Träffat drömkillen, kan ej släppa tanken på honom...

tomcollins +1
Hej!

Är det någon mer än jag som träffat killen med K och som ni inte kunnat sluta tänka på?
Vad gjorde ni för att komma över honom?
Hörde ni av er igen?

Det har snart gått 9 månader sen jag var på dejt med killen som uppfyllde alla (ja, alla!) punkter på hur min drömkille ska vara. Det klickade dessutom också och det gör det svårare att öppna ögonen för någon ny. Har träffat 4-5 killar sen dess men endast en har varit på väg att kunna mäta sig med honom, även om han haft en ganska bra bit kvar...

Om han är singel vet jag inte, men det var inte så längesen jag såg honom på tinder. Hans Facebook döljer allt, man ser endast hans profilbildsbyten.

Han minns säkert inte ens mig(?! Vi träffades bara en gång) men det är så frestande att bara smsa honom. Inte för att jag vet vad jag skulle skriva, men ändå.

Sist jag hörde från honom var efter att jag mitt i morgonstressen tagit fel buss och skulle meddela min lärare med samma namn att jag blev försenad, och då hade han uppenbart kvar mitt nummer. 5 månader sen nu...

Blir tokig!! Han ÄR min dröm och med den vetskapen är det så svårt att släppa. Jag har försökt men på något sätt dyker han alltid upp igen.

Frågan är ju då om jag ska fortsätta gå här och tänka på honom tills jag hittar någon annan, gud vet när.
Eller om jag ska smsa honom, se hur han har det..? (Känns som man framstår som creepy men...samtidigt har man läst alla möjligasätt folk träffat sina partners på och jag har ju ingenting att förlora egentligen, mer än lite självförtroende haha)

Hjälp mig tänka klart! Kom med tips och dela med er av era erfarenheter!

Ha en bra kväll^^

21 svar

kiko +1
Vad är det som hindrar dig? Det är bara ett sms o du kommer bara undra om det inte kunnat bli nått.
tomcollins +1
Till @kiko
Åh det låter ju så himla lätt när andra säger det. I mitt huvud är det inte lika lätt. Men jag uppskattar verkligen att du får det att låta som världens enklaste grej, egentligen vet jag ju att det bara handlar om några få tryck. Men det skrämmer mig ändå...har så mycket "tänk om"... för det känns jättekonstigt att bara, efter några månader, "hej har du det bra blablabla". Han kanske inte ens minns mig, haha.

Nej men alltså, det är ju superenkelt, men samtidigt så svårt.
mamacitaa +1
När det kommer till att höra av sig till någon jag verkligen vill prata med så brukar jag vara väldifr modig om jag får säga det själv. Säger samma sak, hör av dig. Fråga dig själv vad du har att förlora.
benandjerry +1
Just do it! Vågar man inte ge det ett försök så vet man ju inte hur det kunde blivit och då kommer man säkert aldrig släppa det helt.

Varför höll du inte kontakten efter första dejten?
kiko +1
Till @tomcollins
Bara gör det, det värsta du kan få är inget svar o då vet du? O då var han antagligen inte rätt
Sen tror jag att du har för höga förväntningar på den perfekt killen. En kille som har allt man önskat sig behöver inte betyda rätt. Det är som att leta efter MR Perfect som inte finns.
kiko +1
Och ja sådär kände jag för en kille för över ett halvår sedan men jag hade fel. Det är omöjligt att känna någon efter en dejt.
tomcollins +1
Till @kiko
Har inte för höga förväntningar , jag har alltid haft en bild av en drömkille, som typ alla andra också har. Sen prickade han in varenda punkt och det är inget jag fått för mig i efterhand heller. Blev positivt överraskad där och då:) sen vet jag att perfekt inte behöver vara rätt^^

Sen är det definitivt omöjligt att känna något efter en dejt, jag är av inställningen att så länge det inte gått helt åt helvete så bör man nästan ses iaf en gång till eftersom första dejten ändå kan vara lite nervös.

Åh vad luddigt jag skriver. Stressad, ska jobba snart.

Er andra, svarar när jag har tid/kommit hem/vaknat :)
119906 +1
Ta fram mobilen och skicka iväg ett sms, du förlorar absolut ingenting, jag tycker inte ens att du förlorar lite självförtroende, snarare tvärtom? Det är modigt att höra av sig än att inte. Han är bara en människa, han kanske är lika skraj att skicka sms till dig vem vet. Onödigt att vänta flera månader, skicka ett sms :)
tomcollins +1
Till @benandjerry
Haha det hade jag gärna gjort! Det klickade och vi hade det väldigt trevligt, och det var ömsesidigt! Pratade och skrattade i flera timmar, hade inte restaurangen stängt och det varit vanlig arbetsdag dagen efter hade vi lätt kunnat fortsätta.

