sambo men kan inte sluta tänka på annan..

Lovebird +1
Hej

Är i ett förhållande sedan långt tillbaka och vi har de bra, vi har bott ihop i 1,5 år och jag tycker att allt är bra. Jag kan se mig med en framtid med honom MEN... I gymnasiet var jag riktigt bra kompis med en kille som sedan avslöjade att han hade känslor för mig men jag kunde då inte se honom som mer än vänner.

Dock har jag aldrig riktigt kunna sluta att tänka på "undra hur det hade varit om de var vi.." vår vänskap tog slut efter att han avslöjade sina känslor. Vet inte vad jag ska göra, är ju i ett bra förhållande där jag och min pojkvän är sambos men jag kan inte sluta tänka på killen som var min bästis..

4 svar

Jenna +1
Det där är något du får fightas med själv. Vill du upptäcka om gräset är grönare på andra sidan så gör det då istället för att lura din pojkvän.

Om jag var kär skulle jag inte förstöra mitt förhållande för gräs.
Om jag inte var kär skulle jag inte ha ett förhållande, bara en massa gräs.

Kanske inte vad du ville höra men så tycker jag i alla fall.
Merida +1
Vad säger att kompisen vill ha dig nu då? Gräset är inte grönare på andra sidan.

Jag hade en gammal flört som hörde av sig när han hörde att jag började träffa min make. Då hade jag fått leva med en kärnfamilj ute på landet, det där idylliska livet. Men jag har fått lära mig att det inte är hälsosamt för mig att titta tillbaka. :) Man mår bara sämre av det. :)
58736 +1
Fundera på varför du ens tänker på den andra killen.
Är det för att du inte är kär i din pojkvän längre?
Längtar du efter att busa med andra?
Är det bara en skön känsla att vara eftertraktad på annat håll? Smickrande?

De gånger jag har funderat över andra killar är det för att DE visat intresse för mig. Jag blir smickrad. Känner mig mer värd, snyggare. Men jag är egentligen inte intresserad av dem på det sättet. Och hade de aldrig sagt något hade jag aldrig tänkt tanken på att vara med dem. Det är alltså bara tanken på att vara omtyckt av fler som känns bra, inte att jag egentligen vill ha någon annan.
Lovebird +1
Till @Beavy
Åh tack för alla svar. Tror precis som du säger beavy! Kändes mitt i prick när jag läste.