Vill inte vara efterhängsen, hjälp mig

kolog +1
Har nyss träffat en person som jag gillar och trivs med, vi bor dock i olika städer, endast träffats 3 gånger. Var längesen jag träffade en person som jag trivts så bra med, så vill inte bara ge upp det. Vi kanske ska ses igen i slutet av sommaren, ingenting är spikat.

Ingen aning egentligen vad denna personen är ute efter dock, oseriöst eller seriöst? Sen vi sågs sist har vi inte haft mycket kontakt alls, men det behöver man ju inte heller ha. Fast hade gärna velat det, vill så gärna skriva, höra av mig, men är rädd att verka efterhängsen. Har haft problem med det tidigare. Att jag "hört av mig för mycket".
Tror även att denna personen är rädd för att det ska gå för snabbt, eller att jag ska bli för fäst typ för snabbt.

Tänker på detta hela tiden, får ångest, orolig att hen inte vill ses igen.
Hade tidigare i veckan t.ex lagt upp bilder på Facebook och hen gillar bilderna, det måste väl betyda att hen har lite intresse för en? Att hen inte är helt ointresserad?
Är så jobbigt att jag hakar upp mig på detta, men tacksam för svar och hjälp. :)

12 svar

kiko +1
Kan ni inte bara snacka, ses o njuta av varandras sällskap o se vart det leder. Tre träffar är alldeles för tidigt o veta om man vill något.
Tjejer ifrågasätter alltid killar om vad de vill men själva är de inte tydliga med vad de vill. Så nästa gång ni ses eller prata, berätta för honom vad du söker.
Sorry det e så vanligt att tjejer skriver här men antar att du e tjej för vi brukar noja mer över killar
mamacitaa +1
Skriv! Det är ju väldigt stor skillnad på att höras dygnet runt varje dag och att inte höras alls. Så klart att du ska kunna prata med personen du tycker om. Vänta inte på att den ska höra av sig, hör av dig du :)
kolog +1
Till @kiko
Men är väl bra att jag håller mig lite på avstånd nu och avvaktar, och hör av mig nån vecka innan vi ev. ska ses?
Har gjort misstaget tidigare att jag hört av mig för mycket, vilket gjort att personen dragit sig undan. Vill inte göra det misstaget igen.
Är bara jobbigt att jag känner mig så osäker på hen, vad hen känner/vill. Vill egentligen bara veta om hen vill fortsätta ses eller inte. Ja eller nej liksom.
kolog +1
Till @mamacitaa
Men det var jag som hörde av mig sist, några dagar sen nu bara, så känns lite för tidigt att höra av sig.
Om hen är intresserad så tycker jag att hen bör höra av sig till mig till slut, fast alla är ju inte på det sättet.
Vill inte förstöra detta genom att höra av mig för mycket.
kiko +1
Till @kolog
Att knappt höra av sig alls gör att man också tröttnar. Du får känna av liksom, hör av dig när du vill men du kanske inte ska höra av dig fyra dagar på raken om inte han visar intresse. Man får känna av läget. Hur ofta hörs ni?
kiko +1
Till @kolog
Fast vadå? Du är intresserad då får du med höra av dig, du är tjej det märks för tjejer vill oftast att killar ska ta det steget. Det är inte farligt att höra av sig två ggr
kiko +1
Till @kolog
Vill du veta så får du fråga helt enkelt
kolog +1
Till @kiko
Av mina tidiga erfarenheter så är det farligt att höra av sig för ofta, är jättetråkigt att det ska vara så. Men det är ett "spel".
Hade t.o.m en person som jag träffade ett tag som sa till mig att jag inte skulle höra av mig så ofta till hen. Så är extremt rädd för att det ska hända igen.
kiko +1
Till @kolog
Men vad är "för ofta"?
kolog +1
Till @kiko
Det är det som är så oklart, så olika från person till person.
kiko +1
Till @kolog
Ska du då döma ut killen pga dina tidigare erfarenheter?
Om det är olika så vet du ju inte hur denna killen tänker och det får du ta reda på. Sticker han för att du hört av dig två ggr så är han ju knappast seriös och då slipper du slösa mer tid på honom.
Merida +1
Kör varannan gång. Varannan gång hör du av dig och varannan gång hör hen av sig.

Hade iofs inte funkat på mig där jag är i livet nu. Var ÖVERLYCKLIG över att få duscha ifred idag... Så, du kanske kan höra av dig två ggr och sen hen en? Tror du får sätta upp någon typ av gräns. Eller så får du begränsa innehållet i det du delar med dig av. Typ mest roliga saker och de betungande sakerna får inte vara för betungande tex diska, inte ångest.

Fattar du? :P