Vi höll kontakten i några dagar, sen frågade jag om han ville ses igen och då skrev han ett jättelångt sms om att han tyckte jag var jättehärlig och söt och fin och att han haft det trevligt men att han inte känt "det".

Ett sånt sms som han skrev är för mig det samma som "tack och hej" så när han artighetssmsat klart den kvällen tog jag bort numret och han smsade inte förrän 4 dagar senare. Då något ganska random, men ändå tydligt att det skulle till mig (jag visste att det var han pga kände igen numret). Jag svarade något förvånad och nyfiken och en långdragen smskonversation följde där jag sedan, nyvaken kl 3 på natten, frågade varför han hade hört av sig.

Han blev lite sne och jag får dåligt samvete för det mesta och ville i alla fall inte att han skulle hata mig. Men vi smsade lite till den dagen innan det blev tyst.
Dock kände jag mig så elak (det jag skrev var inte elakt i sig, men det var en ganska rättfram ton) så jag behövde bara be om ursäkt. Så jag gjorde det efter två dagar. Han tyckte det var bra, starkt och modigt av mig att vara så ärlig och rak av mig. Ursäkten godtogs och en liten smskonversation följde där han ändå var mer drivande än vad jag var. Men det slutade där sen.

Jag kunde naturligtvis inte få honom ur huvudet. Alla andra killar var verkligen så ointressanta! Så efter kanske tre veckor spelade hans favoritlag mot mitt favoritlag där mitt lag höll på att vinna. Så jag tog upp mobilen och skickade ett retsamt sms (ett sånt där där man fattar att man skojar). Blev en liten konversation av det också sen men den dog ut och sen dess har jag inte skrivit till honom, han har inte skrivit till mig. Jag råkade ju som sagt skicka ett sms till honom i min sönderstressade morgon men annars, ingenting.

Frågade en killkompis varför en kille som dissat hör av sig igen, hade själv aldrig gjort det. Kompisen svarade att det är så han själv gör när han tar ett för snabbt beslut och försöker rädda situationen. Kanske försökte killen med det också... :/
Att jag ens minns detta så väl, haha behöver nog verkligen få honom ur huvudet x)
tomcollins +1
Till @mamacitaa
Men roligt att höra! Hur har det gått när du har hört av dig till folk igen? :)

Jag har inget att förlora egentligen. Lite självförtroende, tycker jag, men Mammik sa tvärtom och jag förstår hur hon/han tänker. Men jag är van vid att bli dissad och drar mig därför för att göra det, trots att det inte krävs så mycket.

Sen satt jag nyligen och myste med hans kompis...Jag visste inte om att de var kompisar förrän jag av en slump fick syn på en sak. Det kommer inte att bli något mellan mig och kompisen, inte för att det gick dåligt (tvärtom, det gick skitbra), utan pga en annan grej. Jag övertänker ju och får för mig att "tänk om kompisen berättar bla bla bla". Jag har dessutom gjort mer med kompisen än med drömkillen (inte sex dock)..
tomcollins +1
Till @Mammik
Ja jag förstår hur du menar! Och jag kan hålla med även om varje diss jag får tar lite på självförtroendet gällande killar och dejting. Blir nämligen alltid dissad, utom en gång förra året men då dissade jag.

Visst kan det vara så att han är lika feg han. Men det är ju så lätt att fokusera på det som kan gå åt skogen, istället för det som kan gå bra, så jag tänker ju att han skulle knappast höra av sig, det har ändå gått nio månader! Han kanske inte ens kommer ihåg mig... :S


Vad skriver jag ens (om jag får mod nog att göra det)? Har ni några tips? Jag har några idéer.. 1) liten oskyldig vit lögn om att man drömt om honom och kom att tänka på honom?

2) ett om Premier League/fotboll, eller andra gemensamma intressen?

