Vart står vi? Vill inte bli i facket som enbart KK

Intaning +1
Har dejtat en kille i 2 månader nu. Träffade han via nätet. Vi har setts rätt ofta, en till två gånger i veckan. Skriver med varandra nästan varje dag, är kärleksfulla, som "jag saknar dig", "du är snygg, fin, sexig". Vi hade sex på fjärde dejten, pussades första gången på tredje. Vi hittar på saker som går ut och äta, klättra, besöka park, hänger hos mig eller han. Oftast slutar det med att vi har sex, eller de flesta gångerna vi setts har det blivit att vi haft det.

Jag känner att jag börjar gilla han mer å mer. När jag inte är med han tänker jag på han. Dagen vi skulle träffas kändes det som jag var ett barn på julafton. Kanske börjar jag falla för han? Det känns lite som jag vill sätta etikett på vart vi står med varann. Vi har ändå setts 2 månader. Om vi är ett kk par eller om det är något mer seriösare. Jag vet att han sagt att han kan tänka sig seriöst med mig och då kan jag med han.

Men nu känns det som det kanske är dags att fråga vart vi står? Eller vad tycker ni? Vill inte skrämma iväg pojken, men vill inte heller bli placerad i facket som hans kk....

8 svar

Intaning +1
Även tillägga att han kysser mig offentligt, typ inför hans vänner har hänt
58736 +1
(*honom)


Ja fråga på du! Annars får man inget veta :) och om det gått två månader med frekvent träffande så borde han ju ha någon aning i alla fall, kan man tycka.
Intaning +1
Till @Beavy
Hehe jag vet borde skrivit "honom" flertal gånger ;P är trött ikväll.

Men ja han borde veta vad han känner å vill vid det är laget? Jag kan typ fråga vart han tycker vi står?
kiko +1
Fråga vad han känner inför er och berätta hur du känner. Ni behöver inte sätta etikett men efter två månader borde man veta om det åtminstone är dejting eller enbart kk. Kysser han dig offentligt och inför vänner så låter det definitivt som något mer.
Intaning +1
Till @kiko
Ja vi behöver kanske inte sätta etikett men jag vill mer bara veta om det är att han ser oss som enbart kk förhållande eller något mer. Jag har inte få de "där" speciella känslorna för han att jag vill bli ihop och kunna säga att han är min pojkvän.

Men jag gillar honom mer än att bara ha honom som KK. Så än vill jag inte säga att vi ska vara ihop. Utan mer bara se vart han tycker vi står och om han ser oss som bara kk och inget mer vet jag redan nu att jag då kan backa från han så jag slipper bli sårad i det långa loppet när jag plötsligt blir kär i han och vill ha honom som min pojkvän. Och han vill ha mig som bara kk då......ja det är inte lätt det här med att dejta ibland.,.
Snotis +1
Tycker det definitivt låter som han är intresserad av dig :). Varför tror du han enbart skulle se dig som Kk. Vad ger dig den känslan?
kiko +1
Till @Intaning
Du tänker för mycket, du borde försöka lita på hans intentioner, annars fråga. Kommunikation är allt o har ni inte den nu kommer det bara svårare att lösa saker senare.
Intaning +1
Till @Snotis
Inget egentligen ger mig den känslan att han bara ser oss som KK. Kanske bara för att jag är rädd att vi ska bara komma dit och inte längre, slutar med att vi enbart träffas å har sex. Men jag gillar han.