Våra stjärntecken passar inte :(

Sabimama +1
Jag har varit singel alldeles för länge nu och jag är jätte kräsen vad det gäller killar. Hade nästan gett upp tanken på mr right men så nu, helt plötsligt, har jag träffat världens skönaste, underbaraste kille jag sett på länge! Vi klickar nästan på alla plan, han känns nästan som en bror jag aldrig haft :)

Jag vet att det här är jätte fånigt men det finns bara ett problem..jag är Oxe och han är Vattumannen - kollade upp mitt horoskop och det verkar vara typ den sämsta kombinationen man kan hitta!

Tror ni att det stämmer vad dom skriver i horoskop? Stämmer det in på er att ni passar med eran partner? Jag är löjligt vidskeplig ibland haha så måste få svar på detta... It's makin me confused xd

44 svar

fantastiskt +1
Jag tror bara på de då de står något positivt -_-

Men att man inte skulle passa ihop beroende på stjärntecken e ju ganska hemskt att tro på och då hade inte mina föräldrar hålit ihop i ~40 år :P
106274 +1
Har du kollat kinesisk astrologi? Där står det att jag och min pojkvänner är näst intill själsfränder! (haha)
Madde_89 +1
Våra stämmer faktiskt med varandra, men jag tror inte horoskopet har något med de att göra faktiskt..
Tycker att du ska släppa det där med horoskopen och leva efter dina egna känslor och tankar.
AKAmini +1
Jag tror då inte på det. Jag är också oxe och min sambo vattuman, vi är inne på vårt elfte år tillsammans ^^
Caleria +1
Men om du läser själva stjärnteckensinfot för vattumannen och oxen, känner du igen dig i beskrivningen och känner du igen honom i hans? För annars finns det ju ingen möjlighet att matchningen ska stämma :P..

Jag är ett klockrent lejon och mitt ex var en fisk som inte alls betedde sig som en fisk. Det som stod om våra stjärnteckens matchning stämde i princip inte, förutom att jag visst tyckte att han var sjukt passiv haha..
Tici +1
Tror inte ett dugg på astrologi, även om både mitt och min partners stjärntecken stämmer in på oss :P
111038 +1
Nej. Horoskop är lika mycket humbug som feng-shui...
Ninjakatt +1
Strunta i horoskopen!

Motherofgod; feng shui är dock inte humbug. :)
111038 +1
Ninjakatt, inte? På vilket sätt är det inte det?
Ninjakatt +1
Allt beror iofs på hur extremt man drar det. Men grundtanken i feng shui är att du ska fylla hemmet med sådant du tycker om, och inte ha det för plottrigt. Är ditt hem fyllt med saker du verkligen vill ha där, så trivs du bättre och blir ett bättre "jag".

I min lägenhet har jag väldigt få saker, och enbart saker som gör mig glad. :)
111038 +1
Nej. Det du pratar om är common sense.. Men jag kan ta en annan liknelse om du vill. Horoskop är lika mycket humbug som kurrekryss :3
Ninjakatt +1
Vissa tror, andra tror inte. End of story. ;)
Lexxi +1
Jag skulle inte direkt säga att jag tror på det, men kör på bara, är det sant och det inte funkar så gör det ju inte det helt enkelt. vänta och se själv :)
111038 +1
Ja, men det blir inte mindre pseudovetenskap för det.
Perplexor +1
Jag finner det ganska skrämmande hur många människor som tror att planeternas positioner i relation till stjärnorna vid ens födsel på något sätt påverkar ens personlighet eller för den delens skull möjligheten att ha en god relation till någon annan.
hellokatty +1
Stjärntecken stämmer ju till viss del. Men när det kommer till förhållande så är det väl ändå inte det som ska styra... eller?
Jag och min fästman passar heller inte ihop.. vi är den värsta kombinationen.. men ändå så har vi ett otroligt bra förhållande.. och vi tjaffsar typ aldrig. Han är bra för mig, så som jag är bra för honom. Därför tycker jag att du inte ska oroa dig eller bry dig om vilket stjärntecken du eller han har!

Lycka till :)
tandborsten +1
I mitt fall stämde iaf stjärntecknena inte ihop. Fick även en förklaring till varför de inte gjorde det. Efter några månader blev et exakt så som stjärnorna förutsagt, så ja, jag tror på horoscope!
baremineral +1
Haha, försök att inte tänka så mycket över det där. Funkar det så funkar det, då kan du ju lika gärna glömma det horoskopen säger. Funkar det inte kan du ju ha horoskopet att skylla på ;)
kaskina +1
.___.
om astrologi stämde så skulle jag antagligen inte ha några vänner.
110833 +1
Hahaha! Vilken tråd, att verkligen bli tveksam till ett förhållande för att horoskopen inte matchar är att ta saker lite för allvarligt. Mitt horoskop har aldrig stämt in på mig ändå.
Och de som säger "det stämmer in ibland" so what?
Om jag tar fram en sten och säger att den här stenen håller tigrar borta hade ni trott på mig då?
För de finns inga tigrar omkring eller hur? Då måste den ju funka..