3) rakt och ärligt där jag säger att han gjorde intryck på mig osv?
kiko +1
Till @tomcollins
Börja med tvåan sen lägg till trean :p
tomcollins +1
Till @kiko
Haha thank god att jag jobbar natt, lär ju ha att tänka på, hur jag formulerar ett bra meddelande x)
mamacitaa +1
Till @tomcollins
Det har gått bra, det har varit både killkompisar och killar jag tyckt om. Var inte ute efter en relation med dessa grabbar utan mer att jag saknade att hänga med dom. Men alla blev väldigt positivt överraskade att man hör av sig efter ¨så lång tid. Får jag fråga varför ni bara träffades 1 gång om det nu var drömkillen?
tomcollins +1
Till @mamacitaa
Roligt att höra att de blev glada! Höll ni kontakten sen? Och hur lång tid gick det typ?

Haha ja det var ju inte jag som bestämde att det bara blev en gång. Har jag fått bestämma hade vi varit gifta nu (obs driver) ;)

Vi gick ut och åt, satt och pratade och skrattade i flera timmar och han kunde inte slita blicken från mig, precis som jag inte kunde från honom.

Vi hade kontakt efter det men när han började sega med sina svar fattade jag vad som var på väg att hända. Så jag tänkte att det var ändå lika bra att fråga om han ville ses igen så jag fick det på det klara. Då skrev han jättelångt, minns inte exakt men det var typ "i helgen är jag tyvärr fullbokad. Tycker du verkar vara en jättehärlig tjej, söt och rolig men jag kände inte Det Där", och så en lång fortsättning på det men jag minns som sagt inte allt.

Sen hörde han ju som sagt av sig igen efter några dagar, vad han ville fick jag aldrig veta eftersom jag var helt yrvaken (vilket inte är mitt bästa tillstånd och jag borde låta bli telefonen innan jag piggnat till) och ifrågasatte varför han smsat igen.
FoxyCleo +1
Till @tomcollins
Vill bara fråga för jag är nyfiken, vad var det med honom som gjorde att du tyckte han verkade som mr perfect?
För genom inläggen förstår jag inte det, särskilt inte att han skrev att han inte kände "det där" (vilket jag tycker är en dålig formulering minst sagt istället för att säga som det är) och att bara strunta i att svara tyder ju inte heller på mognad, hur gammal var han?
tomcollins +1
Till @FoxyCleo
Det är irrelevant. Jag upptäckte ju det när vi satt där och åt, "shit han stämmer ju in på mina drömmars kille".
Han är 27, otroligt lillgammal märkte jag och verkade inte alls omogen.
mamacitaa +1
Till @tomcollins

En var det ett par månader och en annan flera år så det har skiljt sig en del. Blir nyfiken när du beskriver hur det var för er så måste ställa en till fråga, hur känner du fortfarande att han är din drömkille när ni endast träffades en gång och han inte kände "det där"? Min drömkille var mitt ex och jag tror faktiskt att han på något plan alltid kommer vara det.

Han kommer under lång tid vara den som jag önskar att det hade funkat hela vägen med. Och jag tror att han känner detsamma då han är den som med jämna mellanrum fortfarande hör av sig. Jag tycker iallafall att du ska höra av dig till honom. I värsta fall är han inte intresserad och då är han antagligen inte din riktiga drömkille.
tomcollins +1
Till @mamacitaa
Att han inte kände "det där" är ju inget jag kan påverka. Jag har dessutom svårt att tro honom eftersom det var så uppenbart att det klickade. Eller min definition av "klicka" är när man kan prata utan problem, man kan skratta och man kan inte titta på något annat än varandra. Så var det ju här. Jag tror mer att vi just då hade för olika liv. Jag är dock målmedveten och driven (på den fronten) och är på väg att komma dit jag vill, och var redan då även om vägen dit då var längre och en riktig uppförsbacke.
Han hörde ju som jag sa av sig igen efter några dagar, och varför gör man det om man inte har något intresse?

Men att han inte kände "det där" påverkar ju inte min bild av att han är min drömkille. Han hade både utseendet och den personlighet jag attraheras av. Vi var lika på många sätt, men olika på en del.


Spännande tycker jag att det faktiskt har gått flera år mellan dig och någon! Det gör ju att man överväger tanken ännu mer och vill försöka våga :) jag är ju dock rädd att framstå som ett creep bara för att det bara blev en gång och att det är så längesen. Känns på något sätt weird... men åh... det kan vara värt det. Måste bygga upp lite mod... det brukar oftast sluta med att jag bollar tankar och får tips från andra och sen när jag minst anar det själv kommer en självförtroendekick och jag bara kör. Förhoppningsvis blir det så nu med, haha ^^
FoxyCleo +1
Till @tomcollins
Säg hur det har gått?