Vill ha mer närhet av pojkvännen

Almonym +1
Hej,
Jag har ganska nyligen blivit tillsammans med en kille som jag för första gången har starka känslor för.
Det finns dock ett problem angående närhet... Jag har upptäckt att jag är en person som tycker det är viktigt med närhet och intimitet, det är nåt som får mig att känna mig älskad och trygg.
I början när vi träffades var allt mysigt, vi kunde ligga i en säng och bara hålla om varandra utan att det ledde till sex, vi höll hand när vi gick tillsammans, pussade varandra ofta och strulade iallafall när vi skulle ha sex.

Nu har allt ändrats och jag har känt ångest utan att veta varför tills nu, då jag inser att det beror på att vi inte alls är lika mysiga längre....
När vi till exempel inte setts på länge och äntligen träffats efter att ha sagt till varandra att vi saknar varann så kramas/ pussas vi inte ens. När vi ligger så är det bara knull utan nåt mys, och att strula känns så långt borta.

Vet inte vad jag ska göra? Har försökt säga att jag tycker det är viktigt med närhet och fick då reda på att han inte gillar att strula utan tycker det känns "omoget". Känns jobbigt att veta det eftersom jag redan innan har svårt med att ta initiativ då jag är rädd för att bli avvisad... Finns det något bra sätt att lägga fram att jag behöver mer närhet utan att liksom anklaga honom? Nån som har liknande erfarenheter? Isåfall- vad gjorde ni åt det? Ahhh detta känns så jobbigt för jag gillar honom verkligen, när jag ser honom vill jag bara typ ta på honom men känns som ett så stort steg att göra nu.. Känns bara konstigt då han var så mysig i början och att det var en av anledningarna till att jag föll för honom från början.

4 svar

kiko +1
berätta att det är viktigt för fignoch varför det är viktigt, sen att du önskade mer...vad nu du önskar.
Men tar du själv initiativ? Kramar du honom? Visar du närhet för honom?
123598 +1
Prata med honom igen om att det är viktigt för dig. Eller så får du överväga med dig själv om detta är något du kan acceptera eller så kanske det är så att du ska gå vidare.

Själv skulle jag inte vilja spendera min tid med någon som inte är beredd på att lyssna och i alla fall försöka ta till sig av något som jag uttrycker är viktigt för mig. Sen är det ju såklart viktigt att du försöker lyssna och förstå honom också men som sagt kanske då behöver överväga om det är värt det.

Jag själv tycker att en av sakerna som gör mitt och min sambos förhållande så stabilt är just för att vi tar mycket på varandra. Vi är väldigt nära, gillar att sitta nära, pussas, kramas osv . Det är en av sakerna som gör att det känns väldigt intimt mellan oss och just som du besrkiver - man känner sig trygg och älskad.

Vi planerar barn och när jag är höggravid kanske jag inte är as pepp på sex, vad vet jag. Men då har vi fortfarande en intimitet som visar på passion och attraktion för varandra som jag tror är väldigt viktig. I alla fall för min del!

Prata med honom igen och känn efter vad som är viktigt för dig och vad du kan, och inte kan acceptera och kompromissa om !
bejs94 +1
Till @Almonym
Närhet är ju jätte viktigt i ett förhållande tycker jag. Tycker du borde se över din relation med denna kille och fråga varför han helt plötligt ändrat sig. Han kanske tar dig för givet nu när ni är tillsammans och struntar i all annan närhet. Jag tycker du ska ta ett allvarligt snack med honom.
BluBerry +1
Håller med ovanstående, närhet är viktigt. I ett förhållande är det absolut något att ta upp om man är missnöjd på det planet. Säg till honom att det är viktigt för dig och upprepa tills han "skärper sig". Vi hade samma problem fast omvänt, min kille ville att jag skulle bli mer gullig. Men det förbättrades ju mer han tragga om det och nu är båda supernöjda gällande det.

I mitt fall var det att jag aldrig varit i ett förhållande innan, visste inte riktigt hur jag skulle bete mig och framförallt vågade inte "ta stegen". Så han fick alltid ta intiativet i början. Din kille kanske har någon liknande anledning? Vem av er är det som tagit mest intiativ?

btw det med strul, det är absolut inget "omoget". Förekommer i alla åldrar, tonåringar som pensionärer.