Tror dejten dumpar mig – kan någon peppa?

tess_91 +1
Hej! Tror att jag håller på att bli dumpad av killen jag har dejtat senaste månaden. Det suger, eftersom jag just börjat få starkare känslor för honom. Han vet inte det dock. Känns som vårt slut bara är typ ett meddelande bort (som kan komma från honom när som helst).

Känner mig så orolig och ledsen nu, eftersom min magkänsla säger mig vad som väntar. Kan någon säga något positivt/peppande här, så att jag inte deppar ihop totalt? Känner mig så ensam i det :(

27 svar

Merida +1
Kanske inte så jättepeppande... Men tur att ni inte hann flytta ihop eller skaffa barn innan han kom på det! :|

Det lite mer peppande är ju att det finns fler killar. Killar som faktiskt gillar och uppskattar dig.
mamacitaa +1
Vad är det som får dig att känna så?
FoxyCleo +1
Tänk att man aldrig kan förlita sig på en annan människa än en själv för att bli lycklig
Miikaelaa +1
Prata med honom. Ge honom chansen att veta vad du tycker om honom innan han tar sitt beslut. Det kommer kännas bättre för dig då du vet att du inte kunnat göra något mer än att vara dig själv och berättat vad du vill och känner...
P-Floyd +1
Hitta en ny!
tess_91 +1
Till @P-Floyd
Tack och lov att det alltid finns fler! Men det verkar inte finnas någon som på allvar vill "hitta" mig ;(
tess_91 +1
Till @Miikaelaa
Är det verkligen alltid bästa lösningen? Som det är nu har vi båda bara varit tysta i flera dagar. Jag känner lite att ignorerar han mig kan jag lika gärna ignorera honom. Tråkigt och lite konstigt att bara "rinna ut i sanden" utan att kommentera det, när vi hade det så mysigt tidigare... Men samtidigt, förtjänar han ens att höra hur jag känner? Jag är tveksam till det.
tess_91 +1
Till @FoxyCleo
Så sant – och SÅ svårt!!
tess_91 +1
Till @mamacitaa
Från att ha setts och haft det jättemysigt, chill och okomplicerat hände det klassiska (typ från en dag till nästa) att han blev kortare i tonen när vi hördes. Jag tror inte att det beror så mycket på något jag gjort, för jag har svårt att vara "gullig" mot folk och tror inte att jag har inte outat mina känslor så mycket. Gillar inte drama heller utan skulle bara vilja fortsätta ses med honom lika skönt och kravlöst.

Men nu har vi inte hörts alls på ett antal dagar, vilket aldrig tidigare hänt. Och jag fattar ju att alla varningsklockor ringer nu och att jag borde lyssna på dem och gå vidare.

Men varför det har blivit så här vet jag alltså inte. Kanske spelar det inte heller någon roll.
tess_91 +1
Till @Merida
Mm, du har rätt... Men haha, börjar tvivla på att killar kan tycka om mig på allvar och visa mig respekt.. Så i mitt fall gäller kanske mer: "det går att vara lycklig utan kille" ;) >.
kiko +1
Till @tess_91
Har du hört av dig till honom? Det e bättre att du frågar än undrar. Ibland händer det att man är kort pga personliga skäl o tyvärr låter det gå ut över andra. Hade jag varit dig hade jag skickat iväg ett sms o kollat läget. Svarar han inte eller är oärlig har du iaf fått ditt svar.
kiko +1
Till @tess_91
Det där om att vara lycklig utan kille stämmer väl till viss del. Det e klart att man borde må bra och ha ett någorlunda stabilt liv ensam också. Men jag tror inte människan är till för att vara ensam. Man behöver människor runtomkring sig o när ens vänner plötsligt har allt det där o inte värderar vänskap som när man var singel så kommer det märkas. Är själv där nu o även om vänner är viktiga så värderar man olika som singel vs upptagen.

Det finns andra killar, men det e så viktigt att ha en bra bild och självrespekt innan man går in i en relation. För tyvärr e det så; känner man inget värde så kommer killen också se det.
P-Floyd +1
Till @tess_91
Men hur kan det vara möjligt?
tess_91 +1
Till @kiko
Jag förstår precis, är i samma läge i min umgängeskrets nu. Egentligen är jag (och har alltid varit) en person som är självständig och gillar att vara *fri", med stort behov av att för mig själv. Inte gillat att binda mig, aldrig längtat efter förhållande etc...

Men den senaste tiden har jag börjat känna mig rätt ensam. Känner därför att jag har mindre och mindre ork när det kommer till killar som behandlar en nonchalant/sviker/dissar. Det beror nog egentligen inte på varje enskild kille utan på allt sammantaget. Det energi-kontot har liksom börjat tömas ur...

Så nu tror jag att jag reagerar starkare än "normalt" just på den här killen. Trodde att han var så lugn och fin och okomplicerad, jämfört med alla svåra, självcentrerade svin jag har träffat tidigare. Kändes så himla enkelt mellan oss fram tills för en vecka sedan. Men jag borde fattat bättre...
yeuu +1
Om du verkligen vill, få honom att veta det! Vill han inte då, så har du iallafall sagt ditt och du har inget att ångra. Om det nu förmodan skulle ta stopp, res, shoppa, upplev, det kan handla om bara en fin höstpromenad med bästa vännen, eller en shoppingrunda på stan. Jag är själv i en relation sedan 2,5 år tillbaka med en kille jag verkligen älskar som börjar tappa känslor för mig, ja vet hur det känns det är förjävligt o känns som att livet ska ta slut men man måste leva vidare på nåt sätt.
tess_91 +1
Till @yeuu
Jag vet inte att jag VERKLIGEN vill. Men jag vet att jag inte vill att det ska sluta så här. Jag är inte supersugen på ett förhållande. Men jag vill fortsätta ses sådär skönt och avslappnat som vi gjort och se vart det leder.

Nu har det varit rätt jobbigt för vi har hörts en del och han är inte off rätt ut (vilket hade varit mycket enklare). Men det märks på honom att hon inte är angelägen som tidigare och jag måste bära hela konversationen liksom om den inte ska dö ut. Häromdagen verkade han småsugen på att ses ändå men "skyllde" på att han var trött och senast vi hördes slutade han plötsligt skriva mitt i konversationen = nu blir jag ju en stalker om jag hör av mig igen. Med andra ord: allt är upp till honom och han kommer inte skriva mer.
bejs94 +1
Till @tess_91
Hur har det gått? Har han hört av sig?
popoffret +1
Till @tess_91
Är också nyfiken. Våga outa honom!
tess_91 +1
Till @bejs94
Åh, jag minns inte ens var jag var när jag skrev detta! Det har varit så många vändor fram och tillbaka. Ena dagen tror jag att det är "över för alltid", nästa dag svävar jag på moln.

Tror dock att han och jag har stabiliserat oss i ett läge nu där vi knullar och myser och sover och eventuellt äter och lite sånt ihop nån gång i veckan. Men det känns inte "parigt" utan som att det drar mer och mer åt kk-hållet. Suck. Jag hamnar ALLTID i kk-relationer. Visst, det här är asgött och jag hatar drama, men känner ju att jag kanske ändå skulle vilja ha nåt mer med den här killen. Någongång. På något sätt. Blä.
tess_91 +1
Till @popoffret
Ah, kolla mitt svar ovan. Det är alltså inte slut, men tror vi har gått och blivit kk:s istället nu, så att vi ska bli ett vackert kärlekspar kan jag väl glömma :'(