Varför ljuger min pojkvän?..:( andra gången

feliciaam +1
Hej!

För ungefär ett halvår sedan så var jag hemma hos min pojkvän en helt vanlig dag. Han åkte iväg ett par timmar och glömde sin telefon hemmma. Jag kollade lite på hans mobil och hittade sms från en tjej, vi kan kalla henne Linda. Jag minns inte riktigt vad dom hade skrivit men de verkade vara ganska bra kompisar iallafall!

Jag gick in på henne på facebook och såg att min pojkvän hade gillat typ alla hennes statusar nästan! Blev lite besviken, för han har itne ens nämnt henne till mig och jag och min pojkvän brukar vara väldigt öppna med sånt här för varandra för båda är lite svartsjuka av sig. Jag kan också nämna att pojkvän typ inte har några tjejkompisar det va därför jag reagerade lite på detta också.

På henne facebook läste jag inlägg och jag förstod direkt hur de kände varandra, deras båda lillebröder har tävlat ihop i gokart på samma tävling och känner varandra, på så sätt har väl de två fått kontakt när de kollat på eller något. Jag kan också tillägga att hon bor 20 mil härifrån!

Någon dag senare så var jag hos min pojkvän igen, och jag kollade lite spontant i hans mobil. Då var smsen borta från Linda! Och han brukar aldrig rensa sms och de va bara hennes som var borta.. Då verkar det ju som han har döljt något..
Jag sa ingenting mer om det utan åkte istället till Mallorca, huvudet fullt av tankar..

När jag väl var där pratade jag med min pojkvän om detta men han hade ingen riktigt bra förklaring till varför han tagit bort smsen. Juste jag ska också tillägga att jag hittade ett sms från min pojkväns bästa vän som löd " men du har väl en bättre på g nu;)", detta skickades typ samma dag som smsen från Linda, så de borde ju ha med varandra och göra. Jag har pratat med min pojkvän om detta och han säger att han inte ens fattade vad hans bästa vän menade med det smset.
Jag har också fått veta av min pojkvän att han och Linda bara träffades på gokart banan den dagen och pratade åså. Dom har heller inte setts sen dess.

Såhär ett halvår senare kom jag och tänka på det igen och tog upp det. Jag såg på min pojkvän att han verkligen inte ville svara på mina frågor men till sist gav han med sig. Det visar sig att den här Linda typ har varit/ är intresserad av min pojkvän! Hon har tydligen skrivit sms som " det är synd att du har flickvän:(", resten berättar han inte, bara att han svarade " jasså du". Han säger att han glömt resten, bullshit säger jag..

Jag blir jättebesviken på honom, jag har frågat honom flera gånger om detta om dom har gjort något eller om miin pojkvän gillar linda eller tvärtom och han har nekat. Nu visar det sig att hon har gillat honom i allafall! Men han säger att han inte gillar henne.

Jag blir s¨å besviken på att han har ljugit för mig, vad ljuger han då mer om? Dom kanske visst har gjort något eller att han vart intresserad? Hur ska jag kunna lite på vad han säger nu liksom..

Samtidigt har vi bokat en resa ihop och betalat som vi ska åka på i sommar så jag antar att han fortfarande tycker om mig. Dock säger han inte alls lika ofta längre hur söt jag e osv som han gjorde förr.. Blir så osäker, och de går inte att få ur honom mer! Känns som han har så svårt att sätta sig in i min situtation hur jag känner, han kan knappt förstå att jag är sur för detta.. Men då gjorde jag en jämförelse hur det skulle vara om jag hade gjort som han gjorde, och då förstod han hur jag menade och att han också skulle blivit ledsen!..

Vad tror ni om detta? Hoppas verkligen ni svarar, är jätteorolig :(
Tack för att ni tagit er tid att läsa denna långa flummiga text,men det skulle vara jättegulligt om ni svarade!

