vad är grejen egentligen?

sunnyss +1
Denna diskussion har säkert många av er hört om förut men jag känner att jag måste skriva av mig lite och förhoppningsvis kanske få nåt råd eller svar..

Jag har träffat en kille i 6 månader. Han har sagt från start att han inte vill gå in i ett förhållande utan vi bestämde för att vara kk. Inte den bästa iden känner jag eftersom jag fick känslor såklart.
Vi träffades på helger, vardagar tom med barnen ibland. Vi hittade på lite olika saker tillsammans.
Vi hade jätte roligt ihop och trivdes med varandra. han har sagt att han tycker om mig mer än kk.
Men det började gå utför när jag såg att han skaffade badoo, frågade honom om det och det var ingen stor grej enligt han då han skaffade det för sin egoboost?

Han får ju göra vad han vill då vi inte är tillsammans men klart det sved. Sen fick jag höra saker att han hade raggat på min vän. Så jag frågade honom om det. Och då blev han arg, pallade han inte mer sa han. Han sa att det är bäst att vi är vänner då vi inte är på samma plan. Han måste fixa sitt liv. Det gick några veckor men på fyllan så hördes vi av och jag hamnade hemma hos honom åter igen. Jag frågade att varför han tog tillbaka mig när han hade sagt att han var klar med oss. Han svarade att han blev sur och att han bara skrev så i stundens hetta. Sen för några dagar sen så skicka han en rolig bild på fb.. om ett internt skämt vi har. Vi har kontakt men träffas inte alls lika mycket som förut. men han vill ha kontakt. Vad betyder detta..?

jag kanske är helt naiv och blåögd men jag hoppas hela tiden på att han har känslor och nån dag vill vara med mig. han vet vad jag känner och när han gjorde slut på allt så skrev jag hur ledsen jag blev. så han är fullt medveten. Gör han detta för att leka med mina känslor eller..alltså blir tokig på denna mindfucking.
Är det nån annan som varit i liknande sits? :/

2 svar

Merida +1
Kasta honom. Han vill ha kakan och äta den. Hitta någon utan barn.
luke_thulin +1
Kasta bara bakterie kulturen