Tror han att det är en dejt?

liteanonymt +1
Hej!

För två helger sen så träffade jag en kille på väg hem från en utekväll som verkade väldigt skön och trevlig, vi har pratat lite fram och tillbaka sen dess men jag är inte ute efter något så. Han frågade om vi skulle hitta på något och jag tyckte det kändes kul då jag bor i Oslo och inte hunnit lära känna så många här än och är öppen för att träffa nya människor! Däremot är jag lite osäker på om han kanske tror att det är en dejt?

Jag frågade vad han ville hitta på och han kunde tänka sig typ biljard/öl eller ses hos honom och laga mat typ, jag vet inte men fick en liten dejtvibe av det hela... Hur ska jag göra för att få honom att förstå att jag inte är intresserad på det sättet men ändå tycker han verkar som en skön person? Ska ändå åka iväg till Asien ett bra tag om en månad så räcker det att säga det så förstår han att det i alla fall inte kommer kunna bli något seriöst?

7 svar

Bozz +1
Vara dig själv är aldrig fel.
Tänk även på att inga killar är tankeläsare.
Stylesearch +1
Instämmer, ingen är tankeläsare men om man inte är helt säker på vad man kan förvänta sig så tänker nog de flest i stil med "får se vart det tar vägen".

Du kan vara tydlig mot honom och säga att du inte är det minsta intresserad men risken är att han instämmer även om det är så att han egentligen är intresserad.

Sen kan man ju inte alltid vara helt säker på vart det tar vägen ändå. När människor träffas och lär känna varandra så kan ju saker förändras.

Att utforska nya relationer är ju liksom en typ av dejting, om nu inte bägge är extremt säkra på att dom aldrig någonsin skulle kunna bli det minsta intresserad. Är du själv helt 1000% på att du aldrig någonsin skulle kunna tänka dig? =)
Hurrdurr +1
Han kommer kanske hoppas att få doppa. Jag tycker bara att du ska säga som det är.
112429 +1
Inget konstigt o tro att det är en dejt. Du får vara ärlig helt enkelt. Han kan inte läsa dina tankar
121417 +1
Bäst att säga som det är men se till att vara helt säker så du inte kommer där efter ett tag och faktiskt är kär i honom, det är inte säkert att det slutar bra.
121417 +1
Bäst att säga som det är men se till att vara helt säker så du inte kommer där efter ett tag och faktiskt är kär i honom, det är inte säkert att det slutar bra.
Victoria08 +1
-Du vet att det här inte är en dejt, va?
Brukar funka.