tips, om det e den rätta som e upptagen?

Malle26 +1
Hej.
jag har träffat på en kille 2 ggr på gymmet, o vi ha skrivit lite på fb, vi båda har flörtat lite oskyldigt. bara kramats när vi setts. jag kände mig dragen till honom + lugn i hans sällskap.
han va jätteglad och kramig när vi setts. lite som att jag dragit mig till honom, för vi verkade ha massa gemensamt o funderat på samma saker. o jag sprang in i honom dagarna efter jag fått nytt jobb, o de hade han också. o ja ni fattar.

den 2e gången när jag träffat honom va jag helt knäckt i 3 dagar för att han e upptagen . för att vi inte kan gå på nån dejt. som han sa att han också velat om han inte va upptagen. han e upptagen i nåt distansförhållande som tydligen inte går så bra.

frågan är vad hade ni gjort, om ni träffat en kille det känns rätt med men som e upptagen? jag vet att jag bara får släppa det ! eller rättare sagt jag vill släppa det för ett tag. o hoppas o tro på att han blir singel nån dag. den där känslan om jag bara att hade fått träffa honom en gång till. den e förjävlig när den dyker upp.
men ändå hur hade ni tänkt kring det? tiden går ändå, och jage 30 år.

1 svar

luke_thulin +1
För det första. Varför gick ni på dejt och han menade dejt när han har ett förhållande. Även om det var distans och inte gick bra. Tycker inte du det är orätt mot daj. Hasakeee