tips, om det e den rätta som e upptagen?

Malle26 +1
Hej.
jag har träffat på en kille 2 ggr på gymmet, o vi ha skrivit lite på fb, vi båda har flörtat lite oskyldigt. bara kramats när vi setts. jag kände mig dragen till honom + lugn i hans sällskap.
han va jätteglad och kramig när vi setts. lite som att jag dragit mig till honom, för vi verkade ha massa gemensamt o funderat på samma saker. o jag sprang in i honom dagarna efter jag fått nytt jobb, o de hade han också. o ja ni fattar.

den 2e gången när jag träffat honom va jag helt knäckt i 3 dagar för att han e upptagen . för att vi inte kan gå på nån dejt. som han sa att han också velat om han inte va upptagen. han e upptagen i nåt distansförhållande som tydligen inte går så bra.

frågan är vad hade ni gjort, om ni träffat en kille det känns rätt med men som e upptagen? jag vet att jag bara får släppa det ! eller rättare sagt jag vill släppa det för ett tag. o hoppas o tro på att han blir singel nån dag. den där känslan om jag bara att hade fått träffa honom en gång till. den e förjävlig när den dyker upp.
men ändå hur hade ni tänkt kring det? tiden går ändå, och jage 30 år.

0 svar