Tinder dejt som gick....

StefanieQ +1
Matchade med en kille via Tinder för drygt en månad sedan. Vi sågs på en promenad första gången, andra gången sågs vi och hade sex. Tredje gången hade vi sex igen. Jag är inte ute efter en KK relation av något slag, anledning till att vi hade sex för jag kände en dragningskraft till honom, en attraktion jag inte känt med någon kille förr. Plus att jag behövde närheten.

Jag skrev tydligt till killen efter vår andra "dejt" att jag inte är ute efter kk relation, jag vill inte ses för att ha sex. Om han vill träffa en tjej för att bara ligga kan han leta vidare via tinder på nytt. Killen svarade att han inte heller vill bara ha en sex relation. Han vill träffa mig och vara med mig.

Efter våty tredje möte hörde han inte av sig eller jag efter fyra dagar. Jag skrev för kände att jag ville. Känns nu som han är bara ute efter att ha sex med mig.....känns som jag borde dumpa han direkt då han ljög för mig. Känner mig bara så ledsen då han möjligen ljög och utnyttjade mig. ;(

Vad ska jag göra

136 svar

mamacitaa +1
Vad har han ljugit om? Om man ligger på andra träffen får jag intrycket av att det är sex man är ute efter. Bättre att dumpa nu innan du börjar fatta tycke för killen.
Hurrdurr +1
Människor ljuger. Han kanske också letar men han tyckte inte att du var rätt person för något long lasting..
StefanieQ +1
Till @mamacitaa
Han sa till mig att han inte heller vill ha någon kk relation utan mer seriöst. Men om han inte hör av sig efter fyra dagar man sets ser jag det som så jävla dumt beteende. Jag har tagit bort han som vän p fb.

Är bara så ledsen att bli behandlad på dettta vis ;( för jag vet att om jag inte hade skrivit till han hade han knappats gjort det. Killar kan verkligen vara elaka
StefanieQ +1
Till @Hurrdurr
Då kan man vara ärligt att säga det istället för att ignorerar. Så dumt beteende...
Beavy +1
Han har väl knappast ljugit för dig eller? Fyra dagar är väl ingenting, han kanske hade tänkt skriva till dig - det vet du ju inte. Men nu vet ju han vad du vill och kan handla där efter. Även om det är drygt att inte förklara varför så är det många som skiter i det för att slippa såra någon - att låta det rinna ut i sanden käns väl mindre elakt än att säga att han inte är intresserad av dig. Gå vidare istället, finns säkert trevligare snubbar
112429 +1
Till @StefanieQ
Han kanske bara kände att det inte fanns något dör. Behöver inte alls betyda att han ljuger. Har du hört av dig?
112429 +1
Sen är ett par träffar ingenting, blir jag dissad går jag bara vidare o lägger inte ner tid på någon jag inte ens hunnit lära känna.
StefanieQ +1
Till @Mliillo
Jag har härt av mig, skrev idag till han. Men orkar inte bry mig för bli bara så ledsen inombords när en kille jag kunde ha gillat gör så mot mig ;) Jag vet om jag inte hade skrivit idag hade knappast han gjort det.

Det är bätttre att var ärligt och säga direkt vad man vill istället för att ignorera. Det är så fult att göra så. Man vet inte hur ledsen den andra blir på den andra sidan ;(
112429 +1
Till @StefanieQ
Men varför skulle han skriva till dig? Han kanske väntade på att du skulle höra av dig.
StefanieQ +1
Till @Mliillo
Jag vet inte vem som skulle höra av sig eller ej. Men han tjatade om att vi skulle ses i helgen flera gånger om så sa jag att jag hade andra planer men vi kunde kanske ses på söndag. Han hörde inte av sig. Så därför skrev jag. Skrev bara nåt kort med han. Kändes som jag inte ville skriva mer då jag bara blir ledsen i slutändan ;(
Kirus +1
Till @StefanieQ
Jag hoppas det löser sig för dig
112429 +1
Till @StefanieQ
Varför skyller du då på honom att han är elak? Han har ju inte gjort något?
112429 +1
Till @StefanieQ
Tyckte bollen låg i dina händer eftersom du inte kunde ses men borde hört av dig söndag kväll eftersom du föreslog det.
StefanieQ +1
Till @Mliillo
Mmm jag hörde ju av mig...
Beavy +1
Till @StefanieQ
Förstår inte vad han gjort som du blir så ledsen av? Det var ju du som hade andra planer när han frågade, så han tänkte kanske att du fick höra av dig istället när du har tid.
Vad sa han när du hörde av dig då? Låter lite som att du målar upp saker som inte finns :P
112429 +1
Till @StefanieQ
Ja o ändå kallar du honom elak utan anledning?
112429 +1
Förstår mig inte på tjejer ibland o då är jag själv tjej. Förstår varför killar tycker vi är komplicerade.
StefanieQ +1
Till @Mliillo
Ja för han beter sig dumt mot mig. Skäller ut mig för att jag ignorerar när han själv gör likadant flera gånger om.
StefanieQ +1
Till @Mliillo
Ja vi är komplicerade. Tjejen vill ju att killen ska göra av sig då jag hade flera gånger om ansträngt mig med att bjuda hem han till mig. Suttit uppe och väntat då han inte dykt uppp och inte ens hört av sig.
StefanieQ +1
Till @Beavy
Jag skrev Hej, han úndra vad jag gjort i helgen om den vart bra. Jag skrev vad jag gjort å fråga vad han gojrde. Han hade jobbat å tagit det lungt, jag skrev okej, då vet jag tbx.