Söker efter nya naturliga kärlek - feedback tack! :)

lankiz_91 +1
Jag har skitdålig självförtroende och har depression men jag vet hur stark jag är. Varje dag får jag höra från kollegor eller kompisar att jag ser trött ut; ser ut som mamma 35år gammal har 2 barn. Jag är brunhyad. Igår gjorde jag slut med en kille. För att han bor i asien och har inte sett varandra på 3 år. Eftersom jag är född här i sverige så märkte jag att det går inte ha en kille som har samma ras och rötter för jag har en annan kultur och bakgrund. Därför funderar jag på att satsa nytt :$ :)

Så jag pallar inte med internet förhållande igen men jag har aldrig ALDRIG haft en kille på riktig. Jag har försökt att prata några killar (på pubben, på jobbet..,) men det slutade med att höra att "jag är för söt och snäll". Varför är det så jävla svårt att komma fram till mig och prata? Är det för att jag har är hårig och har mycket akne ärr runt ansiktet?? Jag påväg till gynekolog för att få medicine för att dämpa ner..

Jag kanske är lite överdriven? Kanske jag agerar för mycket "hen" attetyd? Jag menar att jag kanske pratar för mycket om IT, Industriell, Bilar, Gaming MOBA/Esport.. jag pratar också lite tjej sida men inte så mycket.. :(
Jag kanske borde träna?.. Eller så ser jag trött och förstörd, pyskad.. antar jag.

Finns det några killar i Göteborg som älskar att pusha en tjej för att gå frammåt? Eller finns någonting jag måste åtgärda? Ska jag ändra looken? Öva lite tjejig ton? Börja med make up?
Jag har ingen problem med ekonomin typ och vill inte ha pengar heller. Bara liksom du vet.. ett seriöst förhållande som förstår mig, princip mig.
Jag har inte alls bra bakgrund heller.
Finns det?

Ge mig feedback men skriv inte så jävla hårt :D haha!!
ps. jag har språkstörd så ursäkta för meningsbyggnads fel osv.

7 svar

kiko +1
Jag tror att du måste jobba på dig själv. Om inte du har en bra självbild så sänder du ut dessa signaler till människor. Lär känna dig själv, kan lova att det är en investering i tid som du kommer uppskatta med tiden. När du älskar dig själv så kommer killar också se det.
lankiz_91 +1
Till @kiko
Det har jag försökt minst 3år vettu. Föregår fick jag höra komplimanger från arbets kollegor då när jag var sminkad fast enlig tjejer xD
kiko +1
Till @lankiz_91
Fast vad har det med saken att göra? Och hur har du försökt?
kiko +1
Sen sa du att du nyligen gjort slut med din kille, som jag antar inte varit bra för dig om du försökt jobba på ditt självförtroende under tiden ni varit tillsammans. Du behöver nog vara själv ett tag, ta reda på vem du är och vad du vill. Ingen blir lycklig av att vara beroende av någon o söka bekräftelse vilket jag får den uppfattningen av. Du behöver ingen kille, du behöver finna dig själv till ro först.
lankiz_91 +1
Till @kiko
För tre år sen då när jag var för single var jag ute med mina kompisar och träffade en svensk kille som jag var nyfiken på. Jag fick höra att han är nyfiken och vill träffa mig på donken tillsammans med hans vänner, eller hos honom (om jag tar med mina kompisar), eller träna tillsammans. Tillslut fick jag ett meddelande från han (eftersom det spred rykte att jag var kär i han) att han är egentligen inte intresserad. Och bad ursäkt att han playade mig.

Sedan jag träffade minst 2 killar från pubben (inte samtidigt :D ) och får höra direkt "asså jag vill inte göra dig ledsen, du är söt men.." "Jag vill inte göra dig ledsen! du är roligt och cool tjej men.." eller får sms nästa dag samma komplimang. Uuurgh.. >:(

Jag håller med dig, jag har egentligen inte bråttom att ha förhållande. Självklart måste jag förbättra min personlighet. Egentligen jag tänker inte alls på ex just nu. Jag har liksom gått över. Jag njuter! :) Men ..du ser, det är inte riktig kul att vara ensam heller. Jag börjar bli gammal och är orolig för mina föräldrar. Dom funderar nu att ringa till släktingar för att leta efter en partner till mig, vilket jag ogillar extremt! Ush :S Jag vill ha ett riktig face to face, naturligt förhållande och vill känna riktig kyss, sex ..typ allt! från gott till ont! :(
Get it? ;)
Aceton +1
Är du född 91 så är du verkligen gammal! Jag är i ungefär samma ålder och bara runt hälften av mina vänner är i förhållanden.
Och du ska absolut inte känna att du behöver ändra dig själv och vara mer "tjejig". Om du är i ett förhållande vill du väl att personen tycker om DIG för den du faktiskt ÄR?

Och det här med att din släkt försöker hitta en partner till dig... näe. Det låter helt sjukt. Sätt ner foten.
lankiz_91 +1
Till @Aceton
Är du född 91 så är du verkligen gammal! Jag är i ungefär samma ålder och bara runt hälften av mina vänner är i förhållanden.
Och du ska absolut inte känna att du behöver ändra dig själv och vara mer "tjejig". Om du är i ett förhållande vill du väl att personen tycker om DIG för den du faktiskt ÄR?

Och det här med att din släkt försöker hitta en partner till dig... näe. Det låter helt sjukt. Sätt ner foten.

Aceton, tack för att du gjorde min dag idag. Så jäkla sant! Jag kände mig inte alls ok om mina föräldrar ska hitta en partner till mig. Därför kände jag att jag måste hitta någon innan det blir försent. Mina föräldrar frågade mig om jag kommer med dom under denna sommaren, skit ångest :( Vill ju dit pga har inte haft en skön semester men när det gäller deras kultur skiten.. nae tack. Och tack för att du höll med att ang. om åldern.
"Jag är i ungefär samma ålder och bara runt hälften av mina vänner är i förhållanden." - OMG! JAG ÄR INTE ENSAM! :)

"Och du ska absolut inte känna att du behöver ändra dig själv och vara mer "tjejig". Om du är i ett förhållande vill du väl att personen tycker om DIG för den du faktiskt ÄR?" - håller helt med dig. Jag hade sånt förhållande innan. Han vill att jag ska vara si och så. Men när jag ger honom feedback blir han aggressive. Då denna gång nae! Aceton :) tack och gomorron förressten ;)
oj jag har copy paste på din meddelande för att jag ser inte vad du har svarar innan! skyll på webbutvecklare!