Snövit behöver dejtinghjälp!

Nikita32 +1
Träffade en kille via en dejtingsida. Men tog bort sidan pga läskiga snubbar. Dock skaffade jag Tinder. Det var en av killarna som träffade på mig på dejtingsidan, som aldrig hann skriva förräns jag hade tagit boet sidan och var borta. Då fann han mig på Tinder och började skriva med mig där, berättade att han kände igen mig och mindes mitt riktiga namn. Skriver annars bara en förkortning eller smeknamn för ett artar namn. (Säkerhetskull) Vi träffades för första gången igår på fika.

Skrattade, flörtade och han lyssnade på alla ämnen jag hade att prata om. Sedan promenerade han med mig till stationen. Vi snuddade axlar och armar längs vägen. Men inget pussande eller hålla hand. Höll ibland dock runt hans arm några få ggr och han snuddade lite "skojigt" med sin axel mot min. Sedan när vi skulle skiljas så kramade han om mig två gånger. Känslor kan vi inte prata om. Men finns det intresse för mig som kanske framtida flickvän? Han hade ögonen konstant mot mig, ett leende, kunde slappna av i stolen eller lutat framåt mot mig.

8 svar

Tottin +1
Lite tidigt att säga om han vill bli tillsammans redan? Men det låter som att ni hade en bra första dejt. Fortsätt ses bara så får du se vad som händer.
Nikita32 +1
Till @Tottin • Har så sant! Skall man vänta tills han tar kontakten eller är det ett antal man skall vänta tills man frågar om en andra dejt? Vad skall man hitta på då. Lunch och en promenad? Eller vad är bra förslag för en andra dejt. Känner att bio är en bra tredje eller fjärde. Då man skall eller kan hålla handen om det går bra.
Mliillo +1
Alldeles för tidigt att säga efter bara en dejt, ni klickade säkert bra men behöver nog träffas mer för och känna om där finns något.
Mliillo +1
Tycker inte det spelar någon roll vem som hör av sigm är man intresserad så visar man det. Löjligt med "tre dagars"-regeln eller att killen ska höra av sig. Hör du av dig om du är intresserad!
tomcollins +1
Till @Nikita32
Vill du träffa honom igen så hör av dig själv. Tacka för en trevlig kväll/när ni nu sågs, starta en liten konversation på sms eller vad ni snackar på, fråga om han vill ses i helgen tex. Han ska inte behöva ta initiativet utan du kan gott och väl göra det. Han kanske går och tänker samma "jag kanske ska vänta på att hon hör av sig".

Vad ni kan hitta på, finns ju så mycket att göra och bara fantasin sätter gränser. Bowla, fika, promenera och köp takeawaykaffe som ni dricker under tiden, gå på hockeymatch...sen undrar jag om bio någonsin är en bra dejt? I så fall tycker nog jag att film hemma är bättre, trots att filmkväll brukar vara synonymt med ligga...
mamacitaa +1
Du överanalyserar för mycket.. Du lägger fokus på allra minsta detalj och tyvärr finns det chans att det stjälper mer än hjälper, det kan lätt framstå som att man är desperat. Det jag försäker säga är att ta allt bara som det kommer och tänk inte så mycket. Om ni nuddar axlar eller håller hand, låt var sak ta sin tid och ha kul tillsammans bara :)
Nikita32 +1
Det är sant, mamacitaa. Det är ganska ofta jag som person överanalyserer eller tänker för mycket kring saker och ting. Skall försöka bättre mig på sådana saker. Undrar bara hur jag skall hitta den känslan eller styrkan att vara fri från extra tankar och analysera saker. Håll tummarna för mig, skall på andra dejten på måndag! ;) Middag och bowling!
mamacitaa +1
Till @Nikita32
Har själv varit så enda fram tills ett par månader sedan. Tänkte alldeles för mycket och kunde inte släppa saker. Men var till stor del för att jag tog alla andra i första hand och mig själv i sista. Nu har jag börjat tänka mer på mig själv och gör det som får mig att må bra och det har gjort att jag slutat övertänka så mycket, har blivit mer självständig och behöver inte förlita mig på andra. Ett tips är att försöka sysselsätta dig när du tänker för mycket, gör bara något som bryter det beteendet :)