20 svar

Kimberlys +1
Om du inte litar på din pojkvän så vad är meningen med erat förhållande? Det är mycket bra att du tar upp det med honom iaf! och om han nu nekar så får du helt enkelt lita på det han säger. Jag hade mer blivit sur på den där Linda, varför ens försöka flörta med en kille som redan har tjej? vilken fi**a..
feliciaam +1
Alltså förutom detta så är vårat förhållande jättebra och jag är kär, och jag har litat på honom fram tills detta! Klart att jag fortfarande litar på honom ganska mycket.. Men jag har överlag svårt att lita på folk har blivit sviken av föräldrar/ vänner osv i mitt liv..
Jag antar att jag får lita på honom men fattar fortfarande inte varför han har gjort såhär..
Jo jag är sur på henne med, men tjejer bryr sig inte om sånt..
Jag vet många tjejer som flörtat med killar som har flickvänner.. :/
Kimberlys +1
Du kan ju säga till honom typ.. " Jag gillar verkligen inte att du pratar med henne.. men vill inte direkt säga vem du får umgås med och inte.." sen låter du bara allt vara, jobbigt men hellre de än att komma upp med samma skit om och om igen. Så länge han vet att du inte gillar det. och om han fortsätter prata med henne så test vara lite off och se om han märker?
mdjileh +1
Han har ju ändå varit ärlig till slut och berättat sanningen för dig. Jag kan tänka mej att han var kluven när det väl hände, att han inte visste hur han skulle hantera och om han skulle berätta lr inte. Lr kanske hur han skulle berätta? Tror inte han trodde att du skulle sluta lita på honom när han berätta d :o. Men klart han gillar dig, annars skulle han verken berättat ngt lr fortf va tsm med dej!
Citronmelon +1
Love is a thing for two, but there’s always a bitch who doesn’t know how to count.
46120 +1
Tyvärr måste jag säga att jag tror att din pojkvän är eller åtminstone har varit intresserad av den där Linda.
Av vilken anledning skulle annars hans kompis skriva "Men du har väl någon bättre på g nu". Det tycekr jag verkar som att din kille pratat med sin kompis om detta, men såklart vill han inte att du ska veta det. Självklart nekar han. Sorry om det inte var vad du ville höra men han kanske inte är intresserad längre.
97178 +1
Jag håller inte med dem andra som kommenterat. Tror mer på att det är den där Linda som är intresserad av din pojkvän. Det verkar inte som att din pojkvän är särskilt intresserad av henne eftersom han är tillsammans med dig fortfarande. Om han verkligen hade tyckt om henne hade han inte varit tillsammans med dig eller velat åka utomlands heller. Men tjejer är idioter, dem försöker alltid flörta med andras pojkvänner...
spaceshiip +1
Om vi säger såhär: jag tror att han varit intresserad av UPPMÄRKSAMHETEN han fått. Kanske bryr han sig inte ett dyft om Linda, men han gillar att någon flirtar lite med honom. Har ni varit tillsammans under en längre tid känner han sig kanske lite "för" trygg i ert förhållande. Kanske visar inte du samma uppskattning heller längre. Han kanske behöver få höra att han är söt osv lite mer han också. Det var nog bara en rolig grej, en ego boost som han senare ville dölja för att inte såra dig, då det ändå inte betydde något för honom.

Sedan får du helt enkelt försöka att lita på honom! Det går inte att ha ett förhållande utan tillit, och även om det är otroligt svårt efter sådana här saker så är gå vidare och glömma allt som går att göra. Klarar du inte av det, utan tror att han gått eller är benägen att gå bakom ryggen på dig så får du väl överväga att göra slut.

Jag tror inte att du ska oroa dig för mycket! Om han hade gjort något med Linda skulle du nog ha märkt en ordentlig förändring i hans beteende, och om han inte tyckte om dig längre skulle han inte vilja åka utomlands med dig.

