Träffade kille på utomlandsresa ett år sen - ta kontakt nu?

linnschone +1
Long story short, en vän till mig träffade på en kille när vi var utomlands, de snackade snabbt på gatan (vi var påväg hem) och hon gav honom en komplimang lite skämtsamt. Det visade sig att han bodde på samma hotell, matter of fact, rummet bredvid oss så det var ju lite awkward. Men de hade mycket ögonkontakt på hotellet, och han hade knackat på vår dörr och frågat om henne när hon ej var där. När han väl såg henne igen så frågade han om hon ville gå ut och ta en öl, frågade var hon kom ifrån, namn osv.

De fick inte chansen att snacka så mycket då andra personer vi var med alltid drog iväg henne. Fråga inte varför. Iallafall, min vän vill verkligen ha kontakt med honom igen men problemet är att hon glömt bort vad han heter. Hur gör man då egentligen när man ska ta kontakt med någon och man inte vet va personen heter? Ta kontakt med hotellet? Personligen tycker jag det är lite att vara fööör på, vad tycker ni???? Ös på med tips tack ;) och är de ens en bra idé att ta kontakt nu? Det var cirka 8-9 månader sen!

5 svar

mamacitaa +1
Låter som att tråden handlar om dig själv. Tycker personligen att det känns lite väl desperat att söka upp honom genom hotellet när du inte ens vet hans namn, tror inte dom kan lämna ut sådana uppgifter. Skulle säga gå vidare det finns andra fiskar i sjön :)
linnschone +1
Haha de handlar inte om mig, förstår att de kan låta så men det är absolut inte så då hade jag ju skrivit det är ganska anonym här :)
mamacitaa +1
Till @linnschone
Haha okej tja det spelar ju ingen roll vem det handlar om men det lät som att det var du :) Nej jag säger att hon borde bara gå vidare, chansen är otroligt liten att hon hittar honom.
Hurrdurr +1
Tror inte att det lönar sig att ens försöka ta reda på. Varför skulle hotellet ge ut känsliga uppgifter om deras gäster? Det är inte så bra publicitet..
Mliillo +1
Till @linnschone
Försöka går ju alltid, ni förlorar ju inget☺ Hellre försöka än undra