Romantiskt eller klängigt??

LindaTheS +1
Jag blir så trött! Läste precis- än en gång- att ännu en person av kvinnligt kön tycker att det är "SÅ romantiskt" när en man/kille bara vill vara med sin flickvän HELA TIDEN, sitter hemma och myser med henne varje kväll, ringer 10 gånger om dan bara för att tala om att han älskar henne osv etc...

Är det BARA jag som INTE kan se något charmigt eller romantiskt i detta??! Jag har nämligen erfarenhet av sådana pojkvänner och tro mig, det blir inte lika romantiskt när man en vacker dag vill göra slut och han vägrar att acceptera det, stalkar dig, vägrar lämna tillbaks dina hemnycklar, vänder alla sina vänner emot dig genom att svartmåla och förtala dig... Jag menar inte att detta gäller ALLA, men det är min erfarenhet av såna "otroligt romantiska och charmiga killar"!

Sen, för det andra: Det spelar ingen roll hur nykär och förälskad jag må vara, jag tröttnar ganska snabbt på nån som aldrig låter mig vara "ifred" eller hur jag nu ska uttrycka det. Skulle bli TOKIG om någon ringde mig 10 ggr om dan, eller ringde "bara för att säga att han älskar mig", vare sig det är en gång om dan eller tio, vem det än var!! Jag tycker det är så fruktansvärt avtändande med killar som gett upp hela sitt liv så fort de blivit ihop med mig! Nån som håller med? Jag tänder på killar som har egna vänner och sitt eget liv, och jag förstår inte varför så många människor blir så svartsjuka för att deras partner har ett liv och vänner av motsatt kön (eller samma om man är gay då). Jag resonerar så att han har ju valt att vara ihop med MIG; hade han velat ha nån annan hade han förmodligen blivit ihop med henne eller honom istället?! Jag har alltid utgått från att mina pojkvänner och sambos varit trogna, varför skulle jag liksom gå och misstänka att han är otrogen så fort vi inte ses?!

Och ja, jag har även erfarenhet av pojkvänner som vridit huvudet ur led varje gång en snygg tjej gått förbi. Har inga problem med det alls eftersom jag gör likadant varje gång någon snygging oavsett kön går förbi! :) Jag och mitt ex åkte ofta in till stan och vi båda kollade in snyggingar.. Jag: "Såg du bruden? Vad hon var het!!" Han: "Ja, killen var jättesexig också! Skål!" Ungefär så kunde det låta (JA, både under vårt första och sjunde år som par!) Jag förstår inte varför alla är så svartsjuka och misstänksamma; man har ju fått ögon att se med och man blir inte blind för att man skaffar partner (ursäkta ironin, men kärleken är bara blind när den är osund, anser jag) Jag tycker liksom inte det är sunt, eller det minsta attraktivt, när man ger upp sitt liv för nån eller tycker att "den enda jag tycker är snygg är min tjej" . Ööh-okeeej? Så du tycker typ att Miss Universum ser helt alldaglig och trist ut, eller?? Jag FÖRSTÅR precis HUR de som säger så menar, MEN jag tycker varken det är sunt eller gulligt eller attraktivt! Bara konstigt!

Jag har aldrig varit svartsjuk i förhållanden, skulle aldrig kunna leva helt för någon annan, blir irriterad och jävligt trött om jag inte får min egentid bara för mig själv, vill att han ska ha intressen, kompisar han trivs med oavsett vilket kön de har, festa osv.. DET är attraktivt! Vad är det för spännande och kul med att bara sitta hemma med varann varje kväll, ringa varann hela tiden osv? Jag utgår liksom från att han älskar mig, eftersom han är ihop med mig, oavsett om blir tänd på andra eller så.. Sorry om jag låter förvirrad, jag är trött..! :)
Håller ni andra med, eller är det bara jag som är ovanligt naiv och godtrogen?

3 svar

AKAmini +1
Hahah du låter exakt som mig, och lika frustrerad över detta fenomen också! xD Har t o m en liknande trådstart här nånstans :p
kiko +1
Det där är så individuellt hur par funkar ihop, vad de har för relation osv. Man kan aldrig utvärdera någon annan relation och det är rätt mycket fördomar du har kring andra. Blir du inte trött på att jämnt klaga på andra? =) Jag kan hålla med om till en viss del men lägger inte min energi på andras relationer. Det är deras ensak och problem, funkar det för dem, go for it.

Egentid i all ära men jag vill ha någon som inte känner att hen måste vara ifrån mig för att relationen ska fungera. Det är heller inte särskilt sunt tänkande. Sånt där ska man inte ens behöva diskutera, en relation ska byggas upp naturligt, med respekt för varandras liv och åsikter. Det är inte heller särskilt attraktivt av att håna andras tankesätt och relationer som du gör. Så vi alla är väl olika med andra ord och tur är väl det =)
Ela +1
Jag gillar inte heller klängiga personer, är väldigt beroende av min egentid och att ha någon som accepterar att jag har hobbys samt vänner/familj som jag vill träffa och måste få vara ensam ibland! Och jag accepterar självklart killens rätt att ha ett liv också. Blir aldrig svartsjuk heller, dock skulle jag tycka att det var ganska creepy och pinsamt om en kille kollade väldigt uppenbart på andra tjejer när jag var med.