vet inte om jag älskar honom, men det gör ont när han går

yeuu +1
Som rubriken lyder så vet jag inte om jag älskar min pojkvän på sättet som man gör i ett förhållande längre. Jag stör mig liksom på allt, allt som jag tidigare älskat har liksom blivit jobbigt och störande med honom och jag känner ingen kär känsla längre- Vi har snart varit tillsammans i 2,5 år. Så nu idag fick jag nog, för vi småbråkar ofta, så jag sa bara att det var slut när han skulle hem(han bor 6 mil bort) och skrev sedan ett sms och förklarade, han vet ju att det vart lite svajigt.

Han skrev att han ville inte förlora mig och dittan o dattan, men skrev bara att det fungerar inte och sedan dess har han inte svarat. Det var 8 timmar sen(haha cp att ja räknar..) Skickade en snap för att se om han var inne på mobilen och han öppnade men svarade inte, tyckte det var omoget beteende av honom att bara igga helt plötsligt om han nu så gärna ville.

Så jag tog bort status på facebook instagram och liknande, han gjorde likadant och båda har nu skrivit ut sin snap på instagram och han har börjat följt massa nya tjejer och jag massa nya killar för att jag blev så arg. herregud det känns som vi går på dagis men jag vill inte visa mig svag inför honom, aldrig. Han har varit otrogen flera ggr mot mig och det var liksom det som fick mig att få nog, men även om det inte kändes som jag älskade honom så gör det så jävla ont nu!! Att bara se att det var så enkelt att gå över när han för några timmar sen bara ville ha mig osv, och ja är så förvirrad vet inte om ja vill ha honom eller inte.. åh snälla hjälp mig och ge mig råd vad ska ja göra. Är man kär när man känner så här?

8 svar

Fnitterfia +1
Man kan inte ha kakan och äta den.

Om det är på den nivån så tycker jag ni gjort rätt. Släpp honom och allt vad killar har att göra. Fokusera på DIG och inte göra honom svartsjuk osv. Hur vill du leva om ett halvår, år? Man gör oftast misstaget att tänka för mycket bakåt och inte rikta uppmärksamheten framåt för du gjorde ju slut så gå vidare.
yeuu +1
det värsta är att vi för en månad sedan beställde en flygresa till kreta ihop som inte går att avboka..
yeuu +1
Till @Fnitterfia
det värsta är att vi för en månad sedan beställde en flygresa till kreta ihop som inte går att avboka..
Fnitterfia +1
Till @yeuu
Går världen under för de?
yeuu +1
Till @Fnitterfia
nej men har lagt ut flera tusen på resan, så känns ju lite surt att inte åka menar jag..
kiko +1
Till @yeuu
Fråga om det går att åka fast boka med en annan passagerare? Åk ändå!
Miikaelaa +1
Tror snarare att det är han som inte älskar dig lika mycket som du älskar honom.
Åk på resan själv, perfekt ju.

Men personligen tror jag att ni kommer prata igen snart som vanligt, för det är jätte vanligt att man kommer in i såna tjafs perioder ibland

Fast i längden kommer förhållandet inte hålla. så jag tycker att du ska tänka igenom vad du verkligen förtjänar, vill göra och följer det till 100%. Vissa lämnar såna förhållansen snabbare; andra drar ut på det som inte kommer hålla för att de älskar personen och lever blint i sina fantasier, men i själva verket kämpar man för något som redan har dött ut.
Lyllipop +1
Om han bara vill ha dig så skulle han inte ha varit otrogen. Om killen så mycket som ens kysser en annan tjej så ska man lämna honom.

Ta den ensamtid du behöver och hitta någon annan att ha kul med (kan vara en kompis också).