Varför förlät jag inte.

121458 +1
Hej.

Jag blev intresserad av en kille, som bor 1,40 h min från mig. Vi pratade med varandra på telefon hela tiden, skypade,smsade med varandra jämnt och hade bestämt träff. Men plötsligt fick jag reda på att han ljög för mig om sitt arbete (chef).Nu när jag tänker efter det var inte med hans personlighet att göra som person. Han ljög tydligen om sitt arbete. Jag blev väldigt arg och förbannad, jag sa att en lögnare är alltid en lögnare, och han sa att han ville ha sista chans och att jag skulle förlåta honom, han skulle inte ljuga mera.Det var tydligen bara hans arbete han ljög om.

Jag förlät inte honom och sa att vill inte ha kontakt med honom mera osv. Men jag förstår inte Vrf jag inte förlät honom? Som person var han skit trevlig och snäll,.Han ville berätta om sitt riktiga arbete men var rädd att jag skulle lämna honom... Nu när jag tänker efter ingen är perfekt varför gav du inte en chans? Han sa väldigt fula saker till mig när jag sa att jag förlåter. Inte jag ångrar mig skit mycket.... Har ångest och är förvirrad.
Det går inte längre att svara på detta inlägg.

11 svar

Amandie +1
Prata med han då och förklara dig.
121458 +1
Rädd för det nu tyvärr. Han är nog arg på mig.
Amandie +1
Finns inte så mycket att göra än be om ursäkt och förklara dig. Varför du tror du reagerade så kraftigt på en sån sak.
121458 +1
Sant.
111038 +1
Fattar inte mycket utav din text, men skit i honom.
121458 +1
Mm :/
121288 +1
Jobbar han på donken men sa att han är advokat? Som du skriver så var han rädd att du skulle lämna honom om du fick reda på det, så han har en anledning till varför han "ljög" tycker du ska förlåta
121458 +1
Jaa eller hur,,, ska försöka glömma honom.
121458 +1
Minaha: han sa att han hade bilfirma och va chef medans hans jobb va något annat, jag tkr synd om honom verkligen men jag är så rädd ta kontakt med honom, antingen blir han arg eller glad.
121288 +1
Typiskt killar. Ville bara impa. Tycker du ska förlåta honom ALLA förtjänar en andra chans :)
121458 +1
Ja det är sant alla förtjänar andra chans. :)