smink och relationer

daddelidadd +1
Bara jag som tycker det är jobbigt att spendera 40 min framför spegeln med en nybliven sambo i huset? Vill framstå som naturligt fin men behöver verkligen denna tid i badrummet för att lägga en fin bas då jag har rosacea x) hur är eran relation till smink och sambo/pojkvän?

4 svar

kiko +1
Kan lova att din kille inte bryr sig om hur du ser ut. Han älskar dig för den du e o inte ditt utseende!
Om det är min sambo så borde man trivas ihop i känna trygghet kan jag tycka. Jag hade inte brytt mig mer än att man då o då vill vara fin för sin kille o vice versa.
mamacitaa +1
Han älskar dig för den du är och gillar dig precis som du ser ut. Personligen så använder jag inte smink så för mig blir det simpelt om jag flyttar ihop med någon men jag förstår själva känslan. Var obekväm i min hy när jag var yngre och då kändes det inte så kul när man vaknade bredvid den man tyckte om och inte kände sig så fin. Men sånt där sitter i de flesta fallen bara i ens egna huvud. Tänker aldrig på vad andra har för hy exempelvis mer än min egen.
bejs94 +1
Ibörjan av vårt förhållande så gjorde jag mig fin och så. Men jag har aldrig varit den personen som måste sminka mig varje dag heller. Men sen när det hade gått ett tag och jag delvis flyttade ihop med honom så står jag inte varje morgon och sminkar mig och använder heller inte snygga kläder jämt. Förhoppningsvis så tycker han om dig som du är så du ska inte behöva sminka och Göra dig fin varje dag bara för att vara hemma. Skillnad om man ska iväg då är det en annan somna att man gör sig fin.
Lyllipop +1
Jag önskar att det inte skulle ta en timme för mig att sminka mig (och jag sminkar mig lätt)(+45min med peruk), och jag vet att min sambo håller med. För mig ett är sätt att uttrycka att jag skiter fullständigt i mode och "sminkguider".

Ta den tid du vill om du känner att du behöver det.