Typ av kille, vad gillar ni?

FoxyCleo +1
Om ni fick välja pojkvän/partner och tänka fritt i fantasin, hur skulle han vara då?
Till exempel ålder, längd, utseende, intressen, personlighet, värderingar, med mera?

10 svar

mamacitaa +1
Killarna jag gillat har varierat väldigt mycket i utseende då jag i dom flesta fallen gått efter personligheten i första hand. Men den typen av kille jag kollar extra på om jag ser han är utländsk med skägg. Fylliga läppar och en trevlig blick. Tatueringar är nice. Och en bastant kropp, bredaxlad med lite att ta i. Personlighetsmässigt gillar jag snälla killar med humor.

Är ganska lättroad så det är inte så svårt att få mig och skratta. Charm kommer han långt på, svårt att säga exakt vad det är men det hör ihop med humorn. Ärlig och pålitlig är också viktiga egenskaper. Intressen spelar inte så stor roll, kul om han har andra än mig då jag kanske får upp ögonen för det. Värderingar bör väl vara hyffast lika varann annars blir det nog error.
FoxyCleo +1
Ålder spelar inte så stor roll, men helst inte yngre än mig och inte äldre än mina föräldrar. Lika lång som mig eller längre, men inte för lång för jag vill kunna se honom i ansiktet när vi pratar. Utseende ska vara hyfsat, snygg, normal och fräsch, lukta gott. Skägg är ok, tatueringar likaså. Glasögon är inte ok. Att vara tjock är ok så länge det inte är extremt. Hudfärg spelar ingen roll, bara jag tycker han är snygg.

Intressen ska han ha, får gärna ha något av mina. Han får gilla sport men då ska han gilla något gemensamt intresse, som typ läsa böcker, resa eller något annat.
Personlighet; positiv inställning till livet, avslappnad, genuint trevlig mot en, trevlig i övrigt också är viktigt. Värderingar är väldigt viktigt, för jag skulle aldrig kunna vara med någon som inte klickade med mig på det sättet.
kiko +1
Till @FoxyCleo
Omg vilken hycklartråd. ..minns att du för ett tag sedan predikade om hur ytliga folk är på nätet o här sitter du rabblar upp hur en kille ska se ut..."glasögon är inte ok"..wow..
FoxyCleo +1
Till @kiko
Du skulle se dejter jag träffat förut, jag har faktiskt för låga krav oftast, bäst att göra något åt det så man inte blir utnyttjad, eller hur?
kiko +1
Till @FoxyCleo
Utnyttjad för att en kille har glasögon? ..
FoxyCleo +1
Till @kiko
Nej på grund av obalansen i att en vill träffas på ett ärligt sätt se om man passar ihop och den andra (the guy obviously) för att man var den enda tillgängliga. Pratar om dejtingsidor nu.
Glasögon går att ta av, fula kläder likaså, ful frisyr är också ett val.
kiko +1
Till @FoxyCleo
Din kommentar var inte logisk någonstans till vad jag pratade om..
FoxyCleo +1
Till @kiko
Menade du någon annan tråd som handlade om Tinder? Där går man väl bara efter hur folks bilder ser ut? Att träffa folk genom andra sätt och sen se om man passar ihop är väl lite mer okej, eller?
72564 +1
Fritt i fantasin...då skulle han vara minst 185cm lång, överlag stor och grov men utan att vara överviktig, välvårdat kort skägg om han har skäggväxten och utseendet för det, snygga ögonbryn, markerade ansiktsdrag (menar inte uberkantigt a la anabol-testosteron), mycket tatueringar. Yngre eller äldre spelar ingen roll så länge han inte ser nedgången ut (jävlar vad många karlar det finns som ser ut att vara 10-20 år äldre än vad de är).

Skön humor, kunna föra intellektuella samtal, allmänbildad, självdistans, gott självförtroende utan att vara narcissistisk, bra kvinnosyn, dominant i sängen utan att behöva förnedra för det, ha en känsla för balans gällande närhet vs eget space. Sätter stopp där innan det här blir ännu längre.

I verkligheten så har det varit väldigt blandat. Endast en har haft skäggväxt nog för att faktiskt kunna spara ut det, bara två har varit tatuerade (dvs haft mer än en eller två random tatueringar), de flesta har varit över 180cm långa åtminstone, alla har som tur är varit väldigt intelligenta och kunnat erbjuda lite motjuck där, de flesta har varit smala eller t o m väldigt smala, de har varit allt mellan 11 år yngre till 3 år äldre men den absoluta majoriteten har varit mellan 4 och 7 år yngre. Kvinnosynen har varit acceptabel i de flesta fall åtminstone, ett par st har haft noll insikt i var gränsen för 'needy' går, alla har varit mer eller mindre dominanta.
tomcollins +1
1.90 lång, gärna längre
Blond
Blåa ögon
Vältränad men ingen gymmare utan har han spelat fotboll i 20 år har han den perfekta kroppen *hjärtögon*

Dela mina intressen men också ha egna såklart, tycka om att hitta på lika spontana och crazy saker som jag gillar.
Vara social
Inte överromantisk men lite romantik vill man ju ha såklart.
Dela min humor... ahh det finns så mycket, orkar inte dra allt haha