Problem med kärleken

dicaprio +1
Hej alla.. För att göra en lång historia kort kan jag börja med att säga att jag och min kille har varit tillsammans i två och ett halv år. Imorse var den första gången jaggjirde något riktigt dumt mot honom, jag kollade hans telefon när han inte visste. Han hade skrivit med en av hans tjejkompisar att han var kär i en annan tjej. Han och den här tjejen, "Anna" hade tydligen träffats ibland och gått till tunnelbanan tillsammans, och han skrev till den tjejkompisen att det var höjdpunkten på hans dag och han bara alltid kände för att va med henne.

Det stog även lite andra saker, att han hade legat med en gemensam kompis (när vi hade paus) osv... Han och den här anna har fortfarande kontakt, och hon går i min paralellklass.. När han hade skrivit den här långa smset till hans tjejkompis fick han tbx ett svar om han han var skitdum mot mig och att han borde skämmas(det var skitlångt men det var sammanfattningen) och han svarade med typ tack för att du fick mig att inse att jag vill va med Clara (jag). Det här var några veckor sen och nu har han lagt upp vårat förhållande på fb och varit extra gullig mot mig osv..

Vad ska jag göra? Tycker ni att detta är okej eller borde jag göra slut med honom? Och jag vet att det var skit dåligt av mig att kolla hans telefon, så ni behöver inte skriva det. Svar uppskattas!

7 svar

Mliillo +1
Nej det är absolut inte okej ich du har all rätt att snoka när han ljuger och håller saker hemligt för dig!

Man kan ju bara hoppas att det var ett misstag men du kan inte undgå från att han faktiskt har gått bakom ryggen flera ggr att det inte var en engångsgrej och att ine förrän nån sa åt honom på skarpen så vaknade han upp. Riktig idiot. Jag hade inte kunnat släppa det så jag hade pratat med honom för att reda ut saker. Sen är frågan, kan du lita på att han inte gör om det?

Och han säger att han gilar den andra tjejen och att det var höjdpunkten på dagen. Jag et inte, men jagade inte kunnat leva med det om han har känslor för någon annan, för de kan inte bara ha försvunnit. Tycker tyvärr han är en skithög men det är upp till dig hur mycket du tycker att det e värt o ha honom kvar och vad du själv är värd.
Mliillo +1
Och att han låg med någon under er paus tycker jag också är svinigt, man tar paus av en anledning, då tar man intevett frikort och tror att man kan bete sig hursom helst. Men antar att ni redan har rett ut det?
Mliillo +1
Du har gjort ganska många trådar om honom dessutom där ni haft problem, och sist skrev du väl nåttnsom hans kompis och du hade gjort?
Vet inte men det känns som att du verkligen bör fundera ut om ni verkligen ska vara tillsammans.
dicaprio +1
Jag vet, det är skitjobbigt och jag tycker inte heller det är okej.. Jag vill ju konfrontera honom men det är svårt förstå avslöjar ju jag att jag har snokat och det är ju inte okej det heller och han kommer bli skit sur.. Jag funderar verkligen nu på om det är värt det
Mliillo +1
Tycker inte han har någon rätt att bli sur, hade du inte snokat hade ni antagligen levt i en lögn fortf. Jag tycker också det är fel att snoka men det finns en gräns. Misstänker man något och magkänslan säger att killen ljuger har man all rätt att få veta det.
109808 +1
Det är inte okej, och har detta hänt en gång (fast tekniskt sätt två då han legat med någon annan när ni hade en paus) så kommer det förmodligen hända igen förr eller senare. Du borde fundera på hur du egentligen känner för honom och fråga honom hur han egentligen känner för dig. Visst har du tittat igenom hans meddelanden vilket kanske inte är helt okej, men nu är det gjort och du kan ju inte bara släppa det du fick reda på. Jag tycker att du borde prata med honom, säga att du har läst hans meddelanden och säga förlåt för det, att du aldrig gjort det innan, men fråga honom vad som egentligen har hänt och hur han egentligen känner för dig.

Det kanske finns en anledning till att han började intressera sig för en annan tjej, ert förhållande kanske inte är så starkt som det var innan. Säg vad du känner för du kan aldrig fortsätta ert förhållande på ett bra sätt medan du vet detta och håller det för dig själv. Jag hade nog gått och överanalyserat det konstant, varje dag och börjat störa mig på hela situationen själv. Nej, det är bättre att du får ut det och pratar allvar med honom. Kanske är det bäst att ta en paus så ni kan fundera ut hur ni vill göra? Att han kan bli sur över att du läst meddelandena är nog ändå en risk värd att ta jämfört med att behöva leva med vetskapen i tystnad och konstant fundera på om han träffat någon ny tjej som han tycker om.
dicaprio +1
Jag har inte konfronterat honom än, vågar typ inte... Men jag frågade nyss om han va säker på att han ville va med mig och då svarade han "har aldrig varit så säker på något i hela mitt liv.." :( vet inte vad jag ska göra...