Utvecklats till en stalker - hjälp..

Zioun +1
Hej!

Jag har utvecklat till en fucking stalker. Kontaktat mitt ex cirka en gång i veckan i 1,5 månad för att sen, från mitten av oktober till slutet av december, höra av mig cirka en gång var tredje vecka. Den senaste och sista gången som jag hörde av mig var den 30 december. Då kontaktade henne och önskade hon fick en trevlig nyårsafton.

Utöver kontakt via telefon har jag även varit hem till hennes föräldrar för överlämna en present. Vid besöket hos hennes föräldrar bad jag om ursäkt för att jag kontaktat henne så mycket och berättade att det kändes jobbigt att inte längre vara med och stödja henne i hennes liv. Det har aldrig varit viktigt att vara hennes pojkvän, utan ville först och främst vara hennes vän. Detta är tyvärr inte längre möjligt. En annan sak som jag gjort och som jag skäms för är att jag har loggat in på hennes Facebook för att läsa vår konversation (ja, jag vet är dum i huvudet).

Jag vet inte hur jag ska hantera mitt dåliga samvete och på vilket sätt jag kan få ett straff för mitt vedervärdiga beteende.

11 svar

Aikos +1
Vill du att hon ska vara stolt över dig och i framtiden kanske bli din väl eller vill du att hon skall skrika och skämma ut dig på grund av ett negativt beteende?
Ge henne lite utrymme och hitta en tidskrävande hobby "bowling, laserdome, gitarr, PS4, träna, lär dig något svårt språk" så kommer du att tänka på annat ;)

Lycka till
Zioun +1
Till @Aikos

Mitt beteende är helt förkastligt! Känns som en hund. Vill ha någon form av straff för mitt vedervärdiga beteende och för att jag utsatt den människa som jag älskar mest i världen för det där. Kommer aldrig kunna vara vi igen och vi kommer inte ha någon kontakt. Jag förtjänar ett nackskott.
Aikos +1
Till @Zioun
Nej.. Du behöver pepp, en nära vän och ett nytt tidskrävande intresse. Du kommer inte bara glömma ert förhållande utan att du gör något åt saken. Förhållanden är fantastiskt när den varar och hemskt när dem tar slut.
Zioun +1
Till @Aikos
Hur resonerar du människa? Jag har stalkat den finaste människan som jag känner. Inte ok. Hon borde inte bli behandlad så. Ingen människa borde bli behandlad så. Jag förtjänas hängas ut. Jag bör få ett straff...
Aikos +1
Till @Zioun
Vem vinner på att du straffas? Bara du, lite väl ego va.. Försöker rätta till det du redan har gjort.
Kämpa ifrån där du är nu istället och sluta jaga
Zioun +1
Till @Aikos

”Jagar” henne inte mer. Har nu bara brutal ångest för att jag betett mig så dumt. Inte kommer tillbaka till någon som ”jagar” än...
Aikos +1
Till @Zioun
Ja att du har ångest har jag förstått, men lägg din fokus på annat än henne nu. Köp ett badmintonracket och utmana någon knatte i närmsta hall
Zioun +1
Till @Aikos
Allt mitt fokus går dit. Jag förstörde mitt liv ifjol genom att inte flytta ner till Stockholm i januari. I och med mitt dåliga beteende efteråt har jag raserat allt.
Zioun +1
Till @Aikos

Fått lite perspektiv på hela. Du har rätt jag ska inte straffar mig mer. Ska ta det som en lärdom och sen får tiden utvisa ifall mitt ex och jag ska bli vänner. Håller tummarna för att hon vill det en dag eller åtminstone en dag kommer ihåg mig som den snälla och omtänksamma personen som jag var innan jag blev psykisk sjuk.
Zioun +1
Det är snart två år sedan vi gjorde slut och kan inte sluta tänka på henne. Jag har dock inte kontaktat henne på 1, 5 år. Vet sjutton vad fasen jag ska göra...
Zioun +1
Vet inte vad som är fel på mig. Gått två år men saknar henne varje dag