Vill inte vänta mer

JacketLover +1
Hej, Jag har väntaat o väntat, nu vill jag inte vänta mer. jag ville inte vänta mer tidigare heller. när jag försöker inse att kärleken inte finns eller inte kommer att ske. Så får jag jätteont i själen och kan gråta väldigt mycket. Kärleken har hamnat väldigt djupt. så djupt att jag har svårt att försöka glömma bort kärleken. jag vill inte tro att den finns, jag vill inte ha med den och göra jag hatar den. Den förstör mig.

Jag bara orkar inte vänta mer. men ändå så finns den i djupet, jag älskar kärleken i djupet och väntar fortfarande. Jag vill vara glad och lycklig men inget gör mig glad inte ens med någon människa. Det spelar ingen roll om jag är ung eller inte. Jag vill inte ha det så mer. jag vill att det ska ske en förändring och glömma att kärleken existerar. någon som har tips hur man kan glömma bort kärleken för gott

6 svar

mamacitaa +1
Du är 17? Herregud du har ingen aning om vad livet har att erbjuda, ditt liv har knappt börjat. Kärlek kommer och går genom hela din tid på jorden.
delay +1
Om du är 17 vet du inte vad vänta är.
JacketLover +1
Till @delay
jag har ju sagt att ålder spelar någon roll vill bara hitta något så jagkan glömma att kärlek finns
spelar ingen roll menar jag
Merida +1
Ett fritidsintresse kan ju vara en början. :)
119906 +1
förändringar sker när du SER TILL att det sker, att sitta och skriva "jag vill inte ha det så mer" tar dig ingen vart, vill du ha en förändring, kämpa för det.
Sen så spelar det stor roll om att du är ung. Du frågar folk om tips på hur man glömmer bort kärleken för gott och du är bara 17 år. Jag tänkte EXAKT likadant i din ålder, skrattar åt det idag..

lägg energi på annat, för kärlek kommer inte försvinna för gott, vi människor är beroende av det. Det krävs en riktigt kallhjärtad människa för att glömma bort kärlek.. om ens det.. sånna personer förtränger det bara.
Bästa tipset jag kan ge dig är att fokusera på något annat, för som sagt kärlek kommer du inte undan när den väl hittar dig, tills dess, utveckla dig själv, hitta dig själv, lär känna dig själv.
58736 +1
I stort sett ALLA tänker som du när de är så gamla. Din känsla är inte unik. Jag var lika dan - men man kan inte bestämma att bara "ta bort" kärleken. Den hittar dig, vare sig du vill eller inte, när det är dags.

Jag skulle ge dig tipset att gå och prata med någon professionell. Du verkar ha mycket att reda ut i livet - men man måste VILJA göra det själv, och inte gå och vänta på att något ska hända eller att någon annan ska fixa allt. Man får skapa sin egen lycka!