Däremot skulle jag om det var min pojkvän be honom att säga upp kontakten med Linda. Dessutom skulle jag prata med honom om tillitsproblemet. Han måste ju förstå att du har svårt att lita på honom just nu, kanske kan du t.ex. få gå igenom hans sms dagligen under en period för att bekräfta att han är ärlig eller liknande? Ni kan säkert hitta en bra lösning, men ni måste våga prata om problemet båda två. Lycka till!
sovrum +1
Det där påminner om vad jag går igenom nu,, Jag och min pojkvän bråkade för en vecka sen och han gjorde slut för han trodde jag höll på med ngn annan på en fest. Vi skulle träffas och snacka, då kunde jag inte dra mig från hans fb och kollade om han hade skrivit ngt om han och mig till ngn annan. och ja, mycket riktigt har han skrivit till en tjej och sagt att de är slut mellan han och mig och att han nu har tid att träffa den här tjejen. Han säger även att " vill ha någon att se film med, kom hit :)? " Ta på dig mjukisbyxor också, de är lättare att dra av ;) "

När jag läste detta vad min pojkvän inte hemma, och tårarna bara sprutade från mig! Frågade han sedan då han kom om han ville ligga med ngn annan, om han gillade ngn annan osv och han nekade allt. Ville inte berätta att jag sett det på fb och göra allt värre..

Vad skulle dufeliciaam göra?
feliciaam +1
Kkim: Jag har pratat med honom om det och han vet att jag inte gillar det. Dock har dom inte pratat på flera månader så de oroar jag mig inte för. Det är mer att han har ljugit som gör mig besviken!

mdijleh: Jo men efter ett halvår ja! Har han valt att få denna uppmärksamheten och få bekräftelse ( det har han sagt, att han gjorde det för att få bekräftelse), men det är också ganska ledsamt.. Räcker inte min liksom? Och jag vet att om jag hade gjort såhär mot honom hade han blivit jätteledsen, han är mer svartsjuk av sig än vad jag är. Så han borde tänka sig för, verkligen..

Frenchfried: Ja det har jag också undrat över.. Han påstår att han inte hade en aning om vad hans kompis menade med det smset och han svarade också " haha vA:d?" till kompisen. Men han måste ju ha fått det från någonstans liksom..

Gown: Jag hoppas att det är så, ja eftersom han vill åka utomlands med mig liksom borde han ju tycka om mig..Ja tjejer är svin, har som sagt vart med om kompisar till mig som legat med andras pojkvänner..

spacesheep: Ja det är så jag tror att det är, och det är så han säger att det är, så jag får väl lita på det. Ja jag tror också att det skulle märkas på honom om han hade gjort något med henne men man vet ju aldrig.. Jag säger jätte ofta till honom att han är söt åså, men jag får nte höra det så ofta, och det är nästan alltid jag som säger "jag älskar dig", sen svarade han att han älskar mig med. Möjligtvis att han skriver det ibland på sms, men nästan aldrig i verkligheten..
feliciaam +1
Sovrum:

okej gud vad jobbigt :( jag tror iallafall inte alls att han är intresserad av den tjejen. Så skriver man inte till någon man vill ha kontakt med! Vet han om att du har tillgång till hans facebook? Det kan ju vara ganska stor sannolikhet att han skrev så till en tjej för att hanvet om att du har hans lösenord och skulle se dom här meddelandena!

Eftersom han gjorde slut med dig för att han trodde att du vart med någon annan blev han ju såklart sårad. Förmodligen är han svartsjuk nu och vill göra dig svartsjuk tillbaka. Vet han om att du har hans lösenord är jag nästan helt säker på att det är så. Prova att inte skriva med honom på någon vecka och se vad han gör!

Och istället för att spela på att " jag har inte sett något meddelande, hade jag ingen aning om, jag är inte svartsjuk", så berättade istället att du sett meddelandena och är ledsen, det är ju då han förstår att du verkligen tycker om honom fortfarande!
sovrum +1
Åkte hem till honom eftersom vi skulle träffas och snacka, hans dator är alltid på och han är då alltid inne på fb så kommer ju lätt åt den.

