tyck vad du vill ^^
JustSomeone +1
Men man får typ försöka tänka att varför ska man förstöra förhållandet genom att vara misstänksam och nojjig och avundsjuk innan det ens har hänt ngt? Det är ju större chans att han är otrogen om han vet att han har en tjurig och avundsjuk brud hemma som sitter hemma och väntar med massa misstänksamma frågor än om han har en underbar och glad tjej som sitter och längtar efter honom och som hoppas att han det superkul ute. så tänker jag i alla fall..?
Eleonora +1
Till @Boogie
jag hade samma problem, så jag började helt enkelt följa med dom ut, ingen av dom har något problem med det, jag kan alla memes och blir full på deras nivå. Självklart får min pojkvän fortfarande träffa dom utan mig med, men jag har bett honom att inte dricka med dom i så fall, pågrund av paniken jag får och som den underbara pojkvännen han är så har han lovat att inte dricka utan mig.
kiko +1
Oj inte mycket tillit i dessa relationer, vad gör ni i en relation om ni inte kan ha individuella liv och måste sätta begränsningar på varandra?