Jag har berättat för honom att jag aldrig någonsin skulle göra något med en annan kille. Han är dessutom den som jag haft starkast känslor för. Sa även att den som håller på med andra bakom ens rygg är dum i huvudet och är inte värd någon.

Just nu är vi faktiskt sams, och jag skulle aldrig våga att strunta i honom, älskar han för mycket. Men blir så orolig att han vill ha den där tjejen mer eller att han träffar henne i smyg och har sex med henne... :( Vet inte hur jag ska få det ur honom att han skrivit så heller.. Vill inte säga att jag snokat i hans fb..
feliciaam +1
Okej jag förstår.. Men ärligt jag tycker såhär. Jag tycker du ska vara ärlig och berätta att du vart inne på hans facebook och sett detta! Förklara hur sårad du blev av att se det och fråga honom om han verkligen vill ligga med den där personen. Säger han då att han vill det, ja då tycker jag att du ska försöka glömma honom eller åtminstone skita i honom i några veckor iallafall och se om han hör av sig. Gör han inte det tycker jag du ska skippa honom helt!

Säger han att han inte menade något med det tycker jag ändå du ska konfrontera honom varför han då ens skrev så, ställ honom mot väggen! Och se om det verkligen stämmer att han inte menade något med det!
mdjileh +1
Det är inte lätt att tänka efter före =)...shit happens I guess...frågan är väl om du är villig att förlåta och gå vidare... :)
spaceshiip +1
Sovrum: Han gjorde ett fatalt misstag, medan du gjorde ett mindre. Visst, att "snoka" är fel, men vad är flirta med andra tjejer medan man fortfarande är bunden till en? Det är verkligen inte okej. Tycker som föregående talare att du ska konfrontera honom, du kommer ligga och grubbla på det här i evigheter och inte kunna lita på honom förens du får ett riktigt svar. Jag tror att han kommer känna sig värre än han kommer tycka att du är
Jayme +1
Jag tror att jag har varit med om liknande...
Jag (sedan december år 2011) och min pojkvän har nu varit tillsammans i ett år, och en sommar innan dess var vi i ihop 3 månader. Min pojkvän smsade med en tjej (vi kan säga att hon heter kajsa) och flirtade med henne på facebook och via sms hela sommaren första gången vi var tillsammans. Utan jag visste det.

Han var även på g med Kajsa och tog hennes oskuld när vi var påväg att bli tillsammans andra gången (december). Hon bor cirka 50 mil iväg och han åkte upp till henne för att kolla en skola. Vi hade börjat sova hos varandra och kyssts, men ändå låg han med Kajsa. Han berättade inte att han hade flickvän första sommaren eller under tiden han åkte upp, utan väntade en månad efter det.

Då Kajsa kom hem till honom, hon flög 50 mil för att hälsa på honom, fast hon visste att han hade tjej. Dem smsade i ett halvår sen och när han var med mig, så skrev han att han var med en kompis till henne. På hans födelsedag så låg vi i sängen och jag såg hur han skrev att att han inte hade gjort något speciellt, utan haft en lång sovmorgon. Jag låg bredvid, och hade åkt buss en timme med tårta till honom kl 7 på morgonen.

Jag fick reda på detta genom att jag läste hans sms/facebookmeddelande och såg när han har skrivit till henne bredvid mig, efter ett halvår samt en gång till ett nästan ett år senare.
Jag brukar inte kolla hans sms eller meddelande, men blev orolig när han skrev med henne så ofta.

Jag tog upp det med honom och han sa att han inte hade känslor för henne, att han trodde att han hade det och att han först bara kysste henne. Han vet inte varför han inte berättade att han hade flickvän, kanske för att jag smsade förlite med honom den sommaren. Han ändrade historian hela tiden. Jag frågade honom flera gånger om det och det kom alltid fram något nytt han ljög om, och tillslut erkände han att de hade haft sex. Han smsade med henne mer än vad han gjorde med mig när vi var ihop den första sommaren, men han hade inte känslor för henne. gillade henne lite. Han säger att han älskar mig och jag vill verkligen tro det, då vi också ska boka resa tillsammans enligt honom. Jag litar inte på honom och kan inte sluta kolla på kajsas facebooksida och jämföra mig med henne. Jag blir alltid påmind om henne eller vad han gjorde. Jag kan inte sluta tänka på henne.

Jag älskar min pojkvän och litade på honom -innan. Jag kan inte se mig utan honom, vill inte.
men vårt förhållande är byggt på en lögn och jag känner mig lurad. Var jag det enkla valet? Valde han mig för att jag inte bor 50 mil bort? Vad händer denna sommaren när vi ska jobba på olika ställen? tänk så smsar jag för lite? Kommer han börja skriva med henne eller någon annan igen?

-jag förstår ju att han hade/har känslor för henne eftersom han fortsatte smsa..
Jag bad honom att inte ha kontakt med henne och vara ärlig. Jag tror han inte har kontakt med henne längre, men hur ska jag kunna veta det? Är Kajsa den enda tjejen han har smsat med?

När jag tar upp det här ämnet kommer det alltid fram nya lögner och jag blir väldigt upprörd. Jag vågar inte berätta hur orolig jag är. Det verkar som han har gått vidare sen bråken, men det har inte jag. Han verkar tycka att vårt förhållande går på roser nu, men för mig är detta en av de jobbigaste tiderna i vårt förhållande. Var endaste gång hans mpbil plingar blir jag rädd. När jag åker hemifrån och ska vara borta över natten, blir jag orolig.

Jag tycker att jag överreagerar, men kan inte hjälpa det.
Vad ska jag göra?
Hur ska jag kunna lita på honom?
Om du hittar en lösning, så får du jättegärna dela med dig!
Jag hade verkligen behövt det.
ber om ursäkt att texten är flummig och kanske svårfattad..
// en som vet vad du går igenom..
113908 +1
He's cheating, dude. Lämna snabbt
feliciaam +1
Jayme:

Förlåt att jag inte har svarat, har inte varit inne på stylesearch på evigheter! Det du har varit med om är ju värre än det jag varit med om. Jag tycker att din pojkvän beteer sig förjävligt mot dig, man gör bara inte så. Jag tycker att du är värd någon bättre, ett förhållande är inte bra om man ska behöva gå och oroa sig för att ens pojkvän håller på med någon annan.

Och jag tycker inte att du överreagerar! Nu är det ju som sagt ett tag sedan du kommenterade detta och jag vet ju inte om det har blivit bättre eller sämre. Men hur har det gått? Har han slutat skriva med den där tjejen eller håller de fortfarande på? Om han fortfarande gör det isåfall så tycker jag inte att han är en kille som överhuvudtaget ska ha flickvän. Gör slut isåfall!

Lite komiskt att du tog namnet Kajsa som exempel. för det var nämligen så tjejen hette som min pojkvän höll på med..
Angel99 +1
Såklart du känner dig sådär jag känner igen mig helt i detta förutom att jag är yngre å inte direkt man åka utomlands sådär med han men har fått reda på en del han gjort, han har ljugit en del och jag vet inte vad ja ska göra heller :/ det var jätte bra att du tog upp det och du gjorde allt rätt tycker jag iallafall :) så synd att det är sådär men ta hans mobil framför han helt plötsligt en dag å se hur han reagerar å titta om han har något å titta även historik på hans mobil eller kom helt plötligt utan varning till han.

Det är så svårt när det egentligen bara blir ord emot ord för sånt där är så svårt att få reda på sanningen men kontakta denna tjej själv å titta med henne eller liknande, så dåliga tips men lycka till! Hoppas det där har löst sig eller kommer!
119906 +1
Till @Angel99
tråden är 4 